Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er da den mest rodet billede. 2 ens biler. 2 forskellige tlf nr, og 2 forskellige forhandlere. 1 af bilerne solgt for længe siden. I fortjener ikke en gang 1 stjerne 👎

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Seriøst. I skal nok kikke lidt på jeres brugt bils vurdering. Peugeot 407 coupe 2,2 nysynet med fuld servicebog, navigation,hvid læderkabine med el indstilligt sæder plus meget mere. kørt 263... Vis mer

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg ville sælge min bil og satte den til salg på biltorvet.dk. Da det havde en god app og annoncering er gratis. Det hjælper dog ikke når 80% af henvendelser er scam og svindel. Og de resterende... Vis mer

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hold da op hvor er den nye hjemmeside træg. Køre meget langsom og til tider fryser den. Væsenlig dårligere end øvrige kendte bil sites. Mangler hurtig adgang til grunlæggende oplysninger bl.a grøn eje... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

Her kan du finde nye og brugte biler fra de førende bilforhandlere i Danmark. Find nye og brugte biler, nyheder om biler og bilanmeldelser.

Kontaktopplysninger

1,7

Dårlig

TrustScore 1.5 av 5

Har svart på 83 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Det er da den mest rodet billede.

Det er da den mest rodet billede.
I fortjener ikke en gang 1 stjerne 👎

27. mars 2026

Kære Bo Malling Madsen,

Jeg er ked af at høre, at du ikke havde en god oplevelse, da du besøgte vores site.
Som udgangspunkt er det forhandlerne selv, der sætter bilerne til salg på biltorvet.dk og markerer dem som solgt, så de bliver fjernet fra sitet igen. Det skal jo meget gerne være retvisende billeder og annoncer eller går hele ideen af.

Ud fra din anmeldelse kan jeg desværre ikke se, hvilke annoncer det omhandler. Hvis du har lyst, må du meget gerne sende mig links til de pågældende biler, så jeg kan undersøge sagen hurtigst muligt. Du kan kontakte mig direkte på mjo@biltorvet.dk.

Jeg håber, at vi trods ovenstående får mulighed for at byde dig velkommen på biltorvet.dk igen en anden gang.

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Et Slaraffenland for svindlere

Biltorvet er et rent Slaraffenland for svindlere.
Jeg har haft en bil til salg og er udelukkende blevet kontaktet af svindlere med samme mønster:
- de vil købe bilen til prisen
- der skal overføres export gebyr
- trusler hvis man ikke overfører

Velkommen til det 21. århundrede, biltorvet; I er 20 år bagud på sikkerhed.

27. november 2025

Nærmest kun falske brugere/købere

Opdatering. Jeg har slettet min annonce ved biltorvet da jeg og min familie er blevet truet på livet af en af de falske købere, og der er lavet politi anmeldelse på dette

Jeg har på bare et døgn hvor jeg har haft en annonce på biltorvet.dk fået tilbud fra 6 svindlere som alle ville købe min bil, stort set til prisen.
Den skulle så sendes til udlandet, men lige inden jeg kunne få mine penge for bilen skulle jeg da bare lige overføre alt fra 1500 kr. til 9000 kr. i enten eksport gebyr, bank gebyr, moms gebyr. Ej for f.... kan i da ikke lige får ryddet ud i de falske brugere.

7. november 2025

Kære Rikke,

Jeg er ked af at høre, at du oplever at modtage mange spam-henvendelser. Det er selvfølgelig ikke meningen. Det er åbenbart højsæson for spam og scammere i øjeblikket og vi oplever derfor også en større stigning i oprettelser med falske profiler netop nu.

Hos Biltorvet prioriterer vi højt, at vores kunder skal føle sig trygge, når de handler eller sælger bil på vores side. Vi arbejder derfor også kontinuerligt på at sikre, at de profiler der oprettes, er reelle - og blokerer og blacklister rigtig mange e-mailadresser hver eneste dag, netop for at mindske scam. Vi arbejder pt. på højtryk på at finde løsninger, der kan mindske problemet, fx ved at implementere MitID på vores site, så man ikke kan oprette en profil uden at verificere med MitID. Så det er et område, vi har stor fokus på.

Vi takker mange gange, fordi du gjorde os opmærksomme på problemet og håber, at du trods dette stadig snart har held med at få solgt din bil til en reel køber.

----
Opdatering:

Hej Rikke,
Det er jeg frygtelig ked af at høre. Det var da voldsomt. Godt, at I har anmeldt det. Den opførsel hører på ingen måde hjemme på vores site. Send mig meget gerne oplysningerne om profilen, så vi kan få den fjernet ASAP. Du kan skrive direkte til mig på mjo@biltorvet.dk.

