Het was fijn dat we de bestelling op konden halen, omdat we het op tijd wilden hebben. De ontvangst was vriendelijk en de collectie erg mooi. Al met al een hele positieve ervaring.
Se hva andre synes
Super tevreden van onze aankoop. Een zeer mooi item zoals beschreven op hun website. Direct reactie en foto’s via Messenger ook al was het vrijdagavond. Snel antwoord gekregen op onze vragen en ur... Vis mer
Zeer vlotte levering. Dinsdagavond 3 urnen besteld en toch vrijdag al in huis. Zeer goed verpakt en in 1 stuk toegekomen. Het kleine glazen vogeltje was een fijne attentie. Er zat ook nog een kortings... Vis mer
Ik had twee glazen vogel beeldjes gekocht als cadeaus en de beeldjes kwamen goed verpakt en heel aan met een super schattig extra cadeautje voor het uitgeven van een bepaald bedrag ! De beeldjes zijn... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
City of Glass is een cadeau webshop vol kristal en glas ideeën. Murano glas, Boheems kristal maar ook vazen & schalen, presse-papier en cadeaus voor elk interieur.
Kontaktopplysninger
Marktstraat 10, 7511 GD, Enschede, Nederland
- 0624744821
- contact@cityofglass.eu
- www.cityofglass.eu
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Goede prijs kwaliteit verhouding
Goede prijs kwaliteit verhouding, product net als op de foto en een snelle levering.

Svar fra CityofGlass.eu
Snelle levering, tevreden met gekozen product en ook nog leuke kleine attentie is cadeau zakje erbij.

Svar fra CityofGlass.eu
Niet het beeltje wat af gebeeld stond op de website, website moeten ze aan passen
Niet het beeltje wat af gebeeld

Svar fra CityofGlass.eu
Heel snel en afequaat geleverd.
Heel snel en afequaat geleverd.
Goede communicatie over bestelling en levering. Top!
Erg attent om er nog een kleine aytentie bij te doen!
Kortom...uitstekende ervaring.

Svar fra CityofGlass.eu
Mooie artikelen ,heel netjes verpakt…
Mooie artikelen ,heel netjes verpakt en goede levering top bedrijf .

Svar fra CityofGlass.eu
Het geleverde glaswerk is nog mooier…
Het geleverde glaswerk is nog mooier dan verwacht. Zowel de bestelling als de levering verliepen supervlot. De levering kwam enorm snel en het glaswerk was uitstekend verpakt en beschermd, met heel veel aandacht voor detail. Alles getuigt van professionaliteit en liefde voor het geleverde product. Pure klasse!

Svar fra CityofGlass.eu
Snel, klantvriendelijk en mooi product
Snelle verzending, zeer goed verpakt, goed op de hoogte gehouden van tijdstip waarop het geleverd wordt, mooi product.

Svar fra CityofGlass.eu
Tijdens deze zware periode geeft de…
Tijdens deze zware periode geeft de prachtige urn ons troost. Troost dat onze dochter weer bij ons thuis is en mooi/veilig geborgen is. Precies wat wij zochten! De levering was snel en de urn is boven onze verwachtingen.

Svar fra CityofGlass.eu
De vlinder urn is zo super mooi en dank…
De vlinder urn is zo super mooi en dank jullie wel voor de leuke attentie die erbij was. Ik raad iedereen aan is naar deze mooie website te kijken.

Supersnelle levering + kwaliteitvol product
Supersnelle levering de volgende dag.
Prachtig product!

Svar fra CityofGlass.eu
Het product is zoals omschreven / op de…
Het product is zoals omschreven / op de site zichtbaar was.Beeld zag eruit als op de foto.
Zorgvuldig verpakt en snel

Svar fra CityofGlass.eu
Snelle levering en heel goed verpakt
Urn komt overeen met de internet afbeelding en is van mooie kwaliteit
Mooier dan op het plaatje
Netjes op tijd,en alles perfect…
Netjes op tijd,en alles perfect ingepakt+ nog een hele leuke attentie erbij. Super bedankt
Anita
Heb de vlinder op steen besteld.
Ben er heel blij mee. Is mooi van vorm en kleur.
Product werd snel geleverd en was goed ingepakt ter bescherming

Unieke urn
Ik heb bij jullie een prachtige urn besteld! Ik wou weten of ik de urn kreeg van de site, dus ik belde naar jullie rond 17:30 uur en er nam een vriendelijke en lieve vrouw op. Zij keek gelijk met mij mee welke urn ik bedoelde en ging achter kijken welke er stonden. Er waren er nog 2, toen vroeg ze aan mij wat ik liever had meer groen of paars toen zei ik paars. Ze zei weet je ik stuur straks 2 foto’s van de urnen die ik heb staan, dan kan je kijken welke jij het mooist vind. Nou ik vond dat heel fijn dat ze zo met mij mee dacht en zelf kwam met het idee om een foto te sturen. Uitendelijk heb ik er 1 gekozen via whats app en die heeft zij apart gezet. Daarnaast kwamen ze hem 2 dagen later persoonlijk brengen bij mij, ik vond dat heel erg athent en heel fijn! Want het is niet zomaar iets, en tegen woordig met de post weet je niet wat ze doen!

Prachtige urn…
Ik heb online een prachtige urn besteld. Kleuren waren iets donkerder dan fotos op website deden vermoeden maar toch mooi. Snel en netjes verzonden.

Svar fra CityofGlass.eu
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.