Bodylab Anmeldelser 41 819

TrustScore 4.5 av 5

4,6

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det nye produkt er bare fantastisk det er dejlig cremet i forhold til andre proteinpulver (whey 100 vanilla fudge cookie dough) Med venlig hilsen Niels Andersen

Vurdert til 5 av 5 stjerner

intet dårligt at tænke på, heller intet ekstra ordinært, bare det man forventer, hvilket er det eneste man kan forlange

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og hurtig levering. Hadde spørsmål angånde en forsendelse og fikk svar + mer informasjon enn nødvendig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mega godt. Jeg er mega tilfreds. Jeg bestilte det d. 9 og pakken var på adressen den 13. Mega god service.

Informasjon om virksomheten

1. Trening og ernæring
  2. Treningsutstyrsbutikk

Om Bodylab

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Bodylab er Danmarks førende specialist i proteinpulver. Bodylab Nutrition er både registreret og godkendt som fødevaregrossist, -importør og -producent. Resultatet er, at proteinpulver og andre produkter som weight gainer eller kreatin fra Bodylab bliver kvalitets- og sikkerhedstestet af verdens strengeste kontrolsystemer.

Bodylab

Skrevet av virksomheten

Dansk produceret
Dag-til-dag levering
Gratis fragt over 500 DKK
E-mærket

Kundeservice - der kan hjælpe og rådgive

Vi kender vores produkter bedst.

Vi kender vores produkter bedst.
Har du brug for rådgivning omkring kosttilskud og ernæring, så ring til os.

Kontaktopplysninger

4,6

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

42k anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Annulleringssystemet hos bodylab er større løgn og fup.

Jeg ville annullere min ordre som fra “søndag kl.22.30 “ så ringede jeg til dem på mandag fra kl.10 til kl.12 men lykkedes ikke at snakke med dem. Det var eneste svar fra opkald (vi er travlt desværre kan ikke svar opkald lige nu ). bagefter sent jeg mailen om annullering men det var for sent som de har sagt.
Det betyder, at man ikke kan annullere købet hos bodylab , og annulleringssystemet er bare et trick og intet mere.

7. juli 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Hej,

Jeg beklager meget at vi ikke kunne nå at annullere din ordre som du bestilte i går aftes.

Du henvendte dig på mail i dag kl. 12:13 - men ordren blev pakket kl. 12:20, ganske få minutter efter din henvendelse, så da vi kom til din mail kl. 14:42, var det desværre for sent at nå at hjælpe dig.

Skøn sommer til dig.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hej Ole,

Jeg kan se, at ordren er leveret i den valgte pakkeshop. Dog tror jeg at du ved en fejl har været inde og bestille på vores danske shop i stedet for på den norske shop. Pakken er derfor leveret til en dansk pakkeshop. Hvis det er korrekt at det er en fejl, så tag fat i kundeservice, så hjælper vi dig derfra.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

God service og hurtig levering

18. november 2024

Hej Christian,

Det er altid dejligt at høre, når vores kunder er tilfredse! Det motiverer os til at blive en lille smule bedre hver dag.

Hilsen Freja

Rimelig tilfreds

Rimelig tilfreds - kan ikke forstå hvorfor man skal tilvælge gratis produkter - der burde bar følge med??

10. juli 2024

Hilsen Freja

Vurdert til 5 av 5 stjerner

intet dårligt at tænke på

3. mai 2024

Fint

Helt fint 😊 👍

25. juli 2023

Hej Michael,

Den var hurtig

Den var hurtig, pålidelig og ubeskadiget

3. februar 2024

Hej Navid

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at din pakke ankom hurtigt og i god stand. Hos os er kundetilfredshed en topprioritet, og det glæder os, at vi har kunnet opfylde dine forventninger med vores hurtige levering og kvalitetskontrol. Vi sætter pris på din tillid til os, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden!

Super godt!

30. august 2023

Hej Fatima,

Tusind tak for din konstruktive anmeldelse🙏

Det betyder rigtig meget for os at du har taget dig tid til at evaluere os, da det er det der gør os bedre.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Lang levetid

1. august 2023

Hej Robert,

Jeg beklager meget at vi har været forsinket med at sende din ordre, vi ved hvor meget du går og glæder dig til at modtage den.

Sommersalget i sidste uge væltede os, så vi har kæmpet en brav kamp, for at få alle de lækre ordre pakket og sendt.

Vi har haft sendt forsinkelsesmail ud, jeg håber at du har fået den, for netop at varsle forsinkelsen endnu engang.

Du må have en dejlig dag :)

Ingen klager

Jeg har ingen klager

23. mai 2023

Hej Jeppe,

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det nye produkt er bare fantastisk det…

Med venlig hilsen Niels Andersen

Det var mega godt

25. februar 2023

Hej Ludvig,

Variation og kvalitet

Gode tilbud på gode produkter.

24. februar 2023

Hej Søren,

Mega godt

8. februar 2023

Hej Ea,

Hej Lis,

Hej Daniel,

Chalotte

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv