Cewe.no Anmeldelser 9 409

4,4

Jeg har lagd flere bøker hos dere, og det har alltid vært et fint produkt - som jeg har gitt i gaver. Grunnen til at det virker som at jeg er ny kunde er at jeg fikk problemer ned pålogging da jeg var... Vis mer

Lagde en bok til en konfirmant og produktet var absolutt bra og konfirmant og gjestene syntes godt om resultatet. Benyttet online versjonen som fungerte godt. Hadde ønsket noe mer flexibilitet på inns... Vis mer

Helt grei opplevelse og info om pakken hele veien. Fornøyd med produktet også. Det som må påpekes er likevel innpakningen. For første gang var kartongen åpen og boka var ikke i plast. Pakken ble sa... Vis mer

Veldig god kvalitet på bilder og album. Rask levering. Og i tillegg har de gratis kurs for å bli bedre på programvaren cewe. Digger det. Super service. 👍

1. Nr. 1 av de 3 beste virksomhetene i kategorien Bildefremkalling

Om Cewe.no

Om cewe.no

Få mer ut av bildene dine! Hos Cewe.no finner du et stort utvalg av produkter, som du selv kan designe med egne bilder: Lag en CEWE FOTOBOK - ditt eget personlige fotoalbum, bestill invitasjoner, takkekort og julekort, design en fotokalender, få en unik veggdekorasjon til hjemmet, fremkall dine beste bilder eller design din egen kopp, en musematte til kontoret eller en av våre mange andre fotogaver.

Har du spørsmål kan du kontakte vår kundeservice på telefon 66 82 26 60 eller på e-post til support@cewe.no. Vi er klare til å hjelpe deg mandag til fredag 09:00 til 20.00, og søndag 14:00 til 20:00.

4,4

Enestående

9k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Rask levering og flott produkt .veldig…

Rask levering og flott produkt .veldig god farge gjengivelse. 100% fornøgd

23. januar 2026

Hei Kari.

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det setter vi stor pris på.

Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med rask levering og et flott CEWE‑produkt med god fargegjengivelse.

Vi håper å få gleden av å gjøre deg 100% fornøyd igjen!

Bra kvalitet på produktet

Bra kvalitet på produktet, gunstig pris og varen kom som avtalt og som forventet

Hei Gunnar.

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din flotte tilbakemelding.
Vi er veldig glade for å høre at du er fornøyd med kvaliteten på ditt CEWE‑produkt, prisen og at leveringen kom som avtalt og forventet.

CEWE kundeservice

Rask tilbakemelding på reklamasjon.

Rask tilbakemelding på reklamasjon.. 100% fornøyd virker, og veldig rask og god dialog når jeg trenger veiledning..

Hei

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Vi er glade for å høre at du opplevde rask tilbakemelding på reklamasjonen og god dialog når du trengte veiledning. Vår 100 % fornøyd‑garanti er der nettopp for å sikre at du skal bli ivaretatt dersom noe ikke er helt som forventet, og vi setter stor pris på at du tok kontakt slik at vi kunne hjelpe.

de sender raskt ut:)

de sender raskt ut, og vil gjerne anbefale andre å bruke cewe. bildene blir bra :)

Hei Marlene.

Takk for den hyggelige anbefalingen! Det er veldig kjekt å høre at du er fornøyd med både leveringstiden og bildekvaliteten. Vi i CEWE setter stor pris på at du vil anbefale oss videre, og håper vi får muligheten til å lage flere fine fotoprodukter for deg fremover.

Lett å bestille

Det var lett å bestille og resten gikk som det skulle.

Hej Bjørn Einar.

Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi i CEWE er glade for å høre at bestillingen var enkel, og at resten av prosessen gikk som forventet. Det setter vi stor pris på, og du er hjertelig velkommen tilbake.

CEWE kundeservice

Gøy å jobbe med fotoalbumet

Gøy å jobbe med fotoalbumet, god kvalitet på bildene og boken, litt dyrt, rask levering.

Hei Karin,

Tusen takk for at du deler erfaringen din. Det er veldig hyggelig å høre at du syntes det var gøy å jobbe med fotoalbumet, og at du er fornøyd med kvaliteten på både bildene og boken samt rask levering.

Vi tar også med oss tilbakemeldingen din om pris, og setter pris på at du gir oss en ærlig vurdering. Takk for at du valgte oss – og for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Fornøyd

Fine varer og levering ble som forespeilet.

