Billetlugen A/S Anmeldelser 1 586

2,3

Artisten er en meget god Kim Larsen kopi, i trivelige lokaler! Godt engasjement fra publikum. Vi skjønner ikke de vittige poengene pga språk problemer våre som nordmenn, men er totalt sett meget godt... Vis mer

EKSTREM lang tlf ventetid… Som i virkelig ekstrem…. Skal bestille 2 billetter til Niels Hausgaard men hjemmesiden vil kun give 1…… Pt nr.6 i kagen efter 1,5 time….. sidste gang de bruges… KUN ford... Vis mer

1. Billettutsalg

Opplysningene stammer fra ulike eksterne kilder

Vi brænder for de store øjeblikke, for de unikke og de exceptionelle oplevelser. Vi arbejder hver dag målrettet for at gøre vores services og platforme så effektive og brugervenlige som muligt - til glæde for partnere og vores fælles kunder. Med internationale erfaringer fra Eventim, leverer Billetlugen det bedste indenfor billetsalg og live events. Vi har hovedkontor i København med lokale kontorer i Göteborg, Stockholm og Oslo.

2,3

Under middels

2k anmeldelser

Har svart på 96 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

God Kim Larsen kopi

Artisten er en meget god Kim Larsen kopi, i trivelige lokaler! Godt engasjement fra publikum. Vi skjønner ikke de vittige poengene pga språk problemer våre som nordmenn, men er totalt sett meget godt fornøyde.

13. desember 2023

Hej Gundersen,

Det glæder os at høre at i havde en god oplevelse trods sprogproblemerne!

De bedste hilsner,

Rammstein 2024 i København

Rammstein 2024 i København. Kom inn etter ca 6min i kø og kun ståplasser 😠 få plasser eller reservert vip osv? Surt 😢 Resten fungerte greit Mvh 🇳🇴 Stig

18. oktober 2023

Hej Stig,

Tak for din feedback - vi sætter stor pris på, at du deler oplevelsen og vi tager feedbacken med os!

Bedste hilsner,

Enkelt og greit

Ingen problemer ved bestilling av billetter.

18. oktober 2023

Hej Ingar,

Vi er glade for at du deler din gode oplevelser med os!

Venlige hilsner,

Kjøpet gikk bra

Kjøpet gikk bra. Tok litt tid, men det var nok pga stor trafikk.

16. oktober 2023

Hej Monica,

Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse trods den ekstra tid det tog.

Venlige hilsner

Billettbestilling fra Norge

Jeg bestille fra Norge, og det gikk forholdsvis greit. Ble kastet helt ut da betalingen nesten var ferdig og jeg mistet plassen min i køen og måtte begynne helt på nytt. Mistet også da de første bedre billettene jeg hadde bestilt men fikk ok billetter. Fikk ikke muligheten til å velge plasser selv men kun soner. Men alt i alt gikk det heldigvis greit. Gleder oss til Rammstein i juli 2024

16. oktober 2023

Hej Christina,

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse, da du købte billetter på Billetlugen.dk - trods udfordringer undervejs.

Venlige hilsner

Billetlugen

EKSTREM lang tlf ventetid… Som i…

EKSTREM lang tlf ventetid… Som i virkelig ekstrem….
Skal bestille 2 billetter til Niels Hausgaard men hjemmesiden vil kun give 1……
Pt nr.6 i kagen efter 1,5 time…..
sidste gang de bruges… KUN fordi jeg har 2 billetter og vil have 2 mere…

13. mars 2023

Hej Thomas,
Tak for din feedback.

Vi har desværre været en del underbemandet grundet sydom.
Vi bestræber os altid på at gøre vores bedste for vores kunder.

Du er altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til i tidsrummet: mandag-torsdag 09:00-17:00 og fredag 09:00-16:30.

Vi sidder klar til at hjælpe dig videre i din sag.
Telefonnummer er +45 70 26 32 67.
E-mail: kundeservice@billetlugen.dk

Billetlugen :-)

Super let og fodt

24. januar 2023

Hej 3b Kloakrensning,

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at du havde en god oplevelse hos os!

Alt for dårlig!!

Alt for dårlig!!! Nå har jeg venta ett halvt år på å få igjen penger for 4 biletter til rammstein på Aarhus i DK som først skulle vært i august i 2020. Ble utsatt pga korona. Jeg la inn bilettene for salg på fansale da jeg fikk beskjed om at jeg kunne gjøre det når jeg sendte mail til bilettlugen om at jeg ville ha igjen pengene. 2 av bilettene ble solgt men jeg har heller ikke fått igjen penger fra fansale for de 2.men uansett skulle jeg hatt igjen for alle 4. For jeg kjøpte de med forsikring tilfelle noe skulle komme i veien. 4500 kr rett i dass som jeg aldri får igjen.

Den 22.06. 2022 fikk jeg mail om at bilettene var solgt og pengene mine skulle komme på min konto max 5 virkedager etter. Jeg har sett nøye gjennom min kontoutskrift. Ikke fått noe. 20 sep. 2022 fikk jeg svar på mail at bilettene mine hadde blitt satt inn på min konto. Jævla svindel selskap!

Håper de gjør opp for seg nå!

19. november 2022

Veldig god og rask service- utrolig…

Veldig god og rask service- utrolig fornøyd:)

12. juli 2022

Kære Ida

Tak for din feedback.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med den service du fik. Vi bestræber os altid på at levere en hurtig og god service, så vi takker mange gange for din anerkendelse.

God og rask hjelp!

12. juli 2022

Kære Silje

Tak for din feedback.

Vi er meget glade for, at du er tilfreds med den service du fik. Vi bestræber os altid på at hjælpe så godt vi kan :)

Billetlugen

Tak for god og hurtig betjening Adam👍👍

1. februar 2022

Kære Catten,

Tak for din feedback.

Vi er glade for at du finder vores service som værende god og hurtig. Vi skal nok sørge for, at Adam får den ros han fortjener. :)

Billetlugen

Ekstraordinære ændringsønsker til et…

Ekstraordinære ændringsønsker til et gavekort imødekommet omgående og ubetinget

14. desember 2021

Kære Michael,

Tak for din feedback.

Vi er glade for, at dit ønske om ændringerne blev imødekommet. Vi vil altid gøre vores bedste for at hjælpe så godt vi kan. :)

Billetlugen A/S

Blir syk og ber om refusjon.får svaret…

Blir syk og ber om refusjon.får svaret att det kan ta 2 mnd før jeg kan forvente penger tilbake..Bruker de ikke igjen.

9. august 2021

Kære Trond,

Tak for din feedback.

Under COVID-19 pandemien har der været utrolig mange aflyste og flyttede arrangementer, og det har selvfølgelig resulteret i, at mange kunder skal have refunderet deres penge. Det betyder derfor, at behandlingstiden bliver længere.

Under normale forhold tager en refusion mellem 1-5 bankdage.

Vi glæder os alle til at vende tilbage til den normale hverdag, og vi takker ydmygt for din forståelse og tålmodighed.

Hav en rigtig skøn dag.

De bedste hilsener
Billetlugen A/S

Meget useriøs konsert arrangør

Meget useriøs konsert arrangør, nekter å refundere billettene til Rammstein konserten på Leangen Travpark 2021! Ganske usmakelig når de har fått mange ti talls millioner i covid støtte fra den Norske stat! Dritt foretak!!!!

18. februar 2021

Kære Johannes,

Tak for din henvendelse

Det er arrangøren der bestemmer refusionregler for deres arrangementer. Vi agere som billetformidler og må derfor henvise dig til arrangøren.

Ønsker dig en god dag

Hilsen
Malene

Kun ris

Jeg er ikke imponeret.

10. desember 2020

Kære Marianne,

Kan forstå på min kollega at vi har modtaget en mail fra dig i dag, hvor du skriver at du har modtaget pengene. Det er vi glade for

God weekend

FORFERDELIG VANSKLIG OG KRONGLETE…

Jeg beklager så meget for den dårlige tilbakemelding jeg ga til Billettluken for billettene til Vojens GP i speedway.Det var ikke Billettluken.dk sin fel at det gikk i stå. Nå Bankene legger om sine sikkerhets prosedyrer så må Dem opplyse folk om det.

6. mai 2019

Kære Leiv,

Jeg er ked af at du har haft en kedelig oplevelse hos os.

Vi snakkede sammen på telefonen og gennemgik din problemstilling, og vi fandt frem til at dit kort desværre ikke var åbnet for både internethandel og udlandskøb.

Grunden til at disse indstillinger skal være åbne er fordi vi er placeret i Danmark og trækker pengene herfra.

Det ærger mig naturligvis at vi ikke fandt en samhørig løsning, og jeg har taget denne hændelse med videre.

Om ikke andet ønsker jeg dig en herlig weekend.

Miguel

Veldig tilfreds med raskt svar på min…

Veldig tilfreds med raskt svar på min henvendelse. Kan ikke klandre dere for at vi ikke får bilett til Kim Larsen konsert 23. AUG. Han er bare såå populær den gode Kim.

Mvh Eva Aasheim fra Langesund Norge

7. august 2018

Kære Eva,

Dejligt du har været tilfreds med vores svartid.

Vi elsker også den kære Kim Larsen <3 Forhåbentlig kommer der flere koncerter i fremtiden.

Fantastisk hyggelig service.

Fantastisk raskt og effektivt ordnet opp på chat da jeg hadde rotet bort bilettene. Ingen spørsmål kun service. Glimrende!

15. juli 2018

Kære Kenneth,

Yaaay fantastisk at høre! :-) Dejligt at du har været glad for vores chat.

Superservice

Superservice! Jeg manglet en kvittering.. Victor på chatten løste det hele på få minutter. Topp service!

29. august 2017

Kære Kjetil

Tak for den meget fine anmeldelse af Billetlugen.

Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig over chatten, med at få din kvittering frem til dig
på få minutter.

Med venlig hilsen Billetlugen