Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

2de bed hier nu gekocht, online op goed vertrouwen. Wim Hendriks denkt goed met je mee, heeft ruime ervaring in de bedden branche. Attente medewerkers niks is teveel voor deze mensen. Heldere com... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Heel persoonlijk, goede service, snelle levering en klantgericht. Al meerdere malen bij Boxspring besteld. Er kan persoonlijk veel geregeld worden. Boxspring is meer dan alleen een webwinkel. Je ervaa... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Twee weken geleden een boxspring besteld, welke niet op voorraad was. Na telefonisch contact gelijk de order geplaatst en hebben ze deze gelijk doorgezet naar de fabrikant. Levering was binnen t... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Nieuwe topper nodig en gezien de ervaringen met vorige aankopen bij boxspring.nl weer daar besteld. En ook nu weer een goed product geleverd. Van te voren werd er gebeld om de bezorgdatum af te sp... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Soveromsmøbler

Om Boxspring.nl

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Hét vertrouwde adres waar u terecht kunt voor boxsprings, matrassen, bedtextiel en meer slaap(kamer) accessoires.

Wij hebben onze eigen gespecialiseerde chauffeurs en beschikken daardoor over snelle levertijden en een goede service!

In onze showroom in Kaatsheuvel bent u van harte welkom om al de producten van onze website te komen bekijken en ervaren. www.boxspring.nl is de website van Uw Bed uit Kaatsheuvel. Onze showroom kunt u vinden in:

Kaatsheuvel, Luxemburgstraat 5, 5171PK Kaatsheuvel.

Mocht u andere vragen en/of opmerkingen hebben. Neemt u dan gerust contact op via het contactformulier op onze website of bel direct 088-3322333.

Kontaktopplysninger

1 stjerne

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Beste Natasja en Sjaak,
Wat goed dat jullie zo tevreden zijn. We hebben het met plezier gedaan en ook leuk dat door jullie we al weer 2 nieuwe klanten we in onze showroom hebben mogen begroeten. Blijf lekker genieten van jullie mooie boxspring.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

goede uitleg bij uitzoeken bed en…

goede uitleg bij uitzoeken bed en matras.
plaatsen bed is keurig gedaan.
's avonds gemaild dat er de verkeerde poten onder zaten..
werd 's morgens meteen gebeld en 's middags kwamen ze er al nieuwe onder zetten. Top service.
Het bed slaapt heerlijk

14. april 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende kwaliteit en service!

Electrische boxspring gekocht na uitstekende uitgebreide voorlichting in de showroom. Kwaliteit is uitstekend en de adviezen voor de hardheid van de 2 verschillende matrassen blijken ook correct te zijn. Bij de levering door twee vriendelijke monteurs, en sneller zelfs dan verwacht, bleek helaas een motor defect te zijn. Dit werd binnen een week verholpen door levering en montage van compleet nieuwe motor, zonder dat wij hierover hoefden na te bellen. Een voorbeeld dus voor de hele branche en wij bevelen dit vriendelijke en service gerichte bedrijf graag aan!

5. april 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goed product, prima levering.

De boxspring werd redelijk snel geleverd. Op de dag van bezorging was de chauffeur vertraagd, maar we werden netjes van te voren gebeld. De bezorger was vriendelijk en behulpzaam. En het bed slaapt heerlijk.

31. mars 2021
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Bij deze winkel een boxspring girona…

Bij deze winkel een boxspring girona gekocht zeer goed te woord gestaan en je vragen worden goed beantwoord en goed advies niet opdringerig als bij veel meubel zaken nu schoof mijnmatras weg verstelbaar even contact opgenomenen binnen 2 uur terug gebeld en hebben 2 box stops opgestuurd gekregen dat is klanten tevreden houden super zaak

19. februar 2021

Perfecte transactie

een goed product aan een zeer aantrekkelijke prijs en neem daarbij een hele goede service en een vriendelijke, behulpzame verkoper............wat wil een mens nog meer.........oh ja .....een boxspring van BOXSPRING.NL mét hoofdletters , dat verdienen ze

18. desember 2020

Wat een Topservice !

Vandaag ons bed geleverd gekregen, deze pas 2,5 week geleden besteld. Zeer uitgebreid geholpen via de mail en telefonisch bij bestellen Vakkundig gemonteerd door vriendelijke heren. Het bed is precies zoals op de foto en zoals beschreven. Wat een TOP bedrijf !

21. juli 2020
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Service en kwaliteit voor een zeer…

Service en kwaliteit voor een zeer nette prijs!

Een vraag stellen is meestal dezelfde dag antwoord of anders vroeg de volgende dag!
Je wordt netjes gebeld en van advies voorzien. Zeer snelle levering! En wat een fantastisch bed.

Auping of Swiss, etc welk merkproduct ook? 2 of 3x de prijs voor dezelfde kwaliteit! Service en kwaliteit waar heeeel veel andere bedrijven nog iets van kunnen leren. Klantvriendelijk zoals het hoort!

12. februar 2020

Svar fra Boxspring.nl

Beste meneer De Vries, wat goed om te horen dat u blij bent met uw keuze voor een goed product en voor Boxspring.nl. We wensen u heel veel jaren goed slaapcomfort toe.

Met een uitgeslapen en een vriendelijke groet,
Team Boxspring.NL

Aanrader

Goed advies, veel informatie. Snelle levering en vriendelijke, behulpzame bezorger. Uitstekende boxspring Toscane die heel goed ligt. Kortom niks op aan te merken, bedankt!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben heel tevreden over de…

Ik ben heel tevreden over de communicatie met boxspring en vooral met de perfecte levering. Ik kon zelfs gratis de betaalde bestelling laten stockeren tot de verbouwing van mijn gastenverblijf klaar was. Ik had de bestelling namelijk iets te vroeg geplaatst. Dank voor deze extra service !

Topservice!

Ze hebben mij ontzettend geholpen met het kiezen van mijn boxspring. Goed advies en absoluut niet opdringerig.
Het bed werd persoonlink afgeleverd, naar boven gebracht en binnen een half uur stond het in elkaar.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend advies en prima after sales!!

10 januari 2019 in de showroom geweest, uitstekend geholpen door Linda, aan de hand van haar adviezen een box spring besteld die drie weken later naar volle tevredenheid geleverd is. Ook de aftersales is prima, in eerste instantie het bed besteld zonder voetbord, maar toch 1 week na levering besloten een voetbord bij te bestellen, ook nu weer uitstekend geholpen en geleverd binnen twee weken. hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!

5. februar 2019

Prima zaak!

Prima door Linda geholpen!
Goed meegedacht.
Alles was bespreekbaar en mogelijk.
Erg vriendelijk.
Goede duidelijke afspraken over bezorgen.
Prima bezorgers!
Aan showroom mag nog wel wat aandacht geschonken worden.

5. januar 2019

Svar fra Boxspring.nl

Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze diensten! De showroom heeft kort na uw bezoek een metamorfose ondergaan. Veel plezier van uw aankopen!

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv