1. Matlevering på nett

chefmade er en online bookingplatform for private dining. Her er det muligt at bestille en kvalitetsudvalgt restaurant til madlavning i privaten for dig og dine gæster, så I kan nyde en restaurantoplevelse i eget hjem.

5,0

Enestående

fantastisk private dinner

Chefmade stod for min fødselsdagsfest.Det blev en helt fantastisk dag for mig, Rootless Chefkok Sebastian leverede alt som aftalt, og mere til i form af høj kvalitet og deltagelse/samspil med mine gæster i åbent køkken.
Samtidig har chefmade's og min dialog, og samspil med dels mig, dels Rootless/Sebastian via hjemmesiden virket helt perfekt, og Chefmade har været tæt på i hele forløbet, med hurtige svar på ethvert spørgsmål jeg har haft.
Chefmade/Rootless kan kun kraftigt anbefales.

21. april 2022

Tusen takk kokken Rasmus 🌸

Tusen takk kokken Rasmus 🌸
Det har vært en uforglemmelig kveld, ved å velge dere via chefmade har vi skapt minner for livet ! Vi er evig takknemlig 🙏

Mvh Maiken Vorland m/familie

23. juli 2019
Logoen til chefmade

Svar fra chefmade

Kære Maiken,

Det kan du tro, at vi siger videre til kokken!
Super dejlig besked, som Rasmus fra Restaurant Uafhængig helt sikkert sætter utrolig meget pris på, lige så vel som vi sætter meget pris på, at du har lavet denne anmeldelse af restauranten og ChefMade. Det er så dejligt at læse din besked om hvilken glædelig aften dig og dine gæster har haft sammen, der både har givet jer dejlig mad, men også en oplevelse for livet. Af hjertet tak! 🙏

De bedste hilsner,
Ida, ChefMade.

Fantastisk opplevelse,

Fantastisk opplevelse,
Vi hadde bryllup med 10 voksne og 10 børn, kjøkkenet var lite , men Chefen var meget tålmodig og laget fantastisk mat!
Tusen takk for en uforglemmelig opplevelse!

16. juli 2017
Logoen til chefmade

Svar fra chefmade

Hej Anders :-) Mange tusind tak for den flotte anmeldelse, vi er utrolig glade for i havde en dejlig private dining oplevelse. Private dining kan jo være så meget, men vi er glade for at jeres lille intim bryllup gik fantastisk :-) Vi håber og kunne hjælpe jer en anden god gang :-)
Mvh Jacob - ChefMade

Vis anmeldelser på alle språk. (291 anmeldelser)