Heel slechte service! Pallet kon perfect geleverd worden op de voorziene plaats maar chauffeur deed totaal geen moeite! Afgezet en weg! Sorry was een magere troost. Gemakkelijk geprofiteerd van een... Vis mer

Makkelijk bestelling geplaatst via de website. Onmiddellijk bevestiging via email over levertermijn. Vriendelijke chauffeur die netjes op tijd was en extra moeite deed om de pallet vlakbij de voordeur... Vis mer

Goed afhandeling online. Levering wat minder: de man die het hout leverde, had ondermaats materiaal om dit op de juiste plaats te deponeren. Brandhout is niet iets dat meestal ergens op onverhard terr... Vis mer

1. Fyringsvedleverandør

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Brandhout.com bezorgt een uitgebreid assortiment proper en goed droog brandhout. Uw brandhout kan elke werkdag naar keuze gratis bij u thuisbezorgd worden in gans België. Alle houtblokken worden met de hand gesorteerd en secuur gestapeld in stevige paletten.

3,0

Middels

1k anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Op contactformulier geen reactie

Op contactformulier geen reactie, app directe reactie en geleverd zoals afgesproken. Pallet essen en haagbeuk werd neer gezet op de plek naar keuze, goeie service. Maar het belangrijkste het hout is SUPER!!! Prijs kwaliteit verhouding geweldig!! En dat voor het derde jaar op rij!

6. desember 2025

Heel slechte service

Gemakkelijk geprofiteerd van een vrouw die totaal geen inspraak had.

27. oktober 2025

Horrible service

When i ordered I said I was only at home the afternoon, they planned it in the morning and was notified at midnight via email. Called the next morning the transport company AND brandhout.com that this is not an option and that they shouldn’t leave it in the rain outside while I’m gone. They put it outside on the driveway anyway, then had to manually move 800kg of wood inside. On the phone they said: “you agreed to our delivery conditions that it can be any time of the day”. They could take it back but it would cost me €100. Eline was very rude on the phone, saying that she didn’t feel like helping me because I sounded frustrated on the phone (but always remained polite). Will NEVER order again, worst service that I can recall for a very long time.

13. januar 2025

Snelle service

Snelle service, goede prijs en vriendelijke medewerkers. Indrukwekkend om de chauffeur die kwam leveren bezig te zien. Supersnel van de camion naar de plek die voor mij het handigste was. Staat voor volgend jaar weer op de lijst van leveranciers.👍

5. september 2024

Heel erg slecht!

Op 24 februari hout besteld. Het is nu 3 april. Geen antwoord op e-mails en telefonisch niet bereikbaar. Geen voicemail die ingesproken kan worden. Op vragen via facebook meteen geblokkeerd door budget brandhout

3. april 2024
Logoen til Brandhout.com

Svar fra Brandhout.com

Zo te lezen is deze review gericht aan budgetbrandhout.nl, dit is een andere webshop en dat zijn wij dus niet. Echter is het heel erg jammer om te lezen dat het verloop van uw bestelling niet vlot verloopt, bij een volgende bestelling bent u altijd welkom bij brandhout.com!

Aanrader

Ik heb nu een paar maal gebruik gemaakt van brandhout.com
Levering punctueel op tijd en geplaatst op de juiste spot op ons terrein. Mooie volle gemengde XL-pallets tegen concurrerende tarieven.
Wat mij betreft een aanrader.

13. september 2020

Bestellingen correct en juist geleverd

De bestelling wordt steeds correct en zonder poespas geleverd. Bij mij mocht de chauffeur met de pallet een 20m rijden. Hij deed dit zonder problemen.
Top service en kwalitatief goed hout.
Droog is droog, en niet zoals vele zeggen stookdroog. Ik heb speciaal een vochtmeter gekocht. En ik kwam niet boven de 9% vochtgehalte uit.

11. september 2020

Tweede bestelling wegens tevreden

Product beantwoordt volledig aan de duidelijke omschrijving op de website. Het hout was goed gestapeld en droog. We vonden hetzelfde product goedkoper bij een concurrent maar zijn niet zeker of de kwaliteit gelijk is en het hout even goed gestapeld en dus effectief goedkoper.

30. august 2020