Wij zijn afgelopen februari verhuisd en hebben vanaf maart netjes de krant op het nieuwe adres ontvangen. Sinds 4 weken krijgen we niks meer en blijkt de krant op het oude adres geleverd te worden.... Vis mer
Se hva andre synes
Een grote bende, je word van het kastje naar de muur gestuurd de klacht die ik had gestuurd naar AI komt overeen met een klacht uit 2024 we leven nu in 2026 en er is nog niets veranderd. Je moet als... Vis mer
Prima app. Daarbij ben ik erg tevreden met de inhoud van de krant. 5 sterren zou ik graag geven maar ik stoor me zeer aan de reclame die moet worden bekeken wanneer ik een video wil afspelen. Dat vind... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Kontaktopplysninger
Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
bezorger loopt iedere morgen door tuin…
bezorger loopt iedere morgen door tuin zodat ik het moet schoevellen gemeld maar doe het toch.
NA PROEFABONNEMENT WORDT AUTOMATISCH…
NA PROEFABONNEMENT WORDT AUTOMATISCH GELD AFGESCHREVEN VOOR VAST ABONNEMENT , PAS NA EEN JAAR OPZEGBAAR , DIT ZIJN OPLICHTERS EN DAN ONTVANG IK OOK NOG GEEN KRANT , NIET IN ZEE GAAN MET DEZE KRANT
Regelmatig ontvang ik geen krant en…
Regelmatig ontvang ik geen krant en mijn naaste buurvrouw wèl!!??
Ws hebben jullie geen bezorgerstekort, maar te weinig kranten.
Ik ben er helemaal klaar mee.
Dit is een review over de inhoud van de krant
Dit is een review over de inhoud van de krant van de laatste paar jaar
Het lijkt er momenteel op dat de krant een verzameling van medische problemen is geworden
De ene na de andere ziekte komt voorbij
Het is erg voor de mensen die het overkomt maar waarom moet ik daar deelgenoot van zijn
Waarom moet heel de wereld daar van op de hoogte gesteld worden
Als ik medische problemen wil zien dan kijk ik wel naar de tv
Daar komt heel het scala van mensen langs met enge ziektes die daar om welke reden dan ook ruchtbaarheid aan willen geven
Daar komt nog bij dat ,als je zelf iets mankeert je geen behoefte hebt aan pagina’s vol met mensen die ook iets mankeren
Ook moet me van het hart dat als de krant niets meer te melden heeft men twee of drie pagina’s volgooit met puzzels
Dat is lekker makkelijk
Er zijn nog een paar dingen het vermelden waard maar die laat ik voor wat ze zijn
Ze zijn overigens al een aantal keren voorbij gekomen
We hebben al jarenlang een abonnement ,dus zorg dat jullie dat abonnement nog waard zijn
Dit is wat stof om over na te denken
Doe er iets mee
Groetjes Albert
Elke week ,al maandenlang,wordt de…
Elke week ,al maandenlang,wordt de krant te laat of niet bezorgd. Bij onze buren is hij wel altijd netjes op tijd. Na talloze klachten is er nog steeds niets veranderd.
Nem geen abonnement op deze krant want ze kunnen hun beloftes niet waarmaken
Jammer dat je geen min sterren kunt…
Jammer dat je geen min sterren kunt geven. Ben na een verhuisbericht ruime 2 weken bezig om de krant op het nieuwe bezorgadres( verzorgingshuis) te ontvangen. Nopus. Nog steeds geen krant. Al vele contacten gehad maar het lukt ze blijkbaar niet om goed te bezorgen. Ze schuiven het steeds op hun onderbezetting. Terwijl op hetzelfde adres andere bewoners wel de krant ontvangen. Hoe moeilijk kan het zijn!
Regelmatig wordt er geen krant bezorgd…
Regelmatig wordt er geen krant bezorgd (ook al wordt er aangegeven dat deze later wordt bezorgd) of gewoon een totaal andere krant (Telegraaf ipv Brabants Dagblad). Klantenservice is zeer slecht te bereiken en totaal niet klantgericht. Geen compensatie voor niet ontvangen kranten (wordt wel aangegeven)....Gewoon niets. Ondanks deze wanprestatie niet mogelijk om van lopend contract af te komen. Sluit hier geen abonnement af! Is echt weggegooid geld!
Onzichtbaar Brabants Dagblad
Dit bedrijf is niet in staat om de krant te bezorgen, conform haar er igen voorwaarden. Vaak incompleet bezorgd op zaterdag, en zeer regelmatig is er helemaal geen krant.
