Cheermania
Aldri fikk det jeg har kjøpt. Det er dårlig firma Vi bestilte en sekk med navn desember 2024 og betalte 760 kroner. Vi har fortsatt ikke mottatt produktet eller fått pengene tilbake. Send flere epost... Vis mer
Veldig hyggelig og hentet varen og fikk det veldig raskt😊
Andre kikket også på
Ikke mottatt turndrakter, svarer ikke på mail, ekstremt lang leveringstid
Vi bestilte drakter i fjor, mottok de flere måneder for seint. De fikk rifter i seg etter kun 1 gangs bruk. Vi reklamerte på de og skulle få produsert opp nye drakter. 28.11.25 bekrefter de at nye drakter er bestilt og produksjonstid er 50-60 dager. Vi skulle da ha mottatt nye drakter i slutten av januar 2026. Jeg tok kontakt 09.02.26 og ba om en konkret tilbakemelding på leveringsdato. Fikk svar 11.02.26 om at hun ikke får svar fra fabrikken, og at de har mange andre store bestillinger. Etter det svarte hun meg ikke igjen før 16.03.26 med at det har vært noen tøffe salgsmåneder og at de sannsynligvis går konkurs. Vi har da betalt for drakter vi ikke vil motta. Fryktelig skuffende....
Jeg bestilte sko 10
Jeg bestilte sko 10. mars og har fortsatt ikke fått de. Har sendt to e-poster med etterlysning, men får ikke svar. Styr unna denne butikken, dette er useriøst.
Aldri fikk det jeg har kjøpt.
Aldri fikk det jeg har kjøpt. Det er dårlig firma
Vi bestilte en sekk med navn desember 2024 og betalte 760 kroner. Vi har fortsatt ikke mottatt produktet eller fått pengene tilbake. Send flere epost om det, ingen svar. Saken vil bli oversendt til Forbrukerrådet.
Useriøst firma
Bestilte sko herfra 12 februar etter å ha fått bekreftelse på at skoene var på lager i størrelsen jeg skulle bestille. Mottok sendingsbekreftelse 24.februar, men fortsatt ikke mottatt noe sko. Har også sendt 3 mail, der jeg i siste mail krevde heving av kjøp og tilbakebetaling. Ikke fått svar på noen av mailene.
Bestillte sko 7 mars
Bestillte sko 7 mars, fikk e-post at de er sendt den 8 mars. Skoene er ikke kommet. Har sendt flere e-poster uten noen svar. Når jeg spurte om betalingsmåte før bestilling fikk jeg svar med en gang, men nå er det full ignorering.
Styr unna.

Ikke mottatt varer!
Bestilte sko med levering i mars. Fikk mail om at de var sendt 2.mars, fortsatt ikke mottatt de. Cheermania svarer heller ikke på mail! Har sendt 3 stk hvor jeg etterspør skoene. Dessverre er de forhåndsbetalt, så her har jeg nok mistet pengene mine.
Useriøst firma! Styr unna!

Svar fra Cheermania
Ignorerer kunder og henter ikke returer
Bestilte sko i desember og mottok dem etter to uker. Dessverre var de for små, så jeg sendte dem tilbake med en gang og ga beskjed på e-post. Jeg spurte om det var mulig å bytte til en større størrelse eller få pengene refundert.
Butikken hentet ikke pakken fra posten. Senere fikk jeg beskjed om at det var en misforståelse, og at de hadde glemt å hente den. Derfor ble skoene sendt tilbake til meg.
Jeg kontaktet dem igjen og spurte om bytte eller refusjon, og ba om bekreftelse før jeg sender pakken en gang til, siden jeg ikke vil betale frakt på nytt uten å være sikker på at den faktisk blir hentet.
Siden da har jeg ikke fått noe svar. Jeg har sendt flere e-poster, men blir fullstendig ignorert.
Veldig dårlig kundeservice. Kan ikke anbefales.
Anmeldelse nr 2
Skrev en anmeldelse (ligger under her) 13. januar ift å ikke motta cheersko som jeg allerede hadde betalt for. Fikk da beskjed om å ta kontakt på mail. Fikk beskjed der om at skoene (i desember) skulle vært sendt. De skulle sende nye. Etterspurte om skoene var sendt den 22. januar, og fikk til svar at disse hadde blitt sendt for en uke siden, med spørsmål om postkassen min er stor nok. En ting er å ikke få det man har betalt for, men at sko «liksom» skal bli borte to ganger er dårlig opplegg. Ja, postkassen er stor nok. Den er rett ved huset. De pleier å legge pakkene på døra om de er for store, eller levere på butikken så får jeg hentemelding. Utrolig skuffa, men mest av alt er det 10-åringen som ikke har mottat sine nye sko som er skuffet og lurt. Useriøs bedrift som tenker at kundene er dumme. Trenere på cheer-laget er informert. Styr unna.
Kjøpt et par cheersko
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Vi i STAG STARS Cheerleading har bestilt 30 par sko, 50 drakter, samt dusker og sløyfer fra Cheermania – og vi er super fornøyde! Hele prosessen har vært enkel og profesjonell, og servicen vi har fått har vært helt topp.
Cheermania tar seg virkelig god tid når det kommer til design av drakter, og resultatet ble akkurat slik vi ønsket. Vi setter også stor pris på at de tilbyr pakkepriser som gjør det enklere for klubber som vår.
Vi ser virkelig frem til å fortsette å bestille fra Cheermania i fremtiden!
Hilsen STAG STARS Cheerleading 💫
Supert!
Veldig hyggelig og hentet varen og fikk det veldig raskt😊
Aldri fikk det jeg har kjøpt. Det er dårlig firma
Vi bestilte en jakke med navn på høsten 2024 og betalte 660 kroner. Vi har fortsatt ikke mottatt produktet eller fått pengene tilbake. Saken vil bli oversendt til Forbrukerrådet.

Svar fra Cheermania
Får en stjerne da det ikke er mulig å…
Får en stjerne da det ikke er mulig å gi ingen. Svarer ikke på mailer, og levering av varer er bingo. Enten kommer det aldri eller så tar det minst 3 mnd. Problemet er at det er kun de som har de aktuelle skoene jenta vår vil ha, så vi tok sjansen. Bestill herfra om du vil betale for ett produkt du ikke mottar.
Etter denne finn jeg mail om jeg ikke kunne tenkt meg å slette anmeldelsen av de, årsak de skulle selge bedriften.
Det gjorde meg bare mer sikker på det jeg skrev.
Kan nevne at jeg fikk tilbakebetalt pengene fra skoene vi aldri fikk. Omtrent 5 mnd etter at vi la inn bestillingen.

Notorisk stor svindler
Notorisk stor svindler! Sak sendt inn til forbrukerombudet.
SVINDEL
Svarer ikke på henvendelser verken på mail, eller noen andre plattformer, mottok aldri noen vare!
Lukter svindel av hele bedriften og eieren av bedriften…
Bortkastet.
OBS , styr unna
Vi bestilte air track i april å betalt, enda ikke kommet å di vil ikke svare på mail eller tlf
Styr unna – useriøs aktør med elendig kundebehandling
Vi er en liten cheerleadingklubb på Vestlandet som i august/september 2024 bestilte to flikk-flakkmatter(flexi-rull) fra Cheermania. Det skulle vise seg å bli starten på en lang og frustrerende prosess preget av manglende levering, dårlig kommunikasjon og stadige bortforklaringer fra selger.
Etter måneder med gjentatte lovnader og null fremgang, ble vi fortalt ulike årsaker til at det var forsinkelser. Det var blant annet at andre klubber skyldte dem penger – og at de derfor ikke kunne tilbakebetale oss da vi ønsket å heve kjøpet. Eller at de ikke visste hvor mattene var i verden, men at de var på vei. De kunne heller aldri gi eksakt dato for levering, og lovnadene om penger ble heller aldri holdt. Fra desember 2024 til april 2025 visste vi ærlig talt ikke om vi noen gang kom til å motta varene eller pengene vi hadde brukt.
I april valgte vi å melde saken inn til Forliksrådet. Først 2. juni 2025 – nesten 10 måneder etter at fakturaen var betalt – fikk vi endelig beskjed om at mattene var sendt. De ankom kort tid etter.
Vi kan på det sterkeste fraråde å bruke Cheermania som leverandør. De fremstår som useriøse, både når det gjelder levering, kommunikasjon og ansvar for egne forpliktelser. Å skylde på andre kunder for egne betalingsproblemer sier det meste.
Elendig kundeservice, mottok aldri varene
Elendig kundeservice, svarer nesten aldri på mail, bare lovnader og sporadisk.. penger skal de ha, men å sende varene gidder de ikke. Angrer bittert. Forstår ikke hvordan folk kan drive «butikk» på denne måten. Forstår heller ikke hvordan noen kan ta seg betalt men ikke gidde å følge opp. Når folk kjøper ting skal det sendes til dem eller refunderes. Helt latterlig «butikk»…
Styr unna!
Useriøs bedrift som ikke holder ord! Man får ikke varene man bestiller til lovet tid, de svarer aldri på e-post og man må mase ekstremt mye for å få et svar ang. levering! Har bestilt både privat og via idrettslag og det er like dårlig opplegg. Styr unna om du vil ha varene dine!!
Elendig!!
Elendig!! Ikke bestill herfra, varene kommer aldri.
Ingen varer mottatt, ingen svar
Ikke mottatt vare etter 6 måneder. Ingen svar, har purret utallige ganger.