Boligla Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hej! Jag ville ju inte skriva ett omdöme utan att ha legat i sängen med påslakanet. De är helt underbara och därför har jag beställt en omgång till. Så att jag har ett ombyte 😀👍. Helt underbara är... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag hittade påslakan i bomullsantin som de brukade vara. Idag är sammansättningen i bomullen annorlunda, det känns som fint sandpapper. Sådana lakan vill jag inte ha. Köpte grön/vit randiga, de är j... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Produkten, duntäcket känns behagligt varmt. 70/30, dun/fjäder känns bra. Då kommer fluffigheten på detta täcke nog finnas kvar länge då det är fjädrarna som håller uppe dunet.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket snabb leverans beställde på en söndag och på tisdag hämtade vi paketet. Bra kvalité på produkterna vi köpte och så bra att de tillhandahåller storlekar 210×105 som vi haft väldigt svårt att hit... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Sengetøysbutikk

Om Boligla

Skrevet av virksomheten

På Boligla.se drivs vår dagliga motivation och arbetsglädje av att vi har nöjda kunder. På Boligla.no får du som kund därför alltid ärlig och informativ kundservice och vi kommer göra allt vi kan för att guida dig till rätt produkter och bästa erbjudande. Det är helt enkelt en bra affär, för att säkerställa att du får en bra upplevelse och därmed har en nöjd kund.

Vi är noga med att bara välja de bästa leverantörerna och testar själva kvaliteten på produkterna. För att säkerställa att du som kund alltid får den bästa kvaliteten använder vi oss av vår mångåriga erfarenhet av inköp av hemtextilier och vår kunskap om leverantörerna. Vi är 100% ansvariga för de leverantörer vi valt att handla med och vårt nära samarbete säkerställer dig inte bara högsta kvalitet, utan även bästa pris.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

0 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Mycket nöjd med produkten

Mycket nöjd med produkten

28. august 2024

Hej Dunya,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med din produkt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans, fint packat och utmärkt kvalitet på påslakanet jag beställde👍

31. august 2024

Hej Viveca,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att kvaliteten uppfyller dina förväntningar, och att du fick ditt påslakan levererat snabbt.

Hej !

Hej !! Jag är nöjd med min köp och ska köpa igen .

1. september 2024

Hej Kada,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att du har haft en bra upplevelse på Boligla, och du är alltid välkommen tillbaka till Boligla.

Perfect quality and delivery

Perfect quality and delivery

8. september 2024

Hi Anastasiia,
Thank you very much for your review.
We are happy to hear that you had a good experience on Boligla and that you are happy with the quality and delivery of your order.

Have a great day.
Kind regards from

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Very good quality and value for money!

7. september 2024

Hi,
Thank you very much for your review.
We are happy to hear that you had a good experience on Boligla and that you are happy with the quality of your order.

Have a great day.
Kind regards from

Snabbt och okomplicerat

Snabbt och okomplicerat. Fin kvalitet.

30. august 2024

Hej Teresa,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse på Boligla och att du är nöjd med kvaliteten på din beställning.

God service och hjälp

God service och hjälp när vi tyckte att lakanet var för stort. Fick instruktion om tvätt o torktumling och om inte det hjälpte fick vi rätt att lämna tillbaka.

27. august 2024

Hej Roger,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att du hade en bra upplevelse med vår kundtjänst och att de kunde hjälpa dig med din förfrågan på ett tillfredsställande sätt.

Enkelt att handla

Enkelt att handla. Snabb leverans. Bra kvalité på produkter.

24. august 2024

Hej Benny,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att kvaliteten lever upp till dina förväntningar och att du fick din beställning levererad snabbt.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket bra priser och kvalitet

Mycket bra priser och kvalitet. Snabb leverans. Rekommenderas verkligen. 😊

28. august 2024

Hej Eva Mari,
Tack så mycket för din recension och rekommendation.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lakan o örngott luktade illa

Lakan o örngott luktade illa. Fick tvättas två ggr.

26. august 2024

Hej Pia,

Tack för din kommentar.
Enligt vår erfarenhet kan produkterna ha en lätt billukt på grund av förpackning och transport, men denna lukt försvinner efter tvätt och användning. Så vi är glada att höra att detta också var din upplevelse.

Har inte använt dom än

31. august 2024

Hej Kerstin,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med din shoppingupplevelse på Boligla.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mycket fint kvalte till otroligt lågt…

Mycket fint kvalte till otroligt lågt pris

Hej Camilla,
Tack så mycket för din recension.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med kvaliteten på din beställning.

Bra kvalitet

Bra kvalitet

29. august 2024

Tack så mycket för din recension.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med kvaliteten på din beställning.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans. Förväntan om varan stämmer med beskrivningen. Mycket nöjd. Kommer handla igen.

Hej Anna,
Tack så mycket för din recension.
Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår snabba leverans och att produkten lever upp till dina förväntningar. Du är alltid välkommen tillbaka till boligla.

Snabb leverans och bra pris

Snabb leverans och bra pris

Hej Lena,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jag hittade påslakan i bomullsantin som…

Köpte grön/vit randiga, de är jättesnygga.
Tack Boliga för fin bomullsantin ♥️👍

17. august 2024

Hej Agnetha,
Tack så mycket för din recension.
Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på ditt nya påslakan och vår bomullssatin-kvalitet.

Med vänliga hälsningar

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Snabb leverans, exakt som beskrive, bra kvalitet.

21. august 2024

Hej Robin,
Tack så mycket för din recension
Vi är glada att höra att du är nöjd med kvaliteten på din beställning och att du fick den levererad snabbt.

Great sheets!

21. august 2024

Hej Julia,
Thank you so much for your review.
We're very happy to hear, that you're satisfied with your new sheets.
Have a nice day.
Best regards,

Dette er Trustpilot

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv