Dårlig kundeservice
Dårlig kundeservice. Flere ganger har fått varer som er av dårlig kvalitet i tillegg.

Svar fra Cigge.se
Cigge.se är en av Sveriges ledande webbutiker för e-cigaretter, vapes, e-juice, nikotinpåsar och vitt snus. Sedan starten 2014 har vi hjälpt hundratusentals kunder att handla tryggt och enkelt online. Vårt mål är att erbjuda ett brett och uppdaterat sortiment från välkända varumärken, alltid med fokus på kvalitet, säkerhet och tydlig produktinformation. Vi följer svenska lagar och riktlinjer för försäljning av e-cigaretter och nikotinprodukter och arbetar aktivt för att ge våra kunder en transparent och trygg köpupplevelse. Hos oss hittar du e-cigaretter och startpaket för både nya och erfarna användare. Vi erbjuder engångsvapes i flera smaker och nikotinstyrkor samt e-vätskor och nikotinsalt-e-juice från populära tillverkare. Vårt sortiment omfattar även vitt snus och nikotinpåsar i olika smaker och styrkor. Cigge.se erbjuder snabb leverans, smidiga betalningar via Klarna och en engagerad kundtjänst som alltid strävar efter att ge bästa möjliga service. Cigge.se – trygg, laglig och pålitlig handel med e-cigaretter och vitt snus online.
Sverige
Har svart på 87 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Svar fra Cigge.se
Synes virkelig dette er en useriøs butikk og fryktelig dårlig kundeservice.
Først fikk jeg levert en el-sigarett som var defekt etter lang ventetid!ble så tilbudt å få ny og denne skulle sendes med en gang ble jeg lovet. Dette ble heller ikke gjennomført så det tok nesten 1 uke før den ble sendt..ble da tilbudt en liten refusjon som tilsa det samme som el-sigaretten koster nå.. virkelig ikke fornøyd!!
Bestilte fra Sverige mandag, kom torsdag, ingen toll. Veldig bra!👌
Svindel, de er ikke villig til og betale tilbake pengene for forsendingen som jeg aldri mottok.
En hel forsendelse med flasker jeg fikk var dårlige, grums i bunnen. Dette ordnet de imidlertid opp i og gav meg kompensasjon for bryet.
Jeg personelig har aldri hatt trøbbel med varer ifra cigge. har pakken blitt returnert har det ikke vært noe krangling, får varene tilsend relativt rask, kunne vært litt raskere. Men for det meste veldig fornøyd, aksebtable priser og god kundeservice, I rake motsettning til Ismokeking.se som er rein svindel, så hold deg til cigge vis du vill det som er best for deg.
Jeg ville avbryte min bestilling og sendte mail siden telefonlinjene var stengt.
Dagen etter var bestillingen sendt og jeg snakket med en kundebehandler som ikke kunne hjelpe og sa at det tar opptil 48 timer før de svarer på mail.
Nå har jeg fått regning fra posten om å betale toll og fortolling som tilsvarer 50% av kjøpesummen på varene jeg ville avbestille.
2 gang at man bestiller, få nu en rabattkode
Fikk varene til Norge ganske rask. 2-3 dager etter bestilling. Svært fornøyd :)