De financiële compensatie van het niet leveren van een krant gebeurt in 2024 ook niet meet. Diefstal dus.
klantenservice is een lachertje
ik probeer de klantenservice te bereiken om het abonnement om te zetten. Dit is geen doen. Je wordt doorverbonden, in de wacht gezet, verbinding verbreekt, opnieuw bellen, weer hetzelfde. Heb inmiddels helemaal opgezegd. zou een bevestigingsmail krijgen en gebeld worden, maar is ook niet gebeurd. Nu de incasso maar geblokkeerd. wat een service
Ik krijg na de verhuizing al een week…
Ik krijg na de verhuizing al een week geen krant
Elke dag heb ik gebeld
Telkens lang in de wacht
Telkens afgescheept dat ze er met de hoogste prioriteit zullen oplossen
Ik heb nog steeds geen krant
Abonnement uitbreider horror met klantenservice
Aanbod gekregen om abonnement te verlengen (heb al vele jaren een abonnement). Prima korting dus gewoon doen zou je denken.
Wil daarop ingaan + abonnement uitbreiden met extra opties. Uiteraard bereid daarvoor meer te betalen maar wil wel de aangeboden korting behouden natuurlijk.
Daarop de klantenservice gebeld zoals ze voorschrijven: Die kunnen alleen een hogere abonnementsprijs aanbieden dan wat er op de website staat. Ze kunnen blijkbaar mijn abonnement wel inzien maar tegelijkertijd ben ik meer geld kwijt als ik telefonisch ja zeg.
De tarieven zijn dus letterlijk hoger telefonisch dan op de eigen website. Blijkbaar gaat de marketing afdeling daarover maar die zijn niet bereikbaar.
Van de aangeboden vaste klant korting kan ik dus geen gebruik maken. Wél kunnen nieuwe klanten korting krijgen maar mijn korting vervalt dus.
Vervolgens via de chat contact gezocht. Die verwijzen terug naar de telefonische helpdesk. Daar word je dus ook niet wijzer van.
Die breken vervolgens het gesprek botweg af na het stellen van een paar vragen. Je krijgt dan een automatisch bericht en het gesprek is afgelopen zonder het gesprek af te ronden.
Dramatisch
Dramatisch, voor de zoveelste keer weer geen krant ontvangen. Wordt er moedeloos van.
Zal nog even afzien,anders ben ik genoodzaakt om mijn abonnement van het brabants dagblag na 51 jaar op te zeggen
A v d Flier -Drunen
2x een proefabonnement genomen bij de…
2x een proefabonnement genomen bij de het Brabants Dagblad, 1e voortijdig beëindigd omdat de krant gewoonweg nooit is bezorgd..!!!
2e keer tegelijkertijd ook een proefabonnement genomen bij De Telegraaf en het AD, deze leverden wel keurig dagelijks de krant in de bus terwijl Het Brabants Dagblad in één week tijd maar 1 dag geleverd heeft...Oplossingen die geboden worden na klachten worden niet nagekomen..Belachelijke Organisatie..!!!
Geen bezorging brabants dagblad
Sinds 30 januari 2024 hebben we het Brabants Dagblad(abonnement afgesloten voor 3 jaar) Het is nu 14 februari..Ik denk dat we een halve week de krant hebben gehad. Elke dag gebeld/klacht ingediend maar tot op heden niks. Dit terwijl ik sochtends wel de bezorger op z'n brommertje voorbij hoor en zie gaan maar omdat ik slecht ter been ben, ben ik er steeds te laat bij om hem zelf aan te spreken. Weet niet waar het fout gaat (bezorger/klacht doorzetten, rayon) maar baal er flink van..
Inmiddels is het 14 maart, en het is nog steeds niet opgelost. We hebben al van alles geprobeerd maar niks lijkt te helpen. Het schijnt doorgezet te zijn naar een speciale afdeling maar ook daar horen we niks van:( Wordt er echt moedeloos van
SCHANDALIG behandeling Brabants Dagblad
SCHANDALIG: na 54 jaar lid te zijn, en door fout bij BD bij afschrijving krijgen mijn ouders dreigende mailtje mbt tot de betaling (81 en 84 jaar). Dit gebeurde ook nog eens toen mijn moeder 10 dagen in het ziekenhuis lag. Wat een sociaal bedrijf is BD toch. Ik zou zeggen Dag Blad.
Zeer slechte service en na maar liefst 6x telefonisch contact nog steeds geen abonnement
Na 6 keer telefonisch contact gehad te hebben, heb ik nog steeds geen abonnement op Brabants Dagblad. Op 23 december 2023 om 13.08 uur is alles voor mij geregistreerd en het gesprek ter goedkeuring voor afschrijving abonnementsgelden opgenomen. Hierna nog 4x contact gehad met abonnementservice en 2x met klantenservice zonder resultaat. Vandaag werd me medegedeeld dat als ik nu een abonnement zou afsluiten dat het duurder was dan in 2023 omdat de prijzen gestegen zijn. Ik heb geprobeerd duidelijk te maken dat dit niet mijn probleem is en dat ik graag zou hebben dat de call van 23 december opgezocht wordt en onder die voorwaarden alsnog mijn abonnement afgesloten wordt. Mijn vraag is schijnbaar te ingewikkeld. Ik adviseer iedereen niet met deze partij te bellen. Leidt alleen maar tot enorme frustaties.
geen bezorging en ook geen klantenservice
Waardeloos al sinds 6 juni een abonnement maar nog geen een keer de krant ontvangen. Digitaal klachten ingediend, klantenservice gesproken maar niemand die je ook maar een stap verder helpt. Vandaag kreeg ik dan wel een nieuwe aanbieding van schrik niet een hele euro korting aangeboden. Opzeggen mocht niet , ook al wees ik hun erop dat kun zich niet aan hun deel van het contract houden dus ik al het recht heb om het op te zeggen
Zojuist een onbeschofte medewerker van het Brabants Dagblad gesproken
Zojuist een onbeschofte medewerker van het Brabants Dagblad aan de lijn gehad. Hij vindt dat ik me moet inleven in de problemen van het Brabants Dagblad als ik hem vertel dat we maar € 1,25 ontvangen voor een niet geleverde krant, terwijl wij in de winkel veel meer betalen voor een krant en wij deze niet digitaal willen lezen. Als ik antwoord dat wij ons toch niet hoeven in te leven in de problemen van het Brabants Dagblad en dat ik toch met de klantenservice spreek die zich behoort in te leven in de klanten dan antwoord Hij: "Hier heb ik geen zin in". en hij gooit de hoorn erop
proefabonnement voor 2 jaar Brabants…
proefabonnement voor 2 jaar Brabants Dagblad digitaal Basis; Termijnbedrag: Uw tarief is € 5,20 per maand. Na 20-03-2023 wordt dit tarief omgezet naar het reguliere tarief van € 6,95 per maand. afgesloten 19-3-2021. Dit tarief is onderhevig aan prijswijzigingen. Looptijd is voorbij en het reguliere tarief wordt geen 6.95 per maand, maar zonder verdere informatie wordt er gewoon 9.50 van je rekening afgeschreven, terwijl in de voorwaarden staat indien je een proefabonnement hebt het abonnement eindigt van rechtswege door het verstrijken van de overeengekomen periode. Opzegtijd 1 maand wordt nu gezegd door Ingrid van DPG Media. Het proefabonnement wat ik meende te hebben is dus geen proefabonnement verwacht ik, ze zeggen gewoon u moet even goed lezen, einde chat, dus pas op voor het digitaal afsluiten van een abonnement voor het Brabants Dagblad, je wordt bij de neus genomen als je denkt een proefabonnement te hebben van 2 jaar dat van rechtswege eindigt, gelukkig gaat het hier niet om grote bedragen!!
Wat een aanfluiting is het abonnement…
Wat een aanfluiting is het abonnement op het Brabants Dagblad. Vele malen een klachtenformulier ingevuld omdat de krant niet is ontvangen of véél te laat werd bezorgd. Diverse malen telefonisch contact gehad met de klantenservice en elke keer werd er gezegd dat er een onderzoek moet plaatsvinden. Het onderzoek heeft uitgewezen dat men excuses heeft moeten maken voor het onregelmatig bezorgen van de krant en het veel te laat bezorgen van de krant.
Daar schiet ik niks mee op. Werkelijk elke keer als je contact opneemt met klantenservice krijg je elke keer exact hetzelfde verhaal en dat verhaal is dat ze het spijtig vinden, maar dat ze er niks aan kunnen doen en of ik maar meldingen blijf geven van het niet ontvangen van de krant. Dus gewoon elke dag. Ze stellen allemaal het eigen belang voorop en hebben totaal geen inlevingsvermogen in de problemen van hun klanten. Bah wat een klotezooi.
Nu wil ik van mijn contract af en nu zijn er ineens te weinig klachten ingestuurd. In mijn mailbox “verstuurd” komt er geen einde aan de ingediende klachten aan het Brabants Dagblad.
Het kan niet erger bij dit waardeloze bedrijf. Het ligt natuurlijk niet aan hun maar aan de bezorgdienst, ja dank je de koekoek.
Ik ga ze in gebreke stellen en daarna ontbinding van het contract.
Jaha, dat is ook weer zo iets, dat moet dan via de website, nor probeer daar maar eens aan te beginnen. Een post adres hebben ze niet werd mij verteld.
DPG Media - Brabants Dagblad
Stationsplein 10
5211 BP ‘s-Hertogenbosch
M’n betalingen ga ik storneren en ik zie wel waar het schip strand.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.