Jeg købte min første briks for knap 10 år siden og for 2 år siden skulle den på pension, så jeg prøvede et billiger mærke med resultat at jeg her 2 år efter allerede skal skifte igen. Så denne gang... Vis mer

Jeg har handlet jævnligt hos BodyMindCompany gennem de sidste 9 år og har altid fået rigtig god service. Deres brikse og øvrige produkter er af høj kvalitet, som man aldrig går fejl af. Personalet... Vis mer

BodyMind har en fremragende service. Fik hurtigt deres virkeligt gode massage olie Earthlite. Den lille flaske var gået i stykker under transport, men blot 2 dage senere lå der en ny til mig som... Vis mer

Super flot hjemmeside med top kvalitet produkter. Købte Earthlite Spirit massagebriks og Earthlite nakkestøtte der til i 2007 og har kun været super glad for denne. Blev kort efter uddannet Krystalh... Vis mer

1. Forhandler av massasjeutstyr

Din professionelle welness & klinik leverandør & Earthlite forhandler siden 1999. Vi glæder os hver dag over, at vi i mere end 20 år har leveret kvalitetsudstyr og -produkter til behandlere, klinikker og spa & wellness centre i hele Skandinavien. Massagebriks, massageolie, betræk & lagner, behandlerstol, hynder & puder og meget, meget mere.

4,6

Enestående

Super hurtig levering

Super hurtig levering.
Bestilte Essential Hovedstøtte engangsbetræk og fik leveret allerede dagen efter.
Produktet er af lækker kvalitet og til en rigtig god pris.

16. juni 2025

najs lakan

Jag beställde en uppsättning lakan, och de är väldigt härliga i kvaliteten.

Det blev lite strul under beställningen och försening, men bodymindcompany svarade på mina klagomål och lovade att ge mig skälig kompensation för det som inträffat.
De skickade ett mejl om att de återbetalat en del, men jag fick aldrig några pengar. Och sen svarar de varken på mejl eller i telefon.

15. januar 2025

Super gode produkter til fair priser

Super gode produkter til fair priser.
Og skulle du være så uheldig, at du får et produkt, der ikke lever op til dine forventninger, så er de rigtig hurtige til at reagere på din henvendelse, således at du enten kan få pengene tilbage eller få byttet varen til en anden model. Tak for det. :)

1. mars 2024