Blockbuster Anmeldelser

8 155

2,5

Svært mange titler tilbys uten surround/kringlyd, og i enkelte tilfeller så står det at en tittel har surround uten å ha det. Resultatet er et flatt og trist lydbilde. Jeg skjønner ikke at det... Vis mer

har lejet filmen for at se den ikk for den skal stå og loade hele tiden.. Har internet og kan se alt på alle andre sider blockbuster står bare og loader...

Endelig er blockbuster kommet med i streaming på en super nem betaling med MobilePay. Det fungerer rigtig godt.

Blockbuster har nærmest alle film, og ofte til en favorabel lejepris. Tak fordi I stadig eksisterer! :)

1. Filmstreaming
  2. Butikk med filmutleie

Blockbuster er en online videobutik / streamingservice, hvor du kan købe og leje film, helt uden abonnement. På Blockbuster betaler du kun for de film du ser og vi har film for enhver smag!

Under middels

8k anmeldelser

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

(8 155)

48 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Det er en sikker filmplatform

Det er en sikker filmplatform, og filmkvaliteten er i top:) ingen sureminer eller negative ord herfra.

27. september 2021

Hej Svea

Tak for din anmeldelse.

Jeg er virkelig glad for at høre, at du kun har gode oplevelser med Blockbuster. Det betyder meget for os!

God service

Det fungerede som forventet.

14. september 2021

Hej Jan

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at det virker som forventet.

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

Ikke egnet til ultrawide

Super ærgerligt at filmene er hardcodet med sorte barer, så hvis man prøver at se med ultrawide skærm ender med at have et meget mindre billede, med sorte barrer på alle siderne.

27. august 2021

Hej Jonas

Tak for din anmeldelse.

Vi er bevidste om dette sker for nogle af vores titler. Det er noget, som vi håber på at få på benene i løbet af denne uge. Det betyder dog ikke at det er alle vores film det sker for med det samme.

Hertil vil vi løbende rette indholdet og få film i det rette format. Du må have en dejlig dag.

Anthony

fin og god service og god kvalitet på…

fin og god service og god kvalitet på streeming

13. august 2021

Hej Bente

Mange tak for den fine anmeldelse.

Det glæder mig at læse, at du oplever en fin og god service hos os - og at kvaliteten er som den skal være!

Ha' en dejlig mandag.

Caroline

Tilfreds

Tilfreds og vil helt sikkert anbefale til andre

2. august 2021

Hej Käte

Tak for din anmeldelse.

Hvor er det bare fedt at høre! Det betyder meget for os, at du er så tilfreds, at du ønsker at anbefale os til andre - tak!

Hej Mad

Tusinde tak for din anmeldelse.

Vi er utrolig glade for at læse, at du er tilfreds med det store udvalg af film, som vi har liggende på vores hjemmeside samt i vores apps.

Du må ha' en fantastisk dag.

Jeppe

Fungerede fint da jeg med kort varsel…

Fungerede fint da jeg med kort varsel skulle se Druk.

Michael

3. mai 2021

Hej Michael

Tak for din anmeldelse.

Dejligt at læse, at du er tilfreds med vores tjeneste i forbindelse med at skulle se Druk. Jeg håber du nød filmen.

Rigtig god dag.

Kasper

Problemfrit at leje hos blockbuster

Problemfrit at leje hos blockbuster. Kan da kun anbefales!

20. april 2021

Hej Jacob

Tak for din anmeldelse.

Det er jo bare dejlig læsning. Godt at se, du er glad for vores tjeneste.

God dag.

Det virker bare

9. april 2021

Hej Rene

Tusinde tak for de fem flotte stjerner.

Det er fantastisk at læse, at det hele bare spiller og ikke mindst, at du er glad for Blockbuster - det sætter vi utrolig stor pris på.

Du må ha' en rigtig god dag.

Le mans 66

Jeg så le mans 66 og kvaliteten var perfekt, tusind tak :D

1. april 2021

Hej Victor

Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at du valgte at se filmen hos os og at du fik en god oplevelse ud af det.

Sådan en film skal ses i bedste kvalitet og er glad for at vi levede op til det.

Du må have en skøn dag.

Özcan

Latterligt at man ikke kan tilkoble…

Latterligt at man ikke kan tilkoble blockbuster til sit eget tv hvis det ik er Apple tv🙄

10. mars 2021

Hej Seycan

Tak for din anmeldelse.

Der er rigtig mange muligheder hvorpå, du kan filmen op på den store skærm. Bl.a. Chromecast samt vores apps til både Smart TV, Android TV og Apple TV.

Jeg tænker, at du forsøger at bruge skærmdublering, og det er ikke noget, vi kan garantere virker - vi har dog erfaret, at nogle kan få det til at virke, hvis de først starter filmen og først derefter sætter kablet i, så det kan være værd at forsøge.

Jeg håber, det hjælper dig lidt videre.

Hej Torben

Mange tak for din anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at læse, at Blockbuster lever op til dine forventninger og ikke mindst at det hele bare spiller.

Du må ha' en dejlig dag.

Let og enkelt

Nemt og enkelt

24. februar 2021

Hej Anders

Tak for din anmeldelse.

Præcis som det skal være! Det er jeg super glad for, at høre.

Hej Søren

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder mig at læse, at vores tjeneste virker, som du havde forventet.

Jeg håber at det gav anledning til en god filmoplevelse.

Caroline

Kan varmt anbefales.

22. februar 2021

Hej

Tak din anmeldelse.

Og tusind tak, for den varme anbefaling - den er vi rigtig glade for!

Du ønskes en dejlig dag.

Alt var super godt

Alt var super godt, kan kun anbefales👍

16. februar 2021

Hej Lars

Tak for din anmeldelse.

Det er dejligt at læse, at du er godt tilfreds og at du kan anbefale os til andre.

Du må have en rigtig god dag.

Det virker bare👍😃

11. februar 2021

Hej Birgitte

Tak for din anmeldelse.

Jeg er glad for at læse, at det bare virker.

Du må have en skøn dag.

unhinged

Det fungerede bare helt perfekt let at betjene .

1. februar 2021

Hej Benthe

Tak for din anmeldelse.

Det gør mig glad at læse, du syntes det hele bare fungerede og at du syntes vores platform er let at betjene.

Du må have en god dag og god næste film når du når så langt!

Anthony

Fungerede perfekt

14. januar 2021

Hej Jens

Tak for din anmeldelse.

Det er jo bare skønt at se - hvis der er noget, så sig endelig til.

Rigtig god dag.

Stefan

Lite nytt å utrolig mye dårlig B filmer.

Ufattelig dårlige filmer kommer premiere filmer.som er så b film det bare går an.når en betaler for filmer burde kvaliteten å utvalget ha en høyere standard.se feks filmen apokalypse off ice.denne kalles premiere film noe av det dårligste å uproffe jeg har sett.håper Blockbuster tar seg sammen.

7. januar 2021

Hej Sven

Tak for din anmeldelse.

Jeg beklager, at du ikke kunne lide den film, som du havde lejet - det er selvfølgelig uheldigt.

Jeg tror desværre, at vi alle på et tidspunkt er kommet til at leje en film, som efterfølgende ikke levede op til vores forventninger.