Magisk bröllopshelg i Köpenhamn
Jag var gäst på ett tvådagarsbröllop i Köpenhamn förra sommaren, och det är utan tvekan en av de mest oförglömliga upplevelser jag varit med om.
Helgen började med en varm och intim middag på Skabelonloftet i hjärtat av Refshaleøen, vilket satte en avslappnad och stämningsfull ton inför dagarna som följde. På bröllopsdagen startade vi med en traditionell och vacker ceremoni i Svenska kyrkan, innan vi åkte vidare till Nikolaj Kunsthal för mottagning och middag.
Att kliva in i Nikolaj Kunsthal var helt magiskt. Den renoverade kyrksalen, tillsammans med rökig och dramatisk ljussättning, skapade en energifylld och nästan filmisk atmosfär. Det kändes både storslaget och intimt på samma gång – en fantastisk inramning för bröllopsfesten.
Under middagen bjöds det på flera DJ-set och musikaliska framträdanden som vävdes in i kvällen och höll energin levande och glädjefylld. Festen fortsatte sedan med en efterfest i en källarlokal i Köpenhamn, vilket kändes som att kliva in i en helt ny värld.
Allt flöt sömlöst under de två dagarna, och man kunde verkligen känna den genomtänkta visionen bakom. Jag fick senare veta att bröllopet planerades av Bliss Cph och Cat Bjørnholt – och det märktes. Helt fantastiskt genomfört från början till slut.
En magisk helg jag aldrig kommer att glömma.