21. januar 2026

Hei Rebekka,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen. Det er godt å høre at du er fornøyd med varene og at leveringen ble som forespeilet. Vi setter stor pris på at du deler opplevelsen din, og takker for at du valgte oss.

Mvh Rehman - Kundeservice

Produkter hadde veldig dårlig kvalitet…

Produkter hadde veldig dårlig kvalitet i forhold til pris.

Hei Victor

Takk for at du deler din erfaring med oss. Det er leit å høre at du opplevde at produktkvaliteten ikke sto til forventingene i forhold til prisen, og dette er selvfølgelig ikke den standarden vi ønsker å levere.

Vi setter stor pris på slike tilbakemeldinger, da de hjelper oss med å forbedre både produktene våre og kundeopplevelsen. Dersom du ønsker det, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@japanphoto.no med mer informasjon om bestillingen, slik at vi kan se nærmere på saken og finne en god løsning.

Mvh Rehman - Kundeservice

Enkelt å raskt levert rett i postkassen

Enkelt, rask levering rett i postkassen. Rimelige priser. Tommel opp.

Hei Bjørn,

Takk for at du gir oss full pott og at du er så fornøyd med både pris og leveringstider hos oss. Vi håper også at du er like fornøyd med kvaliteten på produktet(ene).

Rask levering

Veldig fornøyd med boka jeg kjøpte. Har allerede bestilt en til og en foto gave. Eneste som trekker ned er at bøkene er ganske dyre og det koster mye for ekstra sider. Kvaliteten virker god. Rask levering.

30. januar 2026

Hei,

Vi er glade for å høre at du er fornøyd med fotoboken du har bestilt hos oss, og setter stor pris på at du har valgt å bestille flere produkter. Vi håper og tror at disse vil gi deg like stor glede. Vi har forståelse for at dette kan oppleves som en litt dyrt, men vi er stolte av å kunne tilby produkter av svært høy kvalitet – laget for å vare og skape glede i mange år fremover.

Mvh Rehman - Kundeservice

Boka ble helt som forventet og det var…

Boka ble helt som forventet og det var rask levering

Hei Egil,

Vi er veldig glade for å høre at boken du bestilte fra oss sto til dine forventinger og at du er fornøyd med leveringstiden hos oss.

Kjempefornøyd!

Hei Kristine,

Vi er veldig glade for at du er fornøyd med oss og at du gir oss en tilbakemelding på dette. Tusen takk.

Mvh Rehman - Kundeservice

Meget bra kvalitet på store veggbilder…

Meget bra kvalitet på store veggbilder i lerret, og perfekt levering til tiden.

Hei Hans,

Vi er veldig fornøyde med å høre at du er så fornøyd med kvaliteten på store veggbilder fra oss. Også setter vi pris på at du er fornøyd med leveringstiden også.

Flotte album

Lettvint program for å designe min egen fotobok. Solid bok med gode farger på bildene. Minus for pris. Albummene er blitt for dyre

Hei Janne.

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din fine tilbakemelding. Så godt å høre at du synes CEWE Fotoverden er et lettvint program å bruke, samtidig med at kvalitet av CEWE fotoboken er god.

Vi er stolte av å levere et premium produkt til en god pris. Dersom du sammenligner prisene inkludert frakt og tillegg hos våre konkurrenter, vil du se et mer nyansert bilde av hvordan prisene våre oppleves

Supert program og høy kvalitet

Supert program og høy kvalitet

Hei Marit.

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever CEWE Fotoverden som et flott program, og at du er fornøyd med kvaliteten på produktene våre. Vi legger stor vekt på nettopp kvalitet, så det betyr mye for oss å høre at det blir satt pris på.

CEWE kundeservice

20 år med fotobok fra Cewe!

Jeg har laget en fotobok for hvert år siden 2006!

Bok nummer 20 (!) med bilder fra 2025 kom nylig i postkassen. Rask levering og god kvalitet som på alle foregående fotobøker!

Hei Mette.

Tusen takk for en fantastisk tilbakemelding – og for 20 år med fotobøker fra CEWE!

Det betyr utrolig mye for oss at du har valgt å dokumentere minnene dine med våre produkter helt siden 2006. Det er en stor tillitserklæring.

Vi er veldig glade for å høre at både kvaliteten og leveringstiden fortsatt står til forventningene. Vi håper vi får være med videre også på de neste kapitlene.

Tusen takk igjen for at du deler opplevelsen din med oss!

Fine bilder, 😊😊😊😊

Fine bilder

Hei.

Tusen takk for de fem flotte stjerner du har valgt å gi oss.
Vi er glad for å høre at dine biler ble fine.