Bluegarden Anmeldelser 67

TrustScore 1.5 av 5

1,3

Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

ADVARSEL: Brug aldrig Bluegarden, det er fuldstændig til grin, intet virker her. Efter jeg nu i månedsvis har oplevet, at sytemet går ned når jeg forsøger at indberette, efter utallige telefonsamt... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Har prøvet at komme i kontakt med dem i tre dage uden held, har brugt over tre timer sidende i kø. Har gentagende gange tastet telefon nummer de skal ringe tilbage på, det sker bare ikke. Sidder... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Lønnsutbetaling

Skrevet av virksomheten

Bluegarden er virksomheden bag bl.a. DataLøn og MultiLøn - begge blandt Danmarks mest udbredte produkter inden for løn- og personaleadministration. Bluegardens første produkt, DataLøn, så dagens lys i 1969. Dengang hed virksomheden Multidata. I dag har Bluegarden ca. 60.000 erhvervsvirksomheder som kunder, og håndterer lønudbetalinger til ca. 1 million lønmodtagere.

Kontaktopplysninger

1,3

Dårlig

TrustScore 1.5 av 5

Ingen anmeldelsesinvitasjoner er registrert

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hæver penge uden at efterlade "spor"

Som det eneste firma i Danmark kan de ikke vise deres navn når de trækker penge på firmakontoen. Har efterspurgt og udmeldingen var: "Det kan ikke lade sig gøre" Så de stikker bare "snablen" ned i din konto og hæver penge, uden at efterlade "spor"

12. juni 2025
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bluegarden kundeservice telefonisk er slut... Katastrofe

Vi har altid været super glade for kundeservice og Bluegarden og kunne aldrig forestille os at finde et andet lønbureau, men nu har Bluegarden lavet en ændring, som gør at man ikke ringe ind og få hjælp. Det er en katastrofe.. Hvis det ikke laves om så er vi ikke kunder længere. FYI Jeg skriver her da jeg ikke kunne ringe ind til jer længere og jeg ikke kan logge ind og sende jer en besked via jeres chat heller...
Vi har CVR: 37897426 og CVR: 43530267. Kontakt Lukas Korntved på 21142266, hvis I ønsker uddybende i forhold til min trustpilot.

21. juni 2024
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Som selvstændig bogholder ville jeg…

Som selvstændig bogholder ville jeg aldrig anbefale mine kunder at lave løn via Bluegarden. Gammeldags setup, ufleksibel system, skattekort søges kun én gang om dagen og kundeservice er umulig at fange og eventuelle rettelser er et rent mareridt. Og prisen er hellere ikke konkurrencedygtig i forhold til Danløn. Der er ikke noget her, der er ret godt og det er decideret pinligt at skulle arbejde med så forældet setup.

29. mars 2023
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Efter forgæves forsøg på at komme…

Efter forgæves forsøg på at komme igennem pr. tlf. til
Bluegarden, forsøgte jeg (som de opfordrer til) at skrive med et meget enkelt spørgsmål.
Skrev den 2/2 og fik i dag den 3/3 svar.
Vil mene at en svartid på godt 1 mdr. er lige i overkanten......

3. mars 2021

SUPER SERVICE

I en Coronatid, hvor mange nok ikke tænker over at mange af Bluegardens ansatte arbejder hjemmefra, ja der syntes jeg at det er fantastisk at man stadig kan få en god service, jeg ringede kl 10.00 og kl 13.00 ringede en venlig medarbejder tilbage og kl. 13.15 var flere af mine spørgsmål løst ved hjælpsom guidning, derudover blev jeg stillet om til en anden medarbejder da jeg havde et tillægsspørgsmål og som forklarede mig det så fint at jeg forstod det med det samme. Bluegardens medarbejdere der sidder og hjælper er altid søde og venlige og meget hjælpsomme. Derudover gør Bluegarden alt for at det skal være nemt og overskueligt for os som brugere. Deres Webinarer er meget informative og en god hjælp til os brugere. Mine bedste anbefalinger herfra.

26. februar 2021
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Som sådan er det et nemt program at…

Som sådan er det et nemt program at lave løn i. Men gud hjælpe dig hvis du skal have fat i dem. Du kan hænge i telefonen i timevis med den frygteligste musik og uden viden om hvad nummer i køen du er. Jeg har siddet i 45 min, selvom jeg fik besked på at ventetiden var under 5 min. Og nej, det hjælper ikke at trykke 1 for at blive ringet op. Det sker først 24 senere og er du ved at lave løn er det jo ganske forsent. Vi overvejer kraftigt at flytte pga. ventetiden.

27. januar 2021

Ekstrem dårlig kundeservice

Ekstrem dårlig kundeservice. Vi har oplevet, at de har overført betaling til forkert PBS modtager (ikke overensstemmelse mellem den modtager, der var angivet på bilag i e-arkiv og den, der rent faktisk blev overført til). Deres support ved absolut ingenting og forsøgte først at sende "aben" videre til vores bank. Da de afviste og returnerede os til Dataløn, mente de at det var Nets, vi skulle have fat i. Nets var yderst hjælpsomme, men kunne kun oplyse, at svaret skulle findes hos Dataløn. Det svar venter vi så fortsat på. I mellemtiden fandt vi selv ud af, hvor pengene var havnet og bad derefter Dataløn om en forklaring på, hvordan de kan sende pengene et forkert sted hen. Dette svar blev vi lovet senest 6. maj, men der er stadig ikke fulgt op på det.

11. mai 2020

ADVARSEL

Efter jeg nu i månedsvis har oplevet, at sytemet går ned når jeg forsøger at indberette, efter utallige telefonsamtaler, hvor jeg bliver lovet at en supportmedarbejder vil ringe mig op, bliver jeg endelig ringet op af en supportmedarbejder som har den mærkværdige besked, at systemet ikke virker i Firefox, den mest udbredte browser.
Vi bliver enige om, at jeg så skal prøve med Google Chrome i stedet, hvilket jeg så har gjort. Finder så ud af til min store overraskelse, at jeg er slettet i systemet.
ØV ØV ØV

22. juli 2019
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hvorfor kan man ikke få at vide af jer…

Hvorfor kan man ikke få at vide af jer hvem der indberetter lønperioden til skat? Om det er ens arbejdsgiver eller om det er jer? Jeg ved at lønperioden kører forskudt og åbenbart er forskellig fra måned til måned i følge min arbejdsgiver. Men så undre det mig at det hver måned bliver indberettet til skat som om lønperioden går fra d. 1 til den sidste i måneden. Hvilket giver enorme mængder af bøvl ved sammenkøring af de forskellige systemer.

14. februar 2019
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Jeg købte den stor pakke ved…

Jeg købte den stor pakke ved Bluegarden, da jeg var ny i forhold til at have ansatte og ikke ønskede at bruge tid på at sætte mig ind i det selv.

I må ikke regne med at der er styr på det når i får Bluegarden's medarbejdere til at hjælpe når i selv er i tvivl da de blot roder rundt i tingene.

Glemmer at afslutte samt rette evt. fejl

Jeg afsluttede mederabejdere oktober 2017 og der er stadig ikke styr på det.

Jeg betalte endda for den store pakke 3 måneder ind i 2018 for at sikre mig at der kom styr på det.

Desværre sidder jeg nu med rykkere fra eindkomst og medarbejdere der mangler feriepenge.

Bluegarden ønsker ikke at hjælpe mig

Selvom de lover at ens ting er gemt over 1. år er alt væk allerede nu her.
Ring gerne tlf. 29723600 for yderligere info
mvh. Flemming

15. november 2018

Meget fin service hos Bluegardens Dataløn

Meget fin service fra Bluegardens team Dataløn! Vores lille firma startede i efteråret 2017 med Dataløns lønsystem og vi er blevet guidet fint igennem systemet og det kører upåklageligt. Derudover bliver man altid venligt og kompetent behandlet af medarbejderne og ingen spørgsmål er tilsyneladende for dumme...

5. mars 2018

Super træls....

Super træls....

Det er rigtigt træls, at man får sin lønseddel sååååååååååååååååå sent... man får den i op til en dag EFTER at lønnen er tikket på kontoen... Andre steder har jeg ikke oplevet andet end af man minimum fik den ca. en uge før.

Er det jer som bestemmer det eller er det firmaet man arbejder i?

Mvh
Lykke

26. februar 2018

Hej Lykke

Ja, det er da irriterende. Jeg har forhørt mig hos vores system-folk, og de kan ikke se, der skulle være sket en fejl med nogle af vores firmakunder. Derfor kan jeg desværre ikke hjælpe dig.

Det bedste du kan gøre, er at kontakte din arbejdsgiver, og fortælle hvad der er sket. De kan nemt kontakte vores kundeservice, og når vi har et konkret kundenummer, kan vi se præcis, hvad der er sket. Og sikre, at det ikke sker igen.

Svindler firma på højtplan

Svindler firma på højtplan

De er til dags dato det størtes svindler firma - har lige snakket med en ekstrem inkompetent support vedr. fremsendelse af bilag til regnskab, 49 kr pr. bilag, og der var 39.

Ikke noget med at komme en i møde, nej det var min bogholder dit og dat der skulle gøre det og jeg havde adgang til arkiv - det ved jeg da ikke om havde, i har ikke sendt mig oplysninger på trods af at i har alle oplysningerne.

Det kan godt være min bogholder måske ikke har givet mig de informationer - men det er mig en gåde at i ikke kan finde ud af fremsende mig de samme oplysninger - så skal jeg nok som virksomheds ejer tage stilling til om min bogholder skal have denne information, eller i det mindste sende mig de samme information som i sender til min bogholder.....!

Desuden påstod hun til at starte med at det stod i regnskabs loven at man skulle betale 49 kr. pr. bilag - "jeg hørte ikke hvad du sagde" nej for du var slet ikke indstillet på at hjælpe mig til at starte med. Du troede jeg var så dum at jeg bare nikkede ja...

Er virkelig glad for at Zenegy har support der virker, samt man får et direkte nummer til support ved problemer

29. november 2017

Kære Mathias

Det lyder som en rigtig dårlig oplevelse. Jeg vil meget gerne tage fat i vores support, og høre, hvordan det kunne gå så skævt.

Det vil gøre det lettere for mig, hvis jeg kender dit firma, så hvis du er interesseret i hurtigt at komme til bunds i sagen, må du meget gerne kontakte mig på marketing@bluegarden.com.

Vurdert til 3 av 5 stjerner

Katastrofal rådgivning

Service har været flink og gjort deres bedste MEN den faglige del gik da helt galt. Fik at vide med lønkorrektioner skulle jeg selv lave e indberetning og betale skat, fint betaler så en revisor i dyre domme til den del. Men så hæver Bluegarden alligevel penge til skat de mdr. hvor der allerede er indbetalt skat. Ok vi skulle så ikke besøge familien alligevel i denne ferie TAK Bluegarden.

Update
så gik der 2 dage med at rette e indberetninger lavet af Bluegarden der ifølge SKAT var lavet forkert (ikke min revisor). Hovedfejlen var at Bluegarden ikke lavede indberetninger der passede overens med lønsedler og det giver en masse rod. Min irritation går på jeg har betalt professionelle hele vejen for at undgå at bruge tid på det selv men det endte med at koste en ufattelig masse penge.

Lønsedlerne er som de skal være og dem har jeg brug for og det er trods alt et stort plus. I får en ekstra stjerne fordi I trods alt har kontaktet mig her og været flinke.

Update
respekt for sidste bemærkning trods alt

11. juli 2017

Opdateret:

Hej igen, Per

Tak for din opdatering. Som sagt er vi rigtig kede af den fejl, vi har lavet. Som du ved, har vi fundet frem til, hvad der gik galt, og vi arbejder lige nu på at sikre, at det ikke sker igen for andre kunder.

Bedste hilsner

Hej Per

Kan jeg lokke dig til at skrive til mig på marketing@bluegarden.com? Jeg har brug for lidt flere oplysninger, så vi kan finde ud af, hvad der er gået galt.

Vh Sanne

Kære Per

Vi har fået din anmeldelse, og jeg vil meget gerne undersøge, hvordan det kunne gå så galt, og om vi kan rette op på det. Det kan dog godt være, jeg vender tilbage her, og beder dig om at kontakte mig på mail - hvis jeg får brug for flere oplysninger om dit firma.

Under alle omstændigheder skal du nok få et svar på, hvordan rådgivningen kunne gå så skævt.

Vh Sanne

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Very easy to get started with …

Very easy to get started with Bluegarden Dataløn, although a little paper admin to get NETS transfer agreement up and running instead of using NemID, it took me a couple of hours in total to get up and running and enable salary payment with all statutory requirements fulfilled. Even integrated into my financial accounting system Dinero.

16. mai 2017
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Har en rigtig god kontakt og hjælp i …

Har en rigtig god kontakt og hjælp i Lotte J. Lundberg, som er hurtig til at vende tilbage på henvendelser vedr. evt. problemer man støder på.
Lotte er meget dygtig til sit arbejde og jeg er endnu ikke stødt på noget hun ikke har klaret.
Dejligt at få en god vejledning, når man er ny i systemet og på deres kurser, lærer man det man kommer efter og deres underviser Vikki Varde er en meget kompetent underviser, som ved hvad hun har med at gøre.

10. mai 2017
Vurdert til 5 av 5 stjerner

Har i dag haft en meget positiv …

Har i dag haft en meget positiv oplevelse med min faste kontaktperson,i dataløn Lotte J.Lundberg. Jeg var ved at miste modet med alt det nye; men
hun kunne virkelig forklare tingene så de var til at forstå.
Tak for det.
mvh
Britta Møller
Lm.Transport Ans A/S

9. mai 2017

Hej Britta

Tak for din fine anmeldelse. Jeg kan fortælle, at Lotte er lige så glad for at have hjulpet dig, som du er for at have fået hjælp af hende :-)

Ha' en dejlig dag

Sanne

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv