An Asian scam. All broker reviews that appear on their website are fabricated and are not backed by research. Their business model is extortion! If you're a broker and you pay, they amplify your... Vis mer

I'm leaving this review to warn others in the industry: BrokersView operates as a predatory scheme, not a credible review source. They initially target brokers—including those with clean, legitimate b... Vis mer

This website is posting fake materials about different businesses, which are usually trusted on the market, in order mislead users and make them join fraud shady businesses which this scam website pra... Vis mer

Brokersview claims to provide unbiased reviews, but it's all a facade. They take money from brokers to slander competitors.

1. Finansmegler
  2. Alternative økonomitjenester
  3. Finanskonsulent
  4. Investeringstjeneste
  5. Finanstjenester utenom bank
  6. Aksjemegler

BrokersView is a leading global broker review platform dedicated to empowering traders. Our mission is to bring transparency to the forex and CFD industry by providing comprehensive, data-driven comparisons and genuine user reviews. We help traders of all levels find brokers that best match their needs through detailed analysis of regulations, trading conditions, platforms, and customer service.

1,5

Dårlig

Har ikke svart på negative anmeldelser

Limited Information

Limited Information: The information provided is very limited and doesn’t cover important aspects of trading.

3. januar 2025

No Updates

No Updates: They haven’t updated their content in months. How can anyone trust this site?

4. januar 2025

Difficult Navigation

Difficult Navigation: The website is hard to navigate. I spent too much time trying to find relevant information.

7. januar 2025

Scam Alerts Ignored

Scam Alerts Ignored: They don’t seem to take scam alerts seriously. I reported a broker, and nothing happened.

1. januar 2025