Jeg har haft problmer med at returnere mit køb, da der ik' var medsendt nogen returlabel, så jeg måtte selv betale retur fragten og finde adr.

Vil varmt anbefale BruunsBazaar's webshop. Bestilte varer i går formiddag...og i dag, 24 timer senere, modtog jeg mine varer! Lynhurtig service. Nemt og overskueligt at bestille...og så sender BB oven... Vis mer

One of my first online shopping experiences, will definately try bruunsbazaar.com again. -Detailed sizing tables, got the perfect size. But pictures could be even better, hard to recognize the l... Vis mer

1. Dameklesbutikk
  2. Klesbutikk
  3. Herreklesbutikk

Bruuns Bazaar was launched in 1994 and quickly became a frontrunner of Scandinavian fashion. In January 1999, the brand entered the official show calendar in Paris, as the first ever Danish fashion brand. Today, Bruuns Bazaar is a contemporary brand on the rise, creating both mens- and womenswear as well as accessories. Bruuns Bazaar’s signature style is all about relaxed elegance. The keywords are cool comfort and Scandinavian simplicity.

3,9

Bra

Har ikke svart på negative anmeldelser

Misbrug af mit kreditkort

Købte en nederdel hos dem 26/8-15 til 1599,- og da den ikke passer, sender jeg den retur. De tilbagebetaler først den 3/9-15, men vælger så at reservere 1599,- på mit kort til den 2/10-15.

Kontakter dem naturligvis, og beder dem slette deres reservation. Ann i finance lover at kigge på det. Må rykke flere gange, og til slut får jeg en mail fra hende:

Hej

Jeg har nu undersøgt det og jeg kan ikke finde noget.

Beklager

Venligst se svar fra DIBS.

Med venlig hilsen / Best Regards

Ann Elgaard
Finance

Altså de misbruger mit kort til en reservation, som jeg ikke har givet dem lov til. Og nu kan jeg i 30 dage ikke bruge 1599,- på min konto, og Bruuns Bazaar skriver de ikke kan finde noget? Meget betryggende!
Er det overhovedet lovligt at bare reservere penge på andres kort?
Danske Bank afventer en mail, hvor Bruuns Bazaar bekræfter sletningen.. Gad vide om de kan finde ud af det, når nu de ikke kan "finde noget".

Er seriøst chokeret over hvor let det er at benytte andre kreditkort.. Uagtet om pengene er hævet eller ej - jeg kan ikke bruge dem! Gad vide om Bruuns Bazaar betaler renter af de 1599,-? :-)

Blot mine tanker her..

19. september 2015

good service

im satisfied with the dress i got,and the time from i orded to i had the dress was short,im very satisfied with the service that i got from bruun bazar.

28. januar 2014

Flot webshop

Det er første gang jeg har handlet på Bruuns Bazaars web shop, men bestemt ikke sidste. Købte et dejligt uld tørklæde. Farven passede til billedet på web shoppen. Overskuelig web shop, pæne billeder og god info vedr. materiale. Det eneste jeg kunne ønske mig, er mere info om selve tøjet / forslag til sammensætning af style.

5. november 2012

Bruuns bazaar is great!

I bought a coat and I absolutely love it - it was of even a better quality than I had imagined.

Shopping was easy, shipping was fast, the product was of first rate quality - what's not to like? As soon as my package was sent I got an email stating exactly what day I would recieve my package, which made planning much easier

18. september 2012

Super service

Det er første gang jeg har handlet online hos Bruuns Bazaar, og det har været en meget positiv oplevelse. Jeg henvendte mig i en butik og spurgte om det var mulighed for at finde en kjole fra sommerkollektionen nogen steder. Den søde dame i butikken anbefalede mig at prøve online - jeg var heldig og fandt kjolen i min størrelse og oven i købet til halv pris, så jeg skyndte mig selvfølgelig at købe den. Nu to dage senere sidder jeg med den i hænderne og den lever helt op til mine forventninger. Eneste foreslag til forbedringer jeg har er et ønske om lidt flere billeder af tøjet på online shoppen, hvor man kan se tøjet fra flere vinkler.

17. september 2012

Det kan I gøre bedre...

Bestilte en frakke i str. 34, som var ALT for stor - lignede nærmest herrestørrelse (yep, I'm a girl og jeg passer normalt str. 34 i BZR frakker). Måtte betale 82 kr. på posthuset for at returnere den og havde endda også betalt 40 kr. i forsendelse i forbindelse med købet. Modtog nogle dage efter en kreditnota på mail med forsikring om, at pengene ville blive overført til min konto i løbet af 7 til 10 arbejdsdage. Indtil videre er der gået 7...

Forslag til forbedringer:
Fri fragt/returnering ved køb over 1000 kr.
Hurtigere behandling af retursager

Ovennævnte er tiltag, som kunne få mig til at vende tilbage til jeres webshop. Ellers bliver det nok ved dette ene besøg.

20. august 2012

Super service

Jeg fik en super service. Bestilte nogle af deres varer efter kl. 12.00 og fik sendt samme dag alligevel, da jeg ringede til dem og sagde det hastede.

Varerne var af god kvalitet.

14. februar 2012