Mvh. Majken Jouret.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Inficeret af scam og svindlere

Det hjælper dog ikke når 80% af henvendelser er scam og svindel. Og de resterende 20% er skambud på under 40% af udbudsprisen.
Bilen er efterfølgende solgt på en konkurrende platform til udbudsprisen.
Auto IT er søde og imødekommende men det hjælper ikke når platform er inficeret af scammere.

22. oktober 2025

Kære Michael Petersen.

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af at høre, at du har oplevet mange scam-henvendelser og skambud, da du ville sælge din bil på biltorvet.dk.

Hos Biltorvet prioriterer vi højt, at vores kunder skal føle sig trygge, når de handler eller sælger bil på vores side. Vi arbejder derfor også kontinuerligt på at sikre, at de profiler der oprettes, er reelle og blokerer og blacklister rigtig mange e-mailadresser hver eneste dag, netop for at mindske scam.

Vi arbejder på nuværende tidspunkt på at implementere MitID på vores site, så man ikke kan oprette en profil uden at verificere med MitID. Så det er et område, vi har stor fokus på.

Svindlere finder desværre hele tiden på nye og kreative metoder og derfor sætter vi stor pris på, at vores kunder orienterer os, så snart de oplever noget mistænkeligt, så vi hurtigt kan få lukket de pågældende brugeres profiler og annoncer, hvis der er mistanke om, at det er scam.

Har du nogle konkrete profiler, du har oplevet scam-henvendelser fra, hører vi derfor meget gerne fra dig, så vi kan få dem fjernet for vores site. Hvis du har lyst, kan du sende oplysningerne til mig på mjo@biltorvet.dk

Vi takker mange gange, fordi du gjorde os opmærksomme på problemet og håber, at vi en dag får mulighed for at byde velkommen i vores app og på vores site igen.

Tillader svindelannoncer.

Biltorvet tillader desværre kendte fup-firmaer at annoncere på deres app på trods af, at de er afsløret i svindel med kontrakter og overtrædelser af købeloven. Jeg har derfor ikke tillid til deres annoncer længere og skifter til anden platform.
-------------
Svar på nedenstående:

Vi taler her om et firma, der i DR Kontant blev afsløret i svindel med kommissionssalg/formidlingssalg. De lukkede derefter deres officielle Trustpilot-side.

Men I tillader stadig det samme firma at reklamere med kommissionssalg og formidlingssalg på jeres platform.

I ved, at de fupper deres kunder, men har alligevel valgt at tage imod deres penge, så de kan fiske kunder på Biltorvet og fortsætte deres humbug.

I har ingen undskyldning i denne eller lignende sager. Det er ren forretning, og I er tydeligvis ligeglade med de bilkøbere, der kommer i klemme via annoncer på jeres platform.

Den der med, at I ikke er bilforhandlere og bare stiller en platform til rådighed, holder ikke. Hvis I var reelle, ville I ikke lade kendte svindlere annoncere via jeres platform. Det gør I dog alligevel – på trods af, at I er fuldt ud vidende om deres svindel.

Ergo kan vi som bilkøbere ikke stole på, at I på nogen måde tager ansvar for at holde jeres platform “ren”, hvilket burde være et minimumskrav for enhver annonceplatform.

I er i øvrigt ikke forpligtet til at følge “gældende retssikkerhedsprincipper” på dette punkt. I er et privat firma og kan frit vælge, hvem I lader annoncere.

Hvis det er så vigtigt for jer, at en sag skal afgøres i retten, før I træffer en beslutning, kan I som minimum sætte den pågældende sælgers profil i bero – især når en sag er så klokkeklar som denne.

Ikke blot har I undladt at gøre dette, men I tillader dem ligefrem at annoncere med selvsamme svindelnummer, som de er blevet taget i!

Jeg har nu nedgraderet min anmeldelse af jer til én stjerne.

8. oktober 2025

Kære DFJ75,

Tak for din henvendelse og for at dele din bekymring.

Jeg vil gerne præcisere, at Biltorvet.dk ikke er en bilforhandler, men en online portal, hvor forhandlere og privatpersoner kan annoncere deres biler til salg. Vi stiller således platformen til rådighed, men er ikke part i de konkrete handler.

Det er vigtigt for os at understrege, at vi naturligvis tager enhver henvendelse om mistænkelig adfærd alvorligt. Samtidig er vi dog forpligtede til at følge gældende retssikkerhedsprincipper. Det betyder, at vi ikke kan ekskludere en forhandler alene på baggrund af mistanke eller omtale – der skal foreligge en endelig afgørelse, før vi kan foretage sådanne indgribende tiltag.

