Det tryggeste stedet å kjøpe eksklusive klokker. Jeg kjøpte fra en profesjonell selger og både kommunikasjon og bilder gikk smooth. At pengene blir liggende hos Chrono24 til jeg har godkjent kjøpet gi... Vis mer
God kommunikasjon, rask respons. Forhandler svarte på alle mine spørsmål og var imøtekommende. Detaljerte bilder av klokken med tilhørende beskrivelse. Den fremstod som enda penere i virkeligheten. Go... Vis mer
Det føltes trygt å handle på Chrono24. Seriøs side. Og Chrono24 holder pengene til både kjøper og selger er fornøyd. Veldig bra beskrivelser av klokkene mtp tilstand ol. Og det er svært gode bilder de... Vis mer
- Nr. 2 av de 5 beste virksomhetene i kategorien Klokkebutikk
Kjøp og selg nye og brukte klokker over hele verden på Chrono24. Mer enn 302 538 merkeklokker fra Rolex, Breitling, Omega, osv. til rimelige priser
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Profesjonell behandling av handel.
Profesjonell behandling av handel.
Dette var svært trygt og får inntrykk av oppegående kunder som bruker dette.Kvaliter på produktene samsvarer med det som beskrives på nettsidene.
Veldig fornøyd.
Trygg og fin handel
Enkel og problemfri handel
Bra nettside, handelen føltes trygg. Det ble gitt god informasjon underveis
Kjøpte meg en Seiko Astron Solar klokke…
Kjøpte meg en Seiko Astron Solar klokke her på Chrono 24. Selger var fra Japan. Denne handelen hadde nok ikke vært mulig å gjøre på en trygg og god måte for begge parter av handelen uten å gjøre det via Chrono 24! Som en privat samler av klokker er dette den eneste nettside som formidler kjøp og salg av klokker på en profesjonell måte der de ivaretar begge parter av en handel på en trygg måte. Anbefales !!
god kommunikasjon
Klokka var akkurat som i beskrivelsen
Klokka var akkurat som i beskrivelsen. Veldig fornøyd.
Chrono24 er helt suverent firma
Chrono24 er helt suverent firma, det kan jeg bare anbefale på det sterkeste!!!
Kjøp av klokke via Chrono24
Jeg var veldig skeptisk til å kjøpe en såpass dyr ting via internett, og hos en ukjent forhandler på andre siden av kloden, men forhandleren var eksepsjonelt seriøs og service innstilt. Betalingen gikk helt smertefritt.
Chrono24 er ett bra sted å kjøpe klokker
Chrono24 er ett bra sted å kjøpe klokker fra. Lett å lese anbefalinger fra andre om selgere og tilbakemeldinger. Trygg og enkel betaling av penger der de ikke overføres før du har fått klokken
Veldig bra
Veldig bra, som alltid. Klokken var av svært god kvalitet, forhandler seriøs og frakt kom i tide. Godt jobbet!
Effektiv og god handel
Effektiv og god handel, men burde informere tydeligere om moms
Bruker kanskje KI til å svareVis mer
Det føltes trygt og godt å handle via…
Det føltes trygt og godt å handle via Chrono24. Det ble imidlertid en god del fram og tilbake, fordi klokken måtte til reparasjon før den ble sendt fra Japan. Hvordan misforståelsen oppsto vet jeg ikke, men jeg fikk mange e-poster der det framkom at bestillingen var kansellert. Til tross for gjentatte forsikringer fra min siden om at det ikke stemte, fortsatte e-postene å komme. Det virket som om mine svar ikke ble lest. Det løste seg etter hvert, og produktet svarte absolutt til forventningene.

Svar fra Chrono24