Vanaf nu laten we alle fotoboeken van onze reizen door CEWE maken. Het is misschien niet de goedkoopste maar de kwaliteit is geweldig. We kiezen voor echt zijdeglans fotopapier, formaat large (30x20cm... Vis mer
Se hva andre synes
Selskapet har svart
Nadat ik een fotoboek met een ingekaderde titel die scheef stond had ontvangen, werd later de verbeterde versie volledig terugbetaald. Er werd daar duidelijk en vriendelijk over gecommuniceerd. De... Vis mer
CEWE levert gewoon wat ze beloven. De foto's zijn van geweldige kwaliteit en werden op tijd geleverd. Toen ik niet helemaal tevreden was over enkele foto's, heb ik contact opgenomen met de helpdesk... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 3000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten en nog veel meer.
Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie
Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Kontaktopplysninger
Generaal de Wittelaan 9/9, 2800, Mechelen, Belgia
- 015-295600
- foto@cewe.be
- www.cewe.be/nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
kwaliteit hoog in het vaandel
Zoals de laatste 10 jaar hadden wij ons reisalbum laten maken bij CEWE. Het album was bij ontvangst wat donker en weinig detail. Na samenspraak met de klantendienst wat instellingen verandert en ons album terug mogen doorsturen, de tweede druk wordt ons aangeboden door CEWE zelf. Dit is een perfecte service. Zoals ze zelf aangeven "we gaan voor perfecte kwaliteit". Bedankt aan allen die ons van dienst zijn geweest.
MVG
Frank Anseeuw

Svar fra CEWE
Kwaliteit van print zeer goed
Kwaliteit van print zeer goed. Redelijk snel geleverd en verpakking zeer degelijk.
Alles is duidelijk
Alles is duidelijk en als je vragen hebt worden deze goed en duidelijk beantwoord.
Supervlugge levering
Tot nu toe altijd zeer tevreden geweest…
Tot nu toe altijd zeer tevreden geweest maar deze keer stonden er allemaal krassen op de foto's. In de kaders, achter glas, valt het niet zo op, maar toch jammer dat dit is gebeurd...

Svar fra CEWE
Ik had in het verleden altijd goeie…
Ik had in het verleden altijd goeie afdrukken, ook als het aankwam op het ontwerpen van een boek. Het laatste boek dat ik ontving heeft me echter teleurgesteld, de foto's waren bijna allemaal overgesatureerd en overbelicht. Terwijl het beelden waren die in het verleden nog al eens afgedrukt zijn (en toen wel goed van kwaliteit waren). Heel jammer.

Goede ervaringen
Al vele fotoboeken laten maken en steeds erg tevreden. Praktische site om zelf mijn boek samen te stellen, snelle levering en mooi resultaat.
Kwaliteit van foto’s ok
Kwaliteit van foto’s ok, maar de foto’s werden niet geplaatst zoals gevraagd

Svar fra CEWE
Mijn album was zoals altijd perfect en…
Mijn album was zoals altijd perfect en prachtig afgewerkt bedankt aan CeWe
Het fotoboek is geslaagd mooi papier…
Het fotoboek is geslaagd mooi papier mooie druk.
Maar spijtig dat er toch een kleine beschadiging is aan een hoek van het boek .waarschijnlijk tengevolge van het verzenden.vroeger waren de hoeken van het boek beter beschermd. De kartonnen verpakking lijkt niet stevig genoeg.

Calendrier mural…
J'ai fait imprimer un calendrier mural avec des photos de familles. Programme facile d'utilisation et impression fidèle au projet. Et possibilité de choisir le mois de commencement. Délais de livraison respecté.

Svar fra CEWE
Mooie uitvoering van mijn kaartjes
Mooie uitvoering van mijn kaartjes.
Prima levering en mooi op tijd.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.