Vanaf nu laten we alle fotoboeken van onze reizen door CEWE maken. Het is misschien niet de goedkoopste maar de kwaliteit is geweldig. We kiezen voor echt zijdeglans fotopapier, formaat large (30x20cm... Vis mer
Se hva andre synes
Zoals de laatste 10 jaar hadden wij ons reisalbum laten maken bij CEWE. Het album was bij ontvangst wat donker en weinig detail. Na samenspraak met de klantendienst wat instellingen verandert en ons... Vis mer
Selskapet har svart
Nadat ik een fotoboek met een ingekaderde titel die scheef stond had ontvangen, werd later de verbeterde versie volledig terugbetaald. Er werd daar duidelijk en vriendelijk over gecommuniceerd. De... Vis mer
CEWE levert gewoon wat ze beloven. De foto's zijn van geweldige kwaliteit en werden op tijd geleverd. Toen ik niet helemaal tevreden was over enkele foto's, heb ik contact opgenomen met de helpdesk... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
CEWE is wereldwijd actief en de specialist op het gebied van fotofinishing. Dagelijks werken ruim 3000 mensen enthousiast aan de leukste, persoonlijke fotoproducten zoals fotoboeken, wanddecoratie, fotocadeaus, kalenders, wenskaarten en nog veel meer.
Profiteer van onze 100% tevredenheidsgarantie
Jij moet tevreden zijn, dat is ons doel

Kontaktopplysninger
Generaal de Wittelaan 9/9, 2800, Mechelen, Belgia
- 015-295600
- foto@cewe.be
- www.cewe.be/nl
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Het album was eenvoudig om zelf samen…
Het album was eenvoudig om zelf samen te stellen en werd snel en correct afgeleverd.
Als trouwe klant die meermaals per jaar een album maakt, vind ik het jammer dat je pas vanaf 50 euro een korting krijgt. Terwijl ik meerdere kleinere albums aflever. Jammer dat trouwe klanten ook niet beloond worden met een korting

Menukaart
Menukaart gemaakt voor de 80ste verjaardag van mijn papa. Super mooie kwaliteit. Zeer tevreden

Svar fra CEWE
Prachtige foto's en dik fotopapier
Prachtige foto's en dik fotopapier. Prachtige album, maar terug beschadigd aan de kaft vooraan en achteraan. Voor dat geld moet dit beter

Svar fra CEWE
Ik heb een poster laten afdrukken van…
Ik heb een poster laten afdrukken van een sneeuwlandschap. Dit lijkt mij een witte foto, maar de poster was helemaal blauw. Ik ga de poster niet gebruiken

Svar fra CEWE
Eindelijk es korting kunnen…
Eindelijk es korting kunnen toepassen...Heb jaarlijks voor minimum 500 euro fotoboeken en dan is een korting wel zeer aangenaam en welkom
Technisch is het absoluut niet…
Technisch is het absoluut niet makkelijk om dit fotoboek samen te stellen. Veranderingen zijn moeilijk uit te voeren: bladzijden toevoegen, verwijderen, volgorde wijzigen…. vragen veel tijd en geduld!

Svar fra CEWE
Ik kreeg drie prints met een plooi…
Ik kreeg drie prints met een plooi omdat ze geplooid waren opgestuurd. Ik gaf dit door en vroeg om nieuwe prints, maar kreeg tot op heden nog geen antwoord (meer dan een week geleden).

Svar fra CEWE
albums vlot off-line te maken
albums vlot off-line te maken, mooit assortiment, fijn afgewerkt.
Bij bestellen foto album moet er iets…
Bij bestellen foto album moet er iets foutgegaan zijn met upload .waardoor er enkele pagina’s ontbraken . De communicatie en rechtzetting hierover verliep heel vlot en professioneel.
Onze bestelling kwam niet aan op het…
Onze bestelling kwam niet aan op het geplande adres , maar we 6 km verder. En dan nog in het centrum van de stad. Openbaar vervoer was geen optie , dan maar de auto. Gevolg nog een dure parking moeten betalen. Geen goede service.

Svar fra CEWE
Ik herkende me op de foto
Ik herkende me op de foto , ons moeder vond het ook 😬dank u Cewe.
In het verleden(jaren) altijd tevreden…
In het verleden(jaren) altijd tevreden geweest,maar nu zijn er verschillende afdrukken die te grijs,donker zijn ivgm de originele.Heb ze dan maar zelf afgedrukt.
Blijkbaar iets verkeerd gegaan in de correctie.
Ook het fotoformaat was niet wat het moest zijn,maar daar kan ik misschien iets verkeerd ingesteld hebben.
Zal hiervoor niet nalaten verder nog afdrukken te bestellen,gezien mijn vroegere ervaringen.
Kan altijd iets mis lopen.

Svar fra CEWE
mooi afgewerkt en levering was op tijd
Alles liep volgens afspraak alleen…
Alles liep volgens afspraak alleen jammer dat sommige foto s zijn slechte kwaliteit was

Svar fra CEWE
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.