Børns Vilkår Anmeldelser

TrustScore 1.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg vil gerne advare mod denne aktivistiske forening, som jeg desværre oplever direkte medvirker til forældrefremmedgørelse og manipulation af børn, som er part i samværssager. Deres kvindelige med... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Ringer gentagne gange fra forskellige telefonnumre til min Alzheimer-ramte mor på 89. Dette sker desværre også midt i hendes middagssøvn og om aftenen. Hun er tilmeldt Robinsonlisten. Ofte sker det o... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg ringede til deres linie for bisidder. Tydeligt de ikke forstod problematikken for barnet skulle da bare lige ringe ind trods jeg snakker om forældre fremmedgørelse. Følte mig virkelig til gri... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Børns vilkår har vanvittigt flabede unge mennesker ansat til at ringe ud. De ringer ud meget sen aften, og tager ikke et nej for et nej - men bliver derimod direkte pågående i deres måde at snakke på.... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Veldedighet

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Information om børn og børns rettigheder, online rådgivning af børn og forældre ...

Kontaktopplysninger

Dårlig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

15 anmeldelser i de siste 12 månedene

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk arbejde

Børnetelefonen gør en fantastisk forskel, ingen tvivl om det. Både for børn med almindelige problemer som kærestesorgee og dem, som virkelig står med ar på sjælen. Jeg er så imponeret over deres høje faglige niveau og store viden!
Og ja, det er da irriterende at blive ringet op, men de skal vel finansiere deres arbejde på en eller anden måde. Da jeg skrev til dem var de vildt søde, og jeg er ikke blevet ringet op siden.

14. januar 2019

Dårlig etik

Opretter bank betalingsaftaler for demente på trods af at de står på Robinsonlisten, hvilket betyder de har fået cpr nummeret, ydermere har de et callcenter der ringer i en uendelighed og tigger donationer selv om man har bedt om at blive slettet på deres lister.

29. august 2018
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Frivillig glæde men manglende…

Frivillig glæde men manglende difference

Jeg har været frivillig hos dem mens jeg læste til lærer og det er nogle rigtig hyggelige samtaler man kan have med børn, der er ingen tvivl om der sker en forskel, dog er jeg ikke i tvivl om, at jeg personligt synes det er forkert man skal have en børnefaglig uddannelse for at være frivillig. Der er mange forældre derude som ved rigtig meget om børn, der er mange der har været lærerstuderende eller andet i den dur i op mod tre år men sprang fra, som har en masse pædagogisk viden, men bruger den i anden sammenhæng.

Jeg elskede at være frivillig, der var mange hyggelige børn, men mange af dem mangler blot rådgivning til det almene liv og var der noget man ikke lige havde styr på kunne man jo spørge. Jeg synes det er det helt rette projekt at støtte og jeg synes det er vigtigt børn hjælpes derude uanset hvad deres problem skulle være, men jeg synes det er synd man ikke tager alle dem ind som virkelig brænder for det, der er jo mange kurser og lignende der kan give folk meget mere viden omkring hvordan de skal håndtere sager.
Jeg synes personligt de private kurser giver meget mere end læreruddannelsen nogensinde gav mig. Hvorfor kan man ikke tage flere frivillige ind som har glæden ved børn frem for folk der et eller andet sted bruger dem som brikker i deres arbejde? Socialrådgivere kan selvfølgelig også godt have kærligheden i børn, det er ikke det jeg siger, men de kan også komme til at se børnene alt for objektivt og det har jeg oplevet gjorde børnene kom tilbage og var kede af den seneste behandling, det er jo ikke meningen i det.

Alt i alt vil jeg sige jeg synes folk skal støtte op om Børns vilkår, men at Børns Vilkår skal overveje om der ikke findes mange mennesker, der ville kunne give børnene en glæde når de gik fra stedet. Jeg vil gerne sige mange tak for den tid jeg havde i Børns Vilkår, men jeg kan slet ikke forstå man ikke må fortsætte hos dem, fordi man skifter til en arbejdsplads hvor man gør børn glade ved at sælge dem legetøj, frem for en arbejdsplads hvor man mest af alt skal belære dem...

24. juni 2018

Øv en ringe behandling!

Børns vilkår er en rigtig fin ting at støtte, også derfor jeg valgte at sige ja da jeg blev stoppet på gaden.
Men at der efterfølgene ikke er styr på de aftaler man har indgået, så mister man lysten til at støtte. Hverken beløb eller måde det skulle indbetales er efter aftale. Man kan så efterfølgende ikke komme ud af det igen. Man får utallige telefonhenvendelser og bunker af post.
Dem der så ringer vil ikke gøre noget, og bliver stødt og fornærmet over at man kommer med sin klage.

Ikke et sted jeg vil lægge mine penge, øv!

21. november 2017

Etik og manglende forståelse

Ved ikke om børns vilkår har ansat phonere til at kradse penge ind, men at ringe direkte på en 9 årigs telefon kl 20.55 og udspørgere ham er bare ikke okay. Ved man ikke hvem som har telefonen, så skal man ikke ringe så sent og når man så får en 9 årig i røret som er alene hjemme så skal man ikke bare kører på, det er mangel på forståelse, det er uetisk og giver ikke andet en massivt badwill.

14. desember 2016

Godt formål, elendig håndtering

Min kammerat havde lige en medarbejder i telefonen fra børnenes vilkår, hvor jeg overhørte hele samtalen. De lægger ud meget fint med at spørge om han ville være med til at støtte et godt formål, hvilket han beklager rigtig meget, at han ikke har økonomien til på nuværende tidspunkt. De siger at det kan de sætte sig godt ind i, det har mange prøvet før, men at han så bare kan bidrage med 2800 kr,- i stedet for 3500 kr,-. Han fortæller at han har banken i røret mange gange om ugen, da han sidder med en overtrukket kaskredit, og her er det, at jeg først bliver rigtig forarvet. "Det er jeg godt nok skuffet over, tænk at du ikke vil hjælpe selvmordstruede børn bare for din egen skyld. Du virkede ellers som en flink person, men det kan jeg høre du ikke er alligevel. Vi har pensionister, som kan finde 1800 kr,- op ad lommen". Min kammerat er lidt for høflig og begynder at sige at han måske kan i fremtiden, men får besked på, at det er nu de har brug for pengene.

At overhøre en sådan samtale omkring bidrag til en god sags tjeneste- hvor den ender med en ven, som er helt ude af den.. Det gør en ærgerlig.

18. oktober 2016
Vurdert til 5 av 5 stjerner

De gør et kæmpe stykke arbejde !

Børns Vilkår er en privat, humanitær organisation, der i mere end 30 år har arbejdet for alle børn i Danmark, men med en særlig indsats for de børn, som har det svært. Målet er at sørge for, at alle børn kan få den hjælp, de har behov for og sikre børns ret til en god barndom og et godt liv.

Vi har nu støttet i godt 4 år og det agter vi at blive ved med.

29. desember 2011
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv