Se hva andre synes
Wat een waardeloos bedrijf De bon gebruiken voor een belevenis volgens de website is schier onmogelijk Bonnen cadeau gekregen van kinderen als bedankje voor een weekendje weg Jammer dus Weggegoo... Vis mer
Kado gekregen, heel lief, maar wat een ellende om zo'n bon ingeleverd te krijgen. App werkt slecht, website is gebruiksonvriendelijk. Vreemd systeem van om moeten boeken van bonnen en daarna een b... Vis mer
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Heb je een vraag of wens? Heb je hulp nodig bij het bestellen of reserveren? Advies nodig bij een omruiling? Je kan bij ons terecht met eender welke vraag en wij proberen je zo goed mogelijk verder te helpen.
Bongo Klantendienst
Skrevet av virksomheten

- Telefonische ondersteuning
- We beantwoorden graag al je vragen en staan voor je klaar van maandag tot vrijdag van 9u tot 17u
- 14 dagen bedenktermijn
- Wil je binnen de 14 dagen afzien van je aankoop, dan kan dit. Op voorwaarde dat de bon nog niet gebruikt werd uiteraard.
- Mogelijkheid tot omruiling
- Wens je je Bongo om te ruilen voor een andere, dan kan dit. Voorwaarden kan je lezen op http://www.bongo.nl/omruilen
Kontaktopplysninger
Kronenburgstraat 27, 2000, Antwerpen, Belgia
- 010 288 05 50
- infoNL@smartbox-group.com
- www.bongo.nl
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
In juli vorig jaar hebben mijn man en…
In juli vorig jaar hebben mijn man en ik een Bongo bon van onze kinderen ontvangen (2 overnachtingen incl. ontbijt), welke ik heb geactiveerd. Sindsdien heb ik echter geen toegang meer tot mijn account, omdat mijn e-mailadres niet wordt herkend. Hierdoor kan ik geen gebruik maken van de bon.
Ik heb inmiddels herhaaldelijk contact gehad met Bongo, maar ondanks meerdere toezeggingen is het probleem tot op heden niet opgelost.
Scam AI
For my birthday I received a gift card for a movie night at Kinepolis cinemas with two drinks and a small popcorn. I registered my gift card in the bongo site after I made an account. However, when trying to retrieve the codes needed to make the reservation the same error kept occurring: Internal Server error. After 30 minutes I could try it again which I have been doing for the past 48 hours with no luck. Additionally, I could call the customer service and somehow the phone lines are always occupied while I have been calling them each 15 minutes and they immediately end the call. How can I get my codes???? The sole contact possible with them was through AI. Even when sending a mail, they reply within 10 seconds with an AI answer. Chatgpt might even be more helpful.
Vooral niets meer kopen via Bongo!!!!
Zwaar kl*** ervaring 2 bioscoop bonnen met popcorn en frisdrank voor 2 voor niets gekregen voor mijn verjaardag, link werkt niet, codes komen niet binnen om te verzilveren en klantenservice is ruk, als je überhaupt al iemand weet te vinden om te mailen want telefonisch niet te bereiken en op mijn meerdere mails word gewoon niet gereageerd dus knap werk Bongo om op deze manier jullie bedrijf draaiende te houden met de centen van ons!!!!!!!
Nu al een jaar bezig om ze te verzilveren en zelfs de nieuwe toegezonden code diet niets, maar wederom geen antwoord meer van jullie!!!!
Wat een absurt slecht bedrijf!!!!
Wat een absurt slecht bedrijf!!!!! Totaal gee contact mee te krijgen allen een chatbot. 0 hulp of reactie. Ik heb €100 open staan en wil het gebruiken. Ik wil hulp!!!!!!!!!!
Zelfs de mail wordt door chatbot beantwoord
Heb een bon maar moet een code ophalen om die te kunnen activeren. Achter de klantenservice, ook per mail, zit een chatbot. Inmiddels gewoon betaald voor bioscoopkaartjes terwijl ik een bongo bon heb, omdat ze onbereikbaar zijn.
Gewoon waardeloos ten top
Tsja, wat ging er mis? Beter melden wat er goed ging en dat is bar weinig. Mensen, koop aub nooit iets bij dit bedrijf. Je wordt op allerlei manieren misleid met aanbiedingen en het is een crime om iets te bestellen op hun site. Je koopt een belevenis en de enige belevenis die je meemaakt zijn hartkloppingen. Jammer dat er nog bedrijven zijn zoals AH die deze zaken nog gewoon te koop aanbieden in hun winkels.
Bullshit
Honestly, what a shitty company with very unclear information. I bought a gift card for a luxurious lunch and spa for 2. But now when I want to book I see that not all locations actually is with lunch included, and I also have to pay 40 euro more for some locations.. I will NOT order anything here again.
Wat een waardeloos bedrijf
Wat een waardeloos bedrijf
De bon gebruiken voor een belevenis volgens de website is schier onmogelijk
Bonnen cadeau gekregen van kinderen als bedankje voor een weekendje weg
Jammer dus
Weggegooid geld
Zal iedereen aanraden nooit bonnen van Bongo te kopen of cadeau te geven
Het aantal negatieve reviews is gigantisch
cadeau gekregen maar zal het nooit iemand geven
cadeau gekregen, 1 nachtje weg, deze deal was er niet meer kon het wel omruilen maar bij de geboden mogelijkheden moest overal bij betaald worden.
over en weer gemaild en gevraagd of ik het geld niet gewoon als tegoed op mijn account kon krijgen, was allemaal maar moeilijk en lastig. Heb ik het maar weer even laten rusten krijg ik een paar weken later dat het als tegoed op mijn account stond, was ook weer lastig om te ontdekken waar hoe en wat maar het is gelukt. Gekeken wat ons wel een leuke stad en hotel leek, was dit helaas niet meteen te boeken en moest er toch weer eerst een andere bon gekocht worden, nou die gekocht (van het tegoed) voor 2 overnachtingen. Amper hotels te vinden in een stad voor 2 nachten, vaak maar 1 nacht te boeken ergens in juli of zo of alleen op ma-di-woe enz. Verder veel van die hotels langs de snelweg prima om 1 nacht te slapen op doorreis ofzo maar niet om leuk 2 nachtjes op pad te gaan. We hebben uiteindelijk iets gekozen en ben benieuwd of het wat is. Maar ik zal dit nooit meer iemand cadeau doen dat weet ik zeker!
Dieven
2 bonnen online aangekocht bij bongo.nl. Beide bonnen werken niet. Klantenservice werkt voornamelijk met een chatbot, of zij geven je steeds hetzelfde antwoord dat ze een ticket aanmaken, maar doen er verder niets mee. Een keer is het gelukt om telefonisch contact te hebben, echter werd de hoorn we gewoon opgegooid midden in het gesprek.
Zij hebben dus mijn geld, wat een flink bedrag was,en leveren er lucht voor terug. Dit is pure diefstal en oplichting. Ze weigeren het aankoopbedrag terug te storten.
Ik heb aangifte gedaan en een melding bij Consuwijzer. Ik raad iedereen aan met slechte ervaringen dit ook te doen. Dit bedrijf moet gestopt worden.
verschrikkelijk bedrijf
Wat een slecht bedrijf de enige mogelijke communicatie is via een robot om uiteindelijk te horen te krijgen dat er over 3 dagen contact met je opgenomen wordt terwijl je de bon de volgende dag al wilt gebruiken
Onvoldoende transparant systeem.
Het systeem dringt je a.h.w. een upgrade op wanneer je je bongobon wil gebruiken. Daar zijn disproportionele kosten aan verbonden die nergens zichtbaar zijn, maar die wel doorgerekend zijn. Je kan enkel chatten met een beleefde chatbot, maar die kan geen uitleg geven en kan ook niet doorverbinden met de klantendienst. De klantendienst kan ook niet worden gebeld. Heel onaangename ervaring!
Trap er niet in !
Wat een slechte site. Geen enkel contact te krijgen, niet in te leveren. Gesprekken met een chatbot. Erg jammer voor diegene die ons dit kade heeft gekregen dat het niet in te leveren is. Laat staan geld terug.
2 weken en niks ontvangen. Geen reactie van CS
Bestelnummer: SBNCOF26022219582
Datum bestelling: 22 februari 2026, 13:13
De bestelling was bedoeld voor een verjaardag op 28 februari, maar is nooit geleverd. Het is inmiddels 9 maart en ik heb nog steeds niets ontvangen.
Ik heb al twee e-mails gestuurd via het online contactformulier en heb tot nu toe geen enkele reactie gekregen.
De bestelling heeft inmiddels geen zin meer. Ik wil gewoon mijn geld terug.
Kan iemand eindelijk reageren en de terugbetaling regelen?
Zeer teleurstellende service.
Wat een waardeloze maatschappij
Wat een waardeloze maatschappij. Ze zijn bij problemen onbereikbaar. En die vriendelijke Olivia is een of andere computer die tegen je praat. Het enige doel is om je zo lang mogelijk af te schepen. Niet doen die bongo kaart!!
Bij het boeken van een hotel kasteel…
Bij het boeken van een hotel kasteel ter worm moet een bijbetaling van €65,- worden gedaan, hetgeen de overnachting op totaal €265,- + €€65,- €€330,- brengt. Hetzelfde hotel boeken via Booking.com is de overnachting €152,-
Bongo is de de ultieme vorm van ‘volksverlakkerij’ in optima forma, wat een oplichters
OPGELET OPLICHTERS!
OPGELET! Bongo zit vol met oplichting. Ik wou nog een bon gebruiken op de dag van de vervaldag en hij was al ongeldig. Een paar dagen ervoor waren alle "inbegrepen" belevenissen al weg en kon je alleen maar reserveren indien u bedragen bijbetaalde. Na vele contacten met de ai-assistent die zei dat het een fout in het systeem was, en verschillende beloftes dat men contact ging opnemen kwam er geen enkele reactie meer. € 130 in de vuilbak. Ik werd opgelicht door een officieel bedrijf die dringend mogen gestopt worden!
Boek nooit via Bongo. Het is n schande iemand n cadeaubon van Bongo te geven, hier houd je geen vrienden aan over!!
Bemiddelen voor hotels met zeer slechte service. Kregen n diner voorgeschoteld wat ik mijn hond nog niet durf te voeren in Hotel Paping & Spa te Ommen.
Diversen personen liepen halverwege de maaltijd weg, zo slecht als het eten was.
De kok was n arbeidsmigrant die volgens mij metselaar was van beroep. ‘N luisterend oor over jou klacht is er niet, nl netjes gemaild maar moet nog antwoord krijgen. Mijn advies mooi wegblijven bij de Bongo organisatie bemiddelen nl. voor accommodaties van de slechtste soort!!!!!!!
Klantonvriendelijk en disfunctioneel
We ontvingen een bon voor 'Film en popcorn'. Helaas. Het duurde enkele uren voordat het lukte om de bon te registreren. Na registratie bleek dat er nog 'ns codes aangevraagd moeten worden. Daar liep het helemaal mis; drie dagen lang verscheen de boodschap 'internal server error'. Tweemaal werd de uitstap aangepast. Wat blijkt na twee dagen wachten op respons van de klantendienst? Ze werken niet meer samen met Kinepolis. Ze wilden wel een geste doen en een compensatie van 17,9 €, toevallig de exacte waarde van de bon en dus helemaal geen compensatie voor hun gebrekkige communicatie en het tijdverlies.
Bon gekregen van duizend en één nacht
Bon gekregen van duizend en één nacht.
Wil een jaar ervoor boeken bijna niks beschikbaar das dikke oplichting.
Bij veel moet je bijbetalen. Dat moesten verbieden .
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.