Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Botjek er markedsledere indenfor tilstandsrapporter, energimærker og elinstallationsrapporter. Vi er desuden specialister inden for en lang række byggetekniske ydelser, som vi leverer til både privat- og erhvervskunder. Botjek er en kædevirksomhed med afdelinger over hele landet. Vi har en lokal forankring og derfor også kendskabet til dit nærområde. Så når du har brug for os, kan vi rykke ud med kort varsel. Du finder din lokale afdeling på www.botjek.dk.
Kontaktopplysninger
Erhvervsbyvej 13, 8700, Horsens, Danmark
- info@botjek.dk
- www.botjek.dk
Har svart på 98 % av de negative anmeldelsene sine
Svarer vanligvis i løpet av én uke
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
behagelige to gutter
de to som var her var meget behagelige at snakke med .samt de var gode til at forklar på et ikke alt for fagligt sprog , ved deres gennemgang af huset.

Meget professionelt firma
Helt eminent service fra en meget servicevenlig herre ved navn Jacob.
Meget fleksibel og løsningsorienteret.
Kan varmt anbefale dette firma.
Mvh Steffen Hansen
FKT køleteknik

Svar fra Botjek a/s
For det første er I da extrem dyre og…
For det første er I da extrem dyre og for det andet har I ikke forstand på Stråtag og skriver derfor forkert i min rapport iforhold til hva min Tækkemand's vurdering, øvøvØV......

Svar fra Botjek a/s
Flinke og smilende mennesker der kunne…
Flinke og smilende mennesker der kunne deres arb. Kan kun anbefales.

Svar fra Botjek a/s
Overholdt de datoer og tidspunkter der…ja
Overholdt de datoer og tidspunkter der var aftalt. Virkede meget grundige og professionelle i gennemgang af huset. Og var meget venlige og forklarende. Og lyttede til spørgsmål og svarede på dem.
Grundig gennemgang fra a til z
Grundig gennemgang fra a til z. Extrem kompetent konsulent. Jeg kan varmt anbefale Martin Håkonsson.
Behagelige sagkyndige
Behagelige sagkyndige, der forklarer i forståelige vendinger.
Lyn service
Lyn service, god forudaftalte pris. Rapporterne kom samme dag. Kan anbefales herfra!
Særdeles informativ og kompetent…
Særdeles informativ og kompetent vurdering, der er meget nyttig ved fremtidig forbedrings strategi.
God service og behagelig konsulenter
Professionel konsulent med et godt blik …
Professionel konsulent med et godt blik for at forklare markeringer i tilstandsrapporten.
overgrundig tilstandsrapport med …
overgrundig tilstandsrapport med peditesser. og uforståelig elrapport.
Mange tak
- for god behandling og nyttig information
Overholder indgåede aftaler!
Seriøs og faglig kompetent...
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.