Vi er kede af, hvis sagen i DR’s Kontant har påvirket din tillid til vores platform. Vi arbejder løbende på at sikre, at annonceringen på Biltorvet.dk sker på en ordentlig og gennemsigtig måde, og vi opfordrer altid brugere til at tage direkte kontakt til forhandleren, hvis der opstår uoverensstemmelser i forbindelse med en handel.

Vi er på nuværende tidspunkt i gang med at indføre et nyt tiltag, hvor bilforhandlere kan markere, om en bil sælges som kommissionssalg eller formidlingssalg. Dette gør vi blandt andet for at skabe større tryghed og gennemsigtighed for bilkøbere, der benytter vores platform Biltorvet.dk, og samtidig give dem et bedre beslutningsgrundlag i købsprocessen.

Det skal være trygt at handle brugt bil – også på Biltorvet.dk. Vi håber derfor også, at vi får mulighed for at byde dig velkommen på igen en anden gang.

Med ønsket om en god weekend.

Storsvindlere!

1. september 2025

Hej Martin.

Du har valgt at skrive en anmeldelse af hjemmesiden Biltorvet.dk – men dette site er ikke en bilforhandler, men udelukkende en online bilportal, hvor bilforhandlere og privat-personer kan sætte deres biler til salg.

Såfremt din anmeldelse kommer i forlængelse af udsendelsen Kontant på DR1, kan jeg oplyse om, at det ikke er Biltorvet.dk, som udsendelsen omhandler.

Ønsker du at ytre kritik vedr. en specifik oplevelse, bør du i stedet kontakte forhandleren, som anmeldelsen omhandler.

Majken Jouret, biltorvet.dk

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nu har man sat min bil 2 gange til salg…

Nu har man sat min bil 2 gange til salg på Biltorvet, til en alt for lav pris! Bil oplysninger, billeder mm er stjålet fra bilbasen, hvor min bil er til salg, til en helt anden pris.
1: Det burde ikke være muligt at oprette en annonce, uden at være ejer af bilen.
2: brugt priserne på bilerne, kan ikke bruges til noget som helst, når en hvilken som helst, kan ligge en bil op til en fantasi pris! Det ødelægger alle statistikker for hvor meget en bil er værd, når useriøse sider tillader hvem som helst at ligge biler op, uden at være ejer af bilen!

2. mars 2025

Kære Betina,

Jeg er ked af at høre, at din bil er blevet sat til salg på biltorvet.dk uden at du har noget med det at gøre. Ud fra din anmeldelse kan jeg desværre ikke se, hvilke annoncer det omhandler, men noget kunne tyde på, at der er tale om en falsk annonce, der er blevet oprettet på vores site.

Falske annoncer er desværre et stigende problem på salgsportaler generelt, men vores dygtige team af udviklere arbejder hårdt på at finde en løsning, så man kan komme problemet til livs.

Hvis du har lyst, må du meget gerne sende mig links til annoncerne, så sørger jeg for at de bliver fjernet hurtigst muligt. Du kan kontakte mig på mjo@biltorvet.dk

Jeg ser frem til at høre fra dig.

Biltorvet brugt bil vurdering

Seriøst.

I skal nok kikke lidt på jeres brugt bils vurdering.

kørt 263.000 kr.
i flot stand
I vil give 5500 kroner har tilbud fra anden forhandler til 25.000 kroner

7. mai 2024

Kære Michael,

Tak for din henvendelse.
Jeg er ked af at høre, at beregneren ikke har givet dig en retvisende byttepris.

Biltorvets byttebilsfunktion er lavet, så private forbrugere kan få et estimat på, hvad deres brugte person- eller varebil er værd, såfremt den indgår som byttebil i en handel i Danmark.

Prisestimatet beregnes som udgangspunkt på baggrund af et stort datagrundlag, som kommer fra annoncer, der har været på biltorvet.dk og fra biler der er indkøbt og solgt gennem bilsalgsprogrammet AutoDesktop gennem tiden. Jo flere biler der findes af den type, man søger på, desto mere præcis bliver vurderingen.

Din Peugeot er til den unikke side og derfor er datagrundlaget mindre, fordi der findes færre sammenlignelige annoncer på netop den model. Så jeg vil give dig ret i, at beregneren i dette tilfælde ikke har givet en helt retvisende vurdering.

Jeg videregiver naturligvis din feedback til vores udviklere, som dagligt arbejder med at optimere og forbedre vores produkter. Men jeg håber, at vi til trods for din oplevelse, får mulighed for at byde dig velkommen på Biltorvet.dk igen en anden gang.

