2de bed hier nu gekocht, online op goed vertrouwen. Wim Hendriks denkt goed met je mee, heeft ruime ervaring in de bedden branche. Attente medewerkers niks is teveel voor deze mensen. Heldere com... Vis mer
Selskapet har svart
Heel persoonlijk, goede service, snelle levering en klantgericht. Al meerdere malen bij Boxspring besteld. Er kan persoonlijk veel geregeld worden. Boxspring is meer dan alleen een webwinkel. Je ervaa... Vis mer
Selskapet har svart
Twee weken geleden een boxspring besteld, welke niet op voorraad was. Na telefonisch contact gelijk de order geplaatst en hebben ze deze gelijk doorgezet naar de fabrikant. Levering was binnen t... Vis mer
Selskapet har svart
Nieuwe topper nodig en gezien de ervaringen met vorige aankopen bij boxspring.nl weer daar besteld. En ook nu weer een goed product geleverd. Van te voren werd er gebeld om de bezorgdatum af te sp... Vis mer
Selskapet har svart
Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder
Wij hebben onze eigen gespecialiseerde chauffeurs en beschikken daardoor over snelle levertijden en een goede service!
In onze showroom in Kaatsheuvel bent u van harte welkom om al de producten van onze website te komen bekijken en ervaren. www.boxspring.nl is de website van Uw Bed uit Kaatsheuvel. Onze showroom kunt u vinden in:
Kaatsheuvel, Luxemburgstraat 5, 5171PK Kaatsheuvel.
Mocht u andere vragen en/of opmerkingen hebben. Neemt u dan gerust contact op via het contactformulier op onze website of bel direct 088-3322333.
Luxemburgstraat 5, 5171PK, Kaatsheuvel, Nederland
Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av 24 timer
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Ik was zelf niet aanwezig tijdens de levering maar alles daarvoor was super goed geregeld en duidelijk afgesproken. Ik ben netjes gebeld over de leverdatum en ook nog gemaild.
Super vlotte verwerking en levering.
Vriendelijke levering , vlot en bed mooi opgebouwd , symphatieke leveranciers.
Bij een logeerpartij in een nieuw ingericht vakantiehuis ervoeren wij de kwaliteit van de matrassen van Boxspring.
Wij besloten onze oude matrassen te vervangen door dezelfde matrassen als die van het vakantiehuis.
Met een duidelijke wens bezochten wij de showroom. We zijn uitstekend geholpen en hebben na even proefligggen op diverse hardheden direct 2 matrassen besteld.
De levering was ook perfect. De chauffeur bracht de matrassen naar de slaapkamer.
Kan er eigenlijk weinig over zeggen. Ze hadden wat ik nodig had en de verzending was razend snel.
Bestelling ging erg gemakkelijk op de site. Keurig werd er een bevestiging gestuurd met leverdatum wat zelf is in te vullen. Bezorgdienst was stipt op tijd en je wordt een uur van tevoren gebeld wanneer ze er zijn. Aardig personeel en vriendelijk. Echt een aanrader om hier een bed te kopen.
Erg tevreden met mijn nieuwe bed. Goede, vriendelijke hulp van de verkoper in de showroom. Snelle aflevering en goede montage van het bed in de slaapkamer.
Super service netjes geholpen en heel vriendelijke mensen👍 geven goed advies👌 En die nog de tijd voor de klanten nemen TOP!! Ook mooie spullen!! Klasse🔟 Maar vooral ook een dikke Pluim voor de bezorgers🤙 Nette levering, Toppie !!
Super ervaring.
Het dekbed was niet op tijd, maar ik werd keurig op de hoogte gehouden. Telefoniste erg klantgericht.
De keuze die ik gemaakt had voor de poten was niet goed, werd zonder extra kosten omgewisseld.
Alles keurig op z,n plek.
Hele goede matrasbeschermers. Er was een beetje spoed bij en ik ben super geholpen. Kan het aanraden.
Zeer goede en snelle service! Super tevreden over het beddengoed, hoeslakens en moltons en boxspring voor mijn vakantiewoningen!
Bij het eerste telefoongesprek goede informatie ontvangen. Daarna -van bestelling tot aflevering - alles volgens afspraak verlopen. De producten werden keurig ingepakt bezorgd.
Binnen 24 uur na het melden van een defect aan onze 2-persoons boxspring in een chat op boxspring.nl zijn wij gebeld. Aan de hand van onze aankoopbon van toch al wat jaren geleden heeft een uiterst vriendelijke medewerker de meest optimale oplossing voor het defect gezocht. Binnen 14 dagen na de chat is onze boxspring voorzien van een nieuwe motor en 2 nieuwe matrassen..... goed voor minstens nog eens 10 jaar goede nachtrust. Wij zijn zeer tevreden over de snelle, vakkundige en vriendelijke service van boxspring.nl
Super gemakkelijke site!
Zeer vriendelijk geholpen aan de telefoon.
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.