Oplichting, verstuurd kledij dat totaal niet aan de verwachtingen voldoet! Weigeren problemen op te lossen. Nooit zal ze nog iets verdienen en in het verleden bijna wekelijks wat gekocht bij haar dus... Vis mer
Selskapet har svart
Selskapet har svart
Bestelling donderdag gedaan, zaterdag binnen in de mooie roze zak van Closet van Val. LOVE IT. 3 jurken besteld. Mooie kleuren, lekkere stoffen. Ik ben 💯% tevreden. Ga zeker nog een keer bestellen.
Lieve zorgzame vrouw, die klaar staat voor al haar klanten! Altijd fijne mooie kleding binnen gehad. 1 keer 2 winterjassen bestelt waarvan 1 niet helemaal werkte zoals behoren. We hebben dat opgelost... Vis mer
Beste Valerie, Ik wilde je even laten weten hoezeer ik jouw bedrijf en inzet waardeer. Het is bewonderenswaardig om te zien hoe je je passie voor kleding omzet in een succesvolle onderneming. B... Vis mer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Slecht. Er komt geen communicatie tot stand over een jurk die ik heb ontvangen, 2x gedragen heb en nog niet gewassen, de naden laten nu al los. Wat mij betreft niet meer...

Svar fra closetvanval.nl
Pure oplichting jurk terug gestuurd en de betaling niet terug gekregen terwijl de reden die ervoor gegeven werd totaal niet kan kloppen en je zoiezo binnen 2 weken retour je geld hoort terug te krijgen zo kan ik ook me geld verdienen

Svar fra closetvanval.nl
Ik heb voor af kleren besteld verwassen niet kleur bij 't zelfde! Stof blijft mooi en zit perfect. Gisteren heb ik een badpak besteld door stomme fout vergeten huis nr bij te doen. En ik had mailtje gestuurd binnen 1 dag reactie heel vriendelijk en ze ging het aanpassen na mail was gelijk geregeld en krijg hem volgende al binnen! Top service en zo vriendelijk!
Naar aanleiding van een post over een prachtige jurk op het TikTok en Instagram account van Closet van Val, heb ik deze ook besteld.
Hele mooie overslag jurk, van een fijne stof en een model dat erg flatteert.
Maatvoering duidelijk en goed, kleur prachtig.
Al met al een fijne aankoop!

Svar fra closetvanval.nl
Ik twijfelde over welke maat body ik moest nemen en dus contact opgenomen met de klantenservice, na wat mails over en weer uiteindelijk besteld en het zit zo lekker en precies de juiste maat!
Heb vaker dingetjes besteld en het zit altijd goed en blijft lang mooi. Curvy & classy!
Onlangs een flared panter broek gekocht op de private sale bij Closet van Val.
Helaas zag ik de volgende dag dat de naden aan het scheuren waren, of iig niet helemaal juist zijn.
Hierop heb ik mail contact gezocht met Val en ondanks dat ze het ontzettend druk had met haar gezin vanwege ziekte wordt het probleempje opgelost.
Ze zal mij een nieuwe broek toesturen, hier ben ik erg blij mee.
Zal zeker vaker wat bij deze webshop bestellen.
Ik heb mijn eerste bestelling binnen gehad. Heb in totaal 2 setjes besteld en ik ben zooo blij! De kleur en en materiaal is fantastisch. De maat is perfect en de verzending was mega snel! Dankjewel lieve Val 💕
Gisterenavond besteld vanochtend in huis! Mommy legging besteld en zit als gegoten! Bikini cover zwart besteld zit ook als gegoten!🥰 ik ben super tevreden!
Net een spijkerbroek binnen gekregen en meteen gepast wat zit dat heerlijk helemaal top binnen een dag binnen
1e keer besteld: panterjurkje. Vond hem mij niet staan. Retourneren drama. Geld kwijt.
2e keer besteld: een vest. Een vest wat op een badjas lijkt. Wat een rot kwaliteit. Ook nog eens kapot. Draad hing eraan. Zij: ja afknippen. Nee want zodra je dat afknipt is die zo afgerafeld. Weer geld kwijt.
Nu de 3e besteld. Huispak. Dacht gezien de 3xl die ik besteld had dat dit niet fout kon gaan. Toch wel. Geld kwijt. Dikke drama met deze "vrouw".
Ze gaat beweren dat ik geen maat heb aangeklikt. Heb ik zeer zeker wel! Nergen stond one size. Daarbij had ze t op haar website anders moeten regelen.
Vervolgens zet ze mij te kak neer bij al haar zogenaamde volgers. Ook dit js niet oké voor een bedrijf.
Hier word werk van gemaakt.
Nav haar eigen berichten die ze neerzette zijn er meerdere meiden bij mij gekomen dat ik gelijk heb.
Nooit wat bestellen. Alleen als je haar in de kont kruipt dan kun je met haar. Bitch.
Voor het eerst besteld en supersnel in huis . Héérlijke mooie oversized sweater en ben er helemaal blij mee .
voel me al helemaal een hottie . 😉
Ongelooflijke goedkope uitziende kleding. Het lijkt heel wat op de filmpjes maar bij ontvangst valt het erg tegen. Gelukkig heb ik heel veel nichtjes, die het wel heel leuk vonden om een jurkje te krijgen. Voor mij geen goede ervaring maar voor de tieners 👍
Is niet vreemd. Ik heb het weggegeven en zij waren er blij mee. Weet je trouwens dat je prijzen zo stijgen. Eerst had je een webshop voor degene die een hottie wilde zijn met een krappe beurs. Je moet nu toch wel ruim zitten om wat leuke dingen te scoren.

Svar fra closetvanval.nl
's Avonds om 20.30 besteld, volgende dag al in huis. Netjes ingepakt en enorm leuke, mooie en goede kwalitatieve kleding. Ga er zeker vaker bestellen!
Echt een topper!
Ik had pasgeleden een set besteld en vond hem helemaal geweldig, maar de Naad van de broek zat wat gek.. kan altijd natuurlijk. Ik heb Valerie erover gemaild en wat foto’s gestuurd, kort erna kreeg ik de set nog een keer op gestuurd. Dat noem ik nou service heb dit nooit eerder op een andere webshop gehad. Ben er erg blij mee. Zeker waard om er iets te bestellen :)
Xx Anouk
Ik bestelde 3 colberts. De kwaliteit van de jasjes was slecht tov de prijs, markt kwaliteit. Wat me daarnaast tegen is gevallen is dat je €7,50 verzendkosten moet betalen maar excl btw dus eigenlijk €9,10. Behoorlijk veel tov andere webshops. Maar nu heb ik de jasjes teruggestuurd en moet ik opnieuw €7,50 betalen voor de verzending. €16,60 verzendkosten op een pakketje wat kwalitatief niet naar wens was. Zuur. Verzendkosten excl btw berekenen vind ik vrij ongebruikelijk en een tikkeltje misleidend. Dat is dus 21% winst op de verzending per pakketje. Slim maar niet sjiek.

Svar fra closetvanval.nl
De maten komen niet overeen en de producten zijn van lage kwaliteit. Jurken schijnen door of zijn niet mooi afgewerkt.
Ook moet je de verzend- en retourkosten betalen als je niet je gehele bestelling retourneert. Dat zijn zo'n 15 euro extra verzendkosten voor goedkoop uitziende kleding.
Voor mij nooit meer.

Svar fra closetvanval.nl
Wat een enorme service, nog nooit meegemaakt. Eerst al de levering, ‘s avonds een jasje besteld, de andere ochtend in huis, maar toen…. Ik vond iets van t colbert (niets onoverkomelijk), maar ik mailde Valerie, de volgende dag al een nieuw colbert, incl lippenstiftje en kaartje, top, echt top. Wat een positieve ervaring 👍🏼👍🏼👍🏼 😘
Meerdere keren wat besteld, altijd goede kwaliteit en super leuke collectie! Als er toch onverhoopt iets fout gaat (buiten Valerie haar schuld om, PostNL dingetje) dan krijg je een persoonlijk belletje om je toch te helpen. Betrouwbare en nette webshop.
Groeten, Miranda.
Ik, als plussize, heb alleen maar mooie ervaringen met closet van Val. De kleding omhelst mijn rondingen, ik voel mij er zo mooi in!
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.