Tak, fordi du tog dig tid til at skrive til os og pøj pøj med bilsalget.

Griske

I vil have penge for annoncering på jeres side fra erhvervsdrivende bilforhandlere men i har så smal en kundebase at man nærmest ingen visninger får.

På en ellers populær bil kan i afkaste 0 visninger om dagen tiltrods for at den står som den absolut billigste

ALDRIG vil jeg kaste så meget som en bøjet 25 øre efter det!

22. april 2024

Kære SN

Jeg er ked af at høre, at du som bilforhandler oplever, at der ikke er nok visninger på dine biler.

Biltorvet.dk er jo ejet af jer bilforhandlere – og alt, hvad vi laver, er til gavn for jer. Ejerkredsen tæller ca. 400 selskaber, der repræsenterer omkring 800 af de største bilforretninger i hele landet. Biltorvet.dk har ca. 800.000 besøg om måneden og vi har lige lanceret en ny app til sitet netop for at gøre vores for at øge konverteringerne.

Ud fra din anmeldelse kan jeg desværre ikke se, hvilken bilforretning du tilhører eller hvilken biltorvet-konsulent, du er tilknyttet. Men vi vil meget gerne i dialog med dig vedr. din oplevelse, så vi kan få en snak om, hvilke konkrete udfordringer, I støder på – og samtidig se på, om der er noget, der kan optimeres på eller forbedres i jeres opsætning.
Du kan se, hvilken konsulent der hører til dit område her: https://www.autoit.dk/kontakt/

Vi ser frem til at høre fra dig.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Så meget bedre end Bilbasen

18. januar 2024

Hej Rasmus,
Hvor er det skønt at høre, at du er glad for at bruge vores site.

Tak, fordi du ville dele din ros her på Trustpilot. Det betyder meget for os.

Du ønskes en god fredag og pøj pøj med bilsøgningen.

Majken Jouret, Director of Communications, biltorvet.dk

ADVARSEL

ADVARSEL. Køb ikke bil hos dem de tager rø… på dig.

Købte en vw beetle og da den kom til mig var kakdåser ved svinghjulet og trækaksler utætte så olien fosser ud. Da jeg ringede og påpegede det fik jeg bare en beskidt svar at der ikke var garanti på bilen. De vil slet ikke hjælpe mig godt der ikke var nogen form for garanti på bilen så køb ikke bil igennem biltorvet

4. desember 2023

Kære Teamcarma,

Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med, at du har købt en bil, som har været annonceret på biltorvet.dk.

Biltorvet.dk er ikke en bilforhandler, men udelukkende en bilportal, hvor bilforhandlere og privat-personer kan sætte deres biler til salg.

Jeg kan ud fra din anmeldelse desværre ikke se, hvor du har købt bilen. Har du købt bilen af en privatperson, er den i hovedreglen købt som beset. Har du handlet bilen gennem en forhandler, vil jeg råde dig til at tage dialogen med dem.

Du kan læse nærmere om køb af brugt bil i vores guide her:

Jeg håber, at du og sælger kan finde en løsning, trods oplevelsen med din nye, brugte Beetle.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Glad og tilfreds bruger

Satte min defekte Skoda til salg på Biltorvet fordi det var gratis at lave opslaget. Blev kontaktet af flere samme dag og bilen er hurtigt solgt. Jeg er forarget over nogle af de skam tilbud jeg fik før bilbasen, så er meget taknemmelig for, at en god kollega hjalp mig til at sælge selv. 4 stjerner fordi mine kontakt oplysninger er frit for alle og fik mange mærkelige opkald. siden tilbyder det man har brug for og virker som den skal mht salg af bil.
Har lavet et par søgninger på brugt bil og jeg syntes den kommer op med de kriterier jeg søger indenfor.

11. mai 2023
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Får kun flexleasing og andre ting frem…

Får kun flexleasing og andre ting frem jeg ikke skal bruge når jeg søger. Søger jeg på Mercedes-Benz, kommer der også Audi og BMW frem, sætter jeg mindsteprisen op, kommer der alligevel leasingbiler frem, selvom jeg har fravalgt det. Kort sagt, jeg kan ikke bruge søgningen til noget og bruger unødig tid på at finde den nye bil.

25. oktober 2022

Kære Mette,

Tak for din henvendelse.

Jeg er ked af at høre, at det ikke var en god oplevelse for dig at besøge vores site. Det er selvfølgelig meningen, at du skal kunne bruge de resultater, man får vist.

