Fietsen op de webpagina zijn zeker niet allemaal leverbaar al zegt de website van wel. Na de betaling gedaan te hebben geen bestelbevestiging. Telefonisch niet bereikbaar en slechte reactie op de emai... Vis mer
Ging nogal wat mis bij bestelling en levering op "service locatie ". Op deze laatste kon ik uitsluitend in het Engels communiceren, was niets bekend en na veel heen en weer gebel bleek de fiets daar t... Vis mer
Helaas is de winkel in Zoetermeer gesloten. Op de website is alleen een mailadres en telefoonnummer in Zoetermeer terug te vinden. Deze wordt niet beantwoord (alleen via antwoordapparaat). Volgens... Vis mer
Naar aanleiding van een advertentie ben ik een kijkje gaan nemen in hun winkel. Breed aanbod, en hele scherpe prijzen. Mijn keuze is uiteindelijk gevallen op de puch crunch. Ik twijfelde nog maar zo... Vis mer
Home - Bikesplaza staat voor prettige service, hoge kwaliteit tegen de laagste prijzen.
C. van Eerdenstraat 53, 2712VL, Zoetermeer
Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser
snel levering conform, duidelijke communicatie, beste/laagste prijs, correcte vervoerder.
Snelle levering! Reageren direct op emai! En zijn erg klantvriendelijk!
Prima service en snelheid van contact en levering.
Simpelweg uitstekende klantservice!!!
Echt een aanrader.
Ik lees veel recensies voor over gaan tot koop. Ik denk ook wel eens ja ja, het zal wel. Maar in dit geval is het echt zo.
Goede service, snelle levering en prima fiets!
Vriendelijke medewerkers en een goede communicatie
Mooie, ruime winkel waar je netjes en vriendelijk geholpen wordt. Mijn fiets is erg naar mijn zin.
Zeer tevreden over de levering van de fiets. Deze was niet voorradig maar zij hebben hun uiterste best gedaan, de fiets zelf opgehaald bij de leverancier en vervolgens gemonteerd thuis bezorgd.
Na teleurstelling van niet nagekomen levertijd super goed opgelost en toch binnen enkele dagen mijn fiets thuis.
Prima geholpen, goede prijsstelling, transparante communicatie
Voorraad is niet actueel. Meldingr levering binnen 2 dagen niet WAAR
Korte lijnen, prettig contact over levering. Goede service en prijs.
Was a mess. No stock.
A 49"boys bike is not a very demanded bike. No alternative was offered.

Svar fra Bikesplaza