Banner for Botjek a/s

1. Bygningsinspektør
  2. Eiendomsforvaltning
  3. Eiendomsmegler
  4. Eiendomskonsulent

Botjek er markedsledere indenfor tilstandsrapporter, energimærker og elinstallationsrapporter. Vi er desuden specialister inden for en lang række byggetekniske ydelser, som vi leverer til både privat- og erhvervskunder. Botjek er en kædevirksomhed med afdelinger over hele landet. Vi har en lokal forankring og derfor også kendskabet til dit nærområde. Så når du har brug for os, kan vi rykke ud med kort varsel. Du finder din lokale afdeling på www.botjek.dk.

4,6

Enestående

2k anmeldelser

Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

behagelige to gutter

de to som var her var meget behagelige at snakke med .samt de var gode til at forklar på et ikke alt for fagligt sprog , ved deres gennemgang af huset.

26. august 2025

Svar fra Botjek a/s

Mange tak for din flotte vurdering af os - vi er glade for, at vores konsulenter har været gode til at formidle deres viden på en behagelig facon.

Mange hilsner

Meget professionelt firma

Helt eminent service fra en meget servicevenlig herre ved navn Jacob.
Meget fleksibel og løsningsorienteret.

Kan varmt anbefale dette firma.
Mvh Steffen Hansen
FKT køleteknik

16. juli 2025

Svar fra Botjek a/s

Tusind tak for dine flotte ord om både Jacob og vores måde at arbejde på. Vi sætter stor pris på, at du fremhæver fleksibiliteten og vores fokus på at finde gode løsninger. Anbefalinger som din er med til at motivere os til altid at yde vores bedste.

Botjek a/s

For det første er I da extrem dyre og…

For det første er I da extrem dyre og for det andet har I ikke forstand på Stråtag og skriver derfor forkert i min rapport iforhold til hva min Tækkemand's vurdering, øvøvØV......

24. juli 2025

Svar fra Botjek a/s

Tak for din anmeldelse. For at få et klart billede af situationen vil vi tage kontakt til dig og høre nærmere om de forhold, du nævner. Du hører fra os.

Botjek a/s

Flinke og smilende mennesker der kunne…

Flinke og smilende mennesker der kunne deres arb. Kan kun anbefales.

6. mai 2024

Hej Erik

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du har haft en positiv oplevelse med vores team. Vi sætter stor pris på dine venlige ord og anbefaling.

Du ønskes en god dag.

Lyn service

Lyn service, god forudaftalte pris. Rapporterne kom samme dag. Kan anbefales herfra!

21. mai 2019
Vis anmeldelser på alle språk. (2 144 anmeldelser)