Det er korrekt, at der er nogle sælgere, som desværre ikke opretter deres annoncer korrekt, så leasingbiler bliver vist som almindelige salgsbiler. Vi gør, hvad vi kan for at minimere det og har et helt konsulentteam, som dagligt taler med og guider vores forhandlere, så annoncerne oprettes og vises korrekt på biltorvet.dk.

Vores udviklere arbejder på at finde en løsning, så vi fremadrettet kan løse problemet uden at man skal justere på mindstepris mm. Modeller skal naturligvis vises korrekt - jeg videregiver din feedback til vores udviklingsteam.

Håber, at vi til trods for ovenstående får mulighed for at byde dig velkommen på biltorvet.dk igen en anden gang

Forkerte svar ved søgning

Umuligt at få relevante annoncer frem ved søgning, da hovedparten af ikke er til salg for den pris der søges efter.
Fik 324 annoncer op og der var ikke en eneste til salg inden for søgekriteriet ud af de første 200 annoncer, e var månedligt betaling ved leasing/køb.

17. oktober 2022

Kære Peter,

Tak for din henvendelse.

I forhold til at omgå udfordringen nu og her, kan du evt. rette din søgning og sætte mindsteprisen til 10.000 kr. På denne måde vil de fleste af de biler og forhandlere, som skriver leasing- eller finansieringsydelsen i feltet til kontantprisen, blive sorteret fra.

Håber, at vi får mulighed for at byde dig velkommen på biltorvet.dk igen en anden gang

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Bestilte en prøvetur i en Citroen C5 da…

Bestilte en prøvetur i en Citroen C5 da vi kom var bilen møg beskidt da vi kørte max 65kmt rystet billen så meget at konen ikke turde køre forlade det for sælger der ville ringe når den var lavet han ringede dog 15min senere at de ville kun lave den hvis vi skrev slutseddel først🤯🤯🤯

17. juni 2022

Kære Gitte.
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med, at du har prøvekørt en bil.

Jeg er dog ikke helt sikker på, at jeg forstår din anmeldelse. Hjemmesiden du anmelder, er www.biltorvet.dk, men jeg tænker, at anmeldelsen bør rettes mod den forhandler, du har besøgt.

Biltorvet.dk er ikke en bilforhandler, men udelukkende en bilportal, hvor blandt andet bilforhandlere kan sætte deres biler til salg. Har du ris eller ros til en specifik forhandler, skal du kontakte dem i stedet.
Send mig gerne et link til den annonce, sagen vedrører, så vil jeg gerne hjælpe dig med kontaktinfo på den pågældende forhandler, hvis det kan hjælpe. Du kan kontakte mig på mail: mjo@biltorvet.dk
Jeg ser frem til at høre fra dig,

elendig søgning

elendig søgning. Jeg søgte efter en billig bil til under 20.000,- Det gav mig omkring 10 biler som passede til søgningen og over 100 leasingtilbud på trods af at jeg kun havde søgt efter kontant pris. Spild ikke tiden her!

21. april 2022

Kære Jacob,

I forhold til at omgå udfordringen nu og her, kan du evt. rette din søgning og sætte mindsteprisen til 10.000 kr. På denne måde vil de fleste af de biler og forhandlere, som har leasing- eller finansieringsydelsen i feltet til kontantprisen, blive sorteret fra.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

In my experience with this website I…

In my experience with this website I encountered only disappointment. I'm in the market for a new or almost new electric car. I ran a search for 2 models and every single car posted there is a demo car that is not for sale. And I wonder, why is it there in the first place if the car is not available for sale? Some of them even come advertised with a number of kilometers - how can a car that doesn't exist yet come with 5000 km already travelled?! I thought i'm gonna go there and shop around for both new and used cars that exist and are already on the market. What I got is just a long list of dealers advertising cars they don't have yet.

25. januar 2022

Dear Paul,

The general lack of used cars is challenging for the entire car industry and there is a huge demand for attractive electric cars - no doubt about that. Currently, we have 2,940 electric cars for sale on Biltorvet. Car dealers pay a fee for advertising their cars on our site – so advertising cars that aren’t for sale, would not make sense. That being said, you will be able to find car dealers, who choose to hold on to their demo cars a bit longer, due to the many delays on delivery of new cars from the factories. Furthermore, some cars might be reserved for test-drives by other potential buyers.

If you are interested, I recommend that you create a search agent on biltorvet. This is a great help when searching for a specific type of car. This service is free of charge, and you will be notified as soon as a car that matches your criteria is advertised.

We wish you good luck with the hunt for an electric car and hope that we will be able to welcome you as a customer on Biltorvet some other time.

Kind regards,
Majken, Head of Communications, biltorvet.dk

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv