Werkt heel netjes en nauwkeurig mooi…
Werkt heel netjes en nauwkeurig mooi afgewerkt heel tevreden en zou een ieder dit aanraden
Cassu Afbouw is gespecialiseerd in professioneel stucwerk, renovatie en afbouwwerkzaamheden voor woningen en bedrijven. Wij staan voor kwaliteit, vakmanschap en een nette afwerking. Of het nu gaat om het stucen van muren en plafonds, renovatie van ruimtes of andere afbouwprojecten, wij zorgen ervoor dat elk project zorgvuldig en professioneel wordt uitgevoerd. Bij Cassu Afbouw vinden we duidelijke communicatie en betrouwbaarheid erg belangrijk. We luisteren naar de wensen van onze klanten en denken mee om het beste resultaat te bereiken. Klanten kunnen rekenen op een eerlijke prijs, een strakke planning en een nette oplevering. Wij werken voor klanten in onder andere Zaltbommel, Geldermalsen, Tiel, Utrecht, Den Bosch, Tilburg en omliggende plaatsen. Door onze ervaring en focus op kwaliteit zorgen wij ervoor dat iedere klus professioneel wordt afgerond en klanten tevreden zijn met het eindresultaat. Bent u op zoek naar een betrouwbare vakman voor stucwerk of afbouwwerk? Dan bent u bij Cassu Afbouw aan het juiste adres.
Mooi afgewerkte muren in de nieuwbouw voor een scherpe prijs en goede kwaliteits werk aanrader !
Uitstekend contact gehad en fantastisch werk geleverd! Ons zwembad ziet er weer helemaal strak uit dankzij het stucwerk. Zeer professioneel en netjes afgewerkt. Zeker een aanrader!
Ik ben erg tevreden over het werk van Cassu Afbouw. Zij hebben bij mij de woonkamer gestuct en het resultaat is echt top. De muren en het plafond zijn sausklaar en super strak afgewerkt. Daarnaast hebben ze alles netjes en schoon achtergelaten na het werk. Professioneel, netjes en duidelijk vakwerk. Zeker een aanrader!

Svar fra Cassu Afbouw
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.