Gennem flere år er der forsøgt at…
Gennem flere år er der forsøgt at benytte gavekortet, dog kan det aldrig lade sig gøre eller få pengene retur. Der er gået år mellem svar fra ejeren...
HOLD JER LANGT VÆK!

HOLD JER LANGT VÆK!

Svar fra Bildroemme
Til trods for gentagne mails, sms'er og telefonopkald inklusiv voicemails, så fik jeg ikke fat i nogen eller hørte fra nogen i den anden ende.
Måske er Bildrømme lukket helt ned?

Svar fra Bildroemme
tak for at være med til at give vores konfirmand en uforglemmelig oplevelse. Må sige at sige at vi alle havde en stor oplevelse I at Niels kom forbi med sin grønne Lamborghini - og der blev vist ikke sparet ret meget på kræfterne 😉. Sådan en oplevelse kan ikke måles i penge.
Vi brugte bildrømme til min søns konfirmation i juni og det hele var bare fuldstændigt perfekt. Lige fra starten var der god kommunikation med Morten og han svarer hurtigt på e-mail. Vi valgte den fedeste Audi R8 og chaufføren gav min søn den mest fantastiske køretur i hans seje bil. Der blev også taget mange forskellige og seje billeder af bilen og min søn ved havet. Det var en kæmpe oplevelse for en 14 årig. Kan virkelig anbefales 🤗.
Vi brugte Bildroemme i forbindelse med vores datters konfirmation. De kan VARMT anbefales. Fuld tillid til firmaet, og Morten udstråler at have total styr på alt. At chaufføren (Jonas) var sød og betænksom giver jo bare det hele et ekstra plus.
VH Iben
Talte med Morten fra bildroemme.dk fredag formiddag d. 4/6, og fremsagde mit ønske, om at jeg skulle bruge en Lamborghini til min søns konfirmation om lørdagen d. 5/6. Med beskeden om, at det var en svær opgave med så kort varsel, var Morten frisk på at ville gøre et forsøg.
1 times tid senere vendte han tilbage, at han havde en Lamborghini huricane i hus.
Behøver jeg sige, at min søn var vanvittig stolt og beæret over denne oplevelse.
Tusinde tak Morten, du var med til at gøre min søns dag fuldstændig uforglemmelig.
Mange hilsner Bettina
Bildroemme.dk - kan varmt anbefales. Fantastisk Lamborghini Aventador, god service lige fra bestilling til selve kørslen. Fedeste oplevelse for vores konfirmand...:-)
Den bedste oplevelse til min søns konfirmation i lørdags!
Bilen holdt klar ude foran kirken, og den sødeste chauffør stor klar.
Han gav sig rigtig god tid, så min søn fik lov til at nyde oplevelsen og overraskelsen uden at der blev skelet til klokken.
Vores gæster fik også lov til at kigge med, da de var retur fra en fed køretur.
En helt i gennem fed oplevelse og alle pengene værd!
Min datter blev konfirmeret 05.05.19 og havde en fantastisk dag og en køretur i en lækker Jaguar var helt i top. Altid god service og flinke mennesker som giver de unge en oplevelse de husker.
Vh
Karina Fisker
Får ikke lov til at køre på lukket bane, som det var det jeg havde gavekort til :(
Håber ikke andre oplever det samme
En mand som kørte med mig, lovede det. En af jeres med arbejder.. i ka blive ved med at finde undskyldninger, men kunden som er mig er blevet snydt :(

Svar fra Bildroemme
Hvis du ønsker at få realiseret din bildrøm, så skal du virkelig tage kontakt til bildrømme, Morten formår at skabe den perfekte kører oplevelse kombineret med super service, god fornøjelse :-)
Var ude og køre Ferrari d.22-8.2015 i Avedøre .Det var den vildeste
bil oplevelse til dato. Super god service fed bil og friske medarbejder.😁😁
Dette er uden tvivl en af de bedste oplevelser jeg nogensinde har haft - jeg kan varmt anbefale bildrømme til alle. I fortryder det ikke!
Det var SÅ god service helt fra start til slut. Vi blev udvist en enormt stor hjælpsomhed, der var ingen problemer på noget tidspunkt, alle tidspunkter og aftaler blev overholdt til punkt og prikke. Der skal lyde en meget, meget stor anbefaling herfra!

Svar fra Bildroemme
Jeg har i flere forbindelser booket en tur via bildrømme.dk og hver eneste gang har det været top professionelt og levet 100% og til mine forventninger.
Første gang var da jeg fik en tur i en Ferrari 348 i gave, og siden er det også blevet ture i en Ferrari 360 og Lamborghini Gallardo, og så har jeg lige opdaget at der også er kommet en Aston Martin på siden som selvfølgelig også skal prøves.
Desuden har jeg ved to andre lejligheder, en polterabend og en konfirmation bestilt biler på siden, og det tør siges at det i begge tilfælde var dagens højdepunkt.
Bildrømme.dk kan varmt anbefales herfra *****
super fed tur, har både været ude og køre i Lamborghini'en og Ferrari'en og fik en fin lang tur i begge biler, hvor man også for lov til at give den lidt gas så man kan mærke bilens kræfter ;) noget jeg bestemt kan anbefale til andre og jeg helt klart skal prøve igen.
Oplevelse for alle, du vælger hvilke bil du vil køre. Hjemmesiden tilbyder fede classice og moderne sport biler. Det har altid været drøm for mig at side og køre i en Lamborghini, og bildeømme.dk har opfyldt den drøm. Kan anbafele til alle jer der ønsker at køre fede biler!
Bildrømme.dk er en oplevelse for livet. Gutterne bag siden er virkelig dygtige, rare og virkelig klar på at give dig det du havde i tankerne. Man kan uden tvivl mærke deres passion for det de laver, derfor er man i trygge hænder.
Her får man lige præcis det man forventer + en tand ekstra.
Kan klart anbefale dette til alle mænd og kvinder, drømme bliver til virkelighed.
Det havde altid været en stor drøm at sidde i en Ferrari, så efter at have sparet nogle penge op, besluttede jeg mig for at det nu var tiden til at udleve drømmen. Efter lidt tids søgen på google, fandt jeg frem til bildrømme.dk, der både på grund af udseendet og omtalen i diverse medier, så ud til at kunne opfylde den drøm jeg længe havde haft.
Dagen kom, og hvilken dag - Oplevelsen, bilen og ikke mindst folkene bag bildrømme.dk, var med til at alt gik op i en højere enhed og efterlod mig med en tilfredshed ud over det sædvanlige.
***** og pil op herfra!

Svar fra Bildroemme
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.