En dybt skuffende og følelsesmæssigt sårende oplevelse
Jeg opsøgte Bettina Thomsen i den mørkeste tid i mit liv – efter at have mistet min mor. Jeg var følelsesmæssigt knust, havde mistet mit arbejde på grund af sorg, og måtte låne penge af en ven for at kunne komme til sessionen – i håb om trøst og forbindelse. Men jeg gik derfra mere knust end før.
Hun gættede først, at det var min far jeg havde mistet, og kom med mange generelle og irrelevante udsagn. Da hun opdagede sin fejl, begyndte hun forsigtigt at trække sandheden ud af mig og tilpasse sine udtalelser. Fordi jeg har mørkt hår, antog hun desuden at jeg var muslim og sagde, at min mor var “i en moské” og havde en kiste derhjemme – hvilket var helt forkert. Min familie er ikke muslimsk, og disse antagelser var både fejlagtige og respektløse.
Til sidst, da intet af det hun sagde stemte overens med virkeligheden, sagde hun blot: “Din mor er død for nylig, så jeg kan ikke få kontakt.” Det var klart, at sessionen byggede på gætterier og manipulation.
Det her var ikke bare spild af penge – det var et svigt af min sorg, min tillid og min sårbarhed. Jeg vil opfordre andre til at tænke sig godt om, før de opsøger denne type hjælp.
6. mai 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring