Benns Norge
Benns Norge: Virker ti å operere med lokketilbud, markedsfører en pris - men om du er klar ti å bestille overrasker de med en langt høyere pris!
I år skulle min familie, på 4 (mor, far, sønn på 18 og sønn på 15) til USA. Vi søkte på nett, og kom over et flott tilbud på hjemmesiden til Benns Norge.
Der tilbød dem en reise til California og på Hawaii, i standard rom og med leiebil for 23.798,- per person, når 2 reiser sammen.
Allerede i november, 2017, ba vi om tilbud på ferie i juli, hvor vi ønsket å dele en leiebil (med andre ord, en bil mindre på 4 personer), og hvor vi ønsket å dele rom, da de fleste hotell og motell i USA tilbyr romslige rom med 2 Queen size bed, som gir god plass til en familie på 4 (med andre ord, rimeligere romløsning enn om vi skulle reist i 2 grupper på 2 og 2 personer)
Som svar på vår forespørsel sendte dem oss et tilbud som var 35% HØYERE enn markedsført. I tillegg gjorde de oppmerksom på at dette tilbudet ikke inkluderte de "inkluderte turene/inngangene".
Vi satte spørsmål til tilbudet og fikk følgende tilbakemelding.
* prisen på flyturