Beterthuisisolatie Anmeldelser

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én måned

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

2 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Beter niet BeterThuis isolatie inschakelen

Adviseur biedt ons kruipruimte-isolatie aan in de vorm van parels. Na toelichting akkoord gegeven. Op de dag van uitvoering stellen monteurs vast dat zij dit niet uit kunnen voeren ivm constructie fundering. Ook zijn de parels 750 meter verderop afgeleverd(?). Monteurs bellen hun voorman en deze staat ons te woord. Als wij aangeven ons vertrouwen kwijt te zijn, hangt hij zonder wat te zeggen gewoon op. De monteurs kunnen er verder niks aan doen maar vertellen wel dat ons adres al het tweede van de dag is waar verkeerde adviezen zijn gegeven en waar werkzaamheden gestaakt zijn. 2 dagen later belt een manager van beterthuis isolatie; "we hebben het contract met deze onderaannemer stopgezet en willen u graag overtuigen dat we de juiste partij zijn." We geven hem een kans en spreken voor een dag en tijd af om gebeld te worden: "overtuig ons maar!" Beterthuis isolatie doet wat we al verwachtten: niet terugbellen.

Kortom: amateuristisch, brutaal (of het nu een onderaannemer is of niet), komen afspraken niet na, doen valse beloftes. Zoek aub verder en vergeet deze club.

3. juli 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Beterthuisisolatie

Svar fra Beterthuisisolatie

Beste meneer Schuyer,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We begrijpen dat deze gang van zaken uw vertrouwen heeft geschaad en daarvoor bieden wij u nogmaals onze oprechte excuses aan.

De situatie op de dag van uitvoering had niet mogen ontstaan. Naar aanleiding hiervan hebben wij de samenwerking met de betreffende onderaannemer beëindigd en hebben wij geprobeerd het vertrouwen te herstellen door persoonlijk contact met u op te nemen. Helaas moest een eerder afgesproken belmoment vanwege een onverwachte privéomstandigheid worden verzet, waarvoor wij u direct onze excuses hebben aangeboden.

Fijn dat we daarna alsnog contact hebben gehad via WhatsApp. Daarin gaf u aan dat u later dit jaar uw vloer gaat vervangen en dat er mogelijk een tweede kruipluik aanwezig is. Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan ontstaan er mogelijk andere isolatiemogelijkheden. We hebben daarom afgesproken dat we tegen die tijd graag opnieuw, geheel vrijblijvend, bij u langskomen om de situatie te beoordelen.

We begrijpen dat uw eerste ervaring niet aan uw verwachtingen voldeed. Juist daarom hopen we later dit jaar alsnog te kunnen laten zien hoe wij onze werkzaamheden normaal gesproken uitvoeren.

Team BeterThuis Isolatie

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Isolatiewerkzaamheden niet conform afspraak uitgevoerd en schade ontstaan tijdens uitvoering

Via het Duurzaam Bouwloket en de Gemeente Voorschoten ben ik bij BeterThuis Isolatie terechtgekomen voor bodem- en vloerisolatie.

Helaas ben ik zeer ontevreden over de uitvoering van de werkzaamheden.

Mijn woning beschikt over twee afzonderlijke kruipruimtes. Vooraf zijn hierover afspraken gemaakt met de adviseur. Op basis van die afspraken heb ik zelf voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd. Tijdens de uitvoering bleek echter dat de monteurs niet beschikten over de middelen die volgens de adviseur beschikbaar zouden zijn.

Hierdoor zijn de EPS-parels niet correct verdeeld over beide compartimenten. Een groot deel van de tweede kruipruimte is onvoldoende geïsoleerd, terwijl op andere plekken het materiaal zich ophoopt.

Daarnaast heb ik geconstateerd dat de aangebrachte PIF-vloerisolatie op diverse plaatsen los hangt en dat de bodemfolie niet overal netjes en gelijkmatig is aangebracht.

Tijdens de werkzaamheden is bovendien een lekkage aan de keukenafvoer geconstateerd. Voorafgaand aan de werkzaamheden was mij geen lekkage bekend. Inmiddels is sprake van een aanzienlijke beschadiging aan de afvoerleiding. Over de oorzaak hiervan bestaat discussie.

Ik heb foto’s en video’s van de situatie gemaakt en heb inmiddels ook melding gedaan bij het Duurzaam Bouwloket en de Gemeente Voorschoten.

Op dit moment wacht ik op een passende oplossing en herstel van de geconstateerde gebreken. Ik hoop dat BeterThuis Isolatie deze situatie serieus oppakt en alsnog naar tevredenheid oplost.

Datum ervaring: 01-06-2026

1. juni 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Beterthuisisolatie

Svar fra Beterthuisisolatie

Beste meneer Van Dijk,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We vinden het vervelend dat de uitvoering van de werkzaamheden niet is verlopen zoals vooraf met u was afgesproken. Dat had niet mogen gebeuren en daarvoor bieden wij u onze excuses aan.

U heeft de door u geconstateerde punten uitgebreid en duidelijk aan ons kenbaar gemaakt. Dankzij uw foto's, video's en toelichting konden wij de situatie goed beoordelen. We hebben vervolgens direct contact met u opgenomen om de openstaande punten te bespreken en een herstelafspraak in te plannen.

Inmiddels zijn de herstelwerkzaamheden uitgevoerd en hebben we de punten rondom de EPS-bodemisolatie, de bevestiging van de PIF-vloerisolatie en de afwerking opgelost. We zijn blij dat we samen tot een passende oplossing zijn gekomen.

We begrijpen dat de eerste indruk voor u teleurstellend was. Tegelijkertijd vinden we het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen wanneer iets niet volgens afspraak verloopt en ervoor te zorgen dat dit alsnog naar behoren wordt hersteld.

Bedankt voor uw geduld en voor de constructieve communicatie gedurende het hersteltraject.

Team BeterThuis Isolatie

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv