Cheapfixit Anmeldelser

4,4

ik heb mijn laptop overgegeven aan cheapfixit om het scherm te vervangen. duurde erg lang en na 2 dagen sinds de reparatie is het weer kapotgegaan.

Hartstikke fijne ervaring. Diverse problemen gehad met (rot)telefoon, vaak zonder iets in rekening te brengen ervoor hebben ze me geholpen met kleine reparaties. Ook als er iets ingrijpends gedaan moe... Vis mer

Enestående

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Fantastische winkel

Al die jaren dat ik er kom, voor nieuwe of refurbed producten en/of service word ik uiterst vriendelijk, deskundig en snel geholpen.
Heel fijn dat deze winkel er al zo lang is in Werkendam ( de enige ) goede, een super aanrader.

17. juni 2026

Ik had een probleem met mijn laptop…

Ik had een probleem met mijn laptop toen benaderde ik cheapfixit. Ik kwam met het probleem en hun gaven meteen aan dat het voor hun geen probleem is om het te regelen. Me laptop ging niet meer aan en al mijn gegevens waren weg. Meneer zij dat hij het gaat regelen en voordat ik wist belde hij mij op en gaf hij aan dat alles gelukt is. Ik had alle gegevens weer terug en ik ben enorm tevreden met de service die ze gaven. Heel vriendelijk en betaalbaar! Zeker een aanrader!

11. juni 2026

na 2 dagen reparatie laptop was weer kapot

24. februar 2026
Logoen til Cheapfixit

Svar fra Cheapfixit

Beste Maciej Siekiera
Wij vinden het erg jammer om te horen dat u ontevreden bent.
Wij willen graag benadrukken dat wij na de reparatie geen enkel bericht, telefoontje of e-mail van u hebben ontvangen over een eventueel probleem. Als er binnen twee dagen opnieuw een defect is ontstaan, hadden wij dit uiteraard graag direct van u vernomen zodat wij het onder garantie hadden kunnen controleren en samen naar een passende oplossing hadden kunnen kijken.
Wij staan altijd open voor contact en service. U kunt ons alsnog bereiken via 0183515459 of mail info@cheapfixit.nl zodat wij dit netjes met u kunnen afhandelen.
Met vriendelijke groet,
CheapFixIt

Goede eerlijke service

Ze hebben mij al een paar keer goed geholpen.

1 keer konden ze mij niet helpen. Dat hebben ze gelijk eerlijk aangegeven. Ze weten dus wat ze kunnen en ook wat ze niet kunnen. En dat wekt vertrouwen.

11. april 2024

Zeer tevreden met Cheapfixit

Ik heb al meerdere refurbished laptops bij Cheapfixit gekocht. In alle gevallen waren de laptops in prima conditie en redelijk geprijsd.
Het is prettig dat de laptops in de winkel kunnen worden bekeken en besproken. Tel daarbij op dat de laptops na aankoop binnen een werkdag klaargemaakt werden voor gebruik dan is Cheapfixit voor mij de eerste keuze voor refurbished laptops.

8. februar 2024

Topwinkel

Goede producten, scherpe prijzen en gedegen technische support en advies. Klantvriendelijk en attent. Zo kreeg ik bij m'n tweede refurbished laptop extra HDD geheugen omdat ik hier al eerder een laptop had gekocht.

30. mai 2023

Ruim een jaar geleden bij Cheapfixit…

Ruim een jaar geleden bij Cheapfixit een Dell refurbished laptop gekocht die het goed deed (beter dan de goedkopere nieuwe laptops van tegenwoordig). Helaas is uit het niets de ssd harde schijf gecrasht. Meteen gebeld en zonder problemen kosteloos binnen een paar dagen een nieuwe ssd kaart gekregen, in de laptop geplaatst en hij deed het weer als vanouds.

Goede services, zoals het hoort te zijn!

27. april 2022