Cenne Opinie Anmeldelser

TrustScore 3 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Współpraca układała się nieźle aż do momentu gdy z jakiegoś powodu uznano mnie za oszusta. Wielokrotnie prosiłem o wyjaśnienie tego powodu i wznowienie współpracy jednak doczekałem się tylko kategoryc... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Nagrody dochodzą od razu po zamówieniu,jednak ankiety często kończą się w połowie,lub ostatnio 2 ankiety skończyły się zaraz po podaniu ilości osób zamieszkałych w domu, przy 97% wypełnienia ank... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Ankiety powinny być dostępne dla wszystkich a nie tylko dla wybranych. Ankiety które są wysyłane na e-maila z reguły są niedostępne. Wymiana pieniędzy na nagrody powinna być rozszerzona np. możliwość... Vis mer

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Nie podoba mi się ograniczenie dokonywania ilości zamówień dziennie w sytuacji jakby nie było posiadania określonej ilości punktów=środków. Zmusza to do robienia zamówień przez kilka dni, bez sensu,... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Hobby og håndarbeid

Skrevet av virksomheten

Panel Cenne Opinie oferuje bonusy za ankiety, jak karty upominkowe, bony zakupowe i nagrody. Zarejestruj się za darmo, wypełniaj ankiety i pracuj z domu.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

10 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Nie wiem skąd te wszystkie pozytywne…

Nie wiem skąd te wszystkie pozytywne opinie? Przez wasze opinie pozytywne postanowiłem sprawdzić ten panel zarobkowy. Po pierwsze scany dowodu - to już podejrzane. Ale ok jedziemy dalej na 50 ankiet które dostałem odrzucono 50. Jednym słowem chyba SCAM, ale poczekam licząc na poprawę skoro ma tyle pozytywnych opinii.

15. februar 2024

Oszuści

Przez wprowadzona przez cenneopinie sposobie weryfikacji straciłem zarobione pieniądze , firma nie odpowiada na emaile .Nie polecam to oszuści

7. februar 2024
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Fatalny sposób weryfikacji-czy to nadużycie

Sposób weryfikacji ze skanem dowodu osobistego to nadużycie i naraża na utratę poufnych danych. Obsługa CennychOpinii odpowiada za automatu, że to jest bezpieczny sposób, nie mają innego sposobu i sama naraża się na śmieszność. Wypłacałem wcześniej wiele razy bez problemów, ale teraz nie prześlę skanu dowodu i chyba stracę zarobione pieniądze.

22. januar 2024

Weryfikacja dowodem

Aby móc wypłacić nagrodę trzeba przesłać zdjęcie dowodu osobistego i dodatkowo zdjęcie swojej twarzy. Miałam konto na tej stronie ok 2 lata. Przez ten czas nie wypłaciłam nagrody ani razu bo nie było takiej która by mnie specjalnie interesowała. Gdy w końcu postanowiłam to zrobić wprowadzono nową formę weryfikacji na którą nie zamierzam się zgodzić. Bez tego nie chcą wypłacić mi pieniędzy tak więc robiłam przez ten czas ankiety za darmo.

3. januar 2024

Brak wyplat

Nie odpowiadają na e-maile i po braku zgody na ich formę weryfikacji konta blokują je nie wypłacając znajdujących się na nim pieniędzy

19. desember 2023

wyłudzanie danych

Ankiety owszem, przysyłają i nie ma z tym problemu, ale nagrody już nie sposób wypłacić. Potrzeba do tego skanu dowodu z obu stron i zdjęcia twarzy. Takie dane mogę podać, jak chcę dostać kredyt, ale na pewno nie jakiejś szemranej firmie, która potem użyje tego nie wiadomo do czego. Brakuje tylko danych logowania do banku, ale kto wie, może za jakiś czas i tego zażądają.
Odradzam wszystkim, którzy mają choć odrobinę oleju w głowie, szkoda czasu.

4. desember 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

To był nawet fajny portal

To był nawet fajny portal, ale przesadzili z żądaniem weryfikacji z udziałem dowodu osobistego. To jakiś żart. Chciałam odebrać 50 zł, potwierdziłam tożsamość za pomocą SMS, jak to było w zwyczaju, a oni nadal żądają zdjęcia dowodu. Jak dla mnie to wyłudzanie danych. Chcę tylko odebrać grosze za ankiety, po co im mój PESEL? Epanel też chciał takich danych, dlatego zrezygnowałam. Jeśli o to chodzi to ok, ale zarobione pieniądze powinni wypłacać nawet w częściowej formie. Tak jak kiedyś zrobiły Opinie.pl po zmianie zasad. Ten portal jakoś potrafił postąpić uczciwie...Edit. Pieniądze zwrócili, ale panelu i tak nie polecam. No chyba, że ktoś lubi ryzyko...

3. desember 2023

Weryfikacja dowodem os.

(3) dane weryfikacyjne dotyczące tożsamości, takie jak zdjęcia zrobione Tobie i Twojemu dokumentowi oraz nagranie wideo i audio z procesu weryfikacji (z całej sesji, jeśli takie nagrywanie zostało włączone przez Klienta), wyniki kontroli;

Weryfikacja dowodem to już przesada,nie dość że dowodem to jeszcze i sobie trzeba zrobić zdjęcie aby pokrywało się z tym na dowodzie. Usuwam konto.

20. november 2023

weryfikacja

kto wymyslił te weryfikację to chyba jakiś imbecyl mam wysłać im zdięcie swoje i dowodu a póżniej sprzedają twoje dane lnnym firmom

7. november 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Weryfikacja przy użyciu dowodu…

Weryfikacja przy użyciu dowodu osobistego to już przesada przy śmiesznej sumie 50 zł, za które nic nie można kupić. Nawet instytucjom nie udostępniam przez internet dowodu i pewnie nie otrzymam wypłaty, ale chyba to był cel wprowadzenia takiej weryfikacji. Była przecież możliwość weryfikacji telefonicznej.
Ta zmian to przecież świetna okazja dla hakerów do kradzieży danych i nikt nie przyzna się do winy.

3. november 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Od 15 września czekam na przelew który…

Od 15 września czekam na przelew który miał być do końca wrzesnia zrealizowany i do dnia dzisiejszego go nie ma tzn 07.10! W dodatku nie tego zrealizować czy został wysłany czy też pominięty, czyli za darmo uzupełnialam ankiety???

18. september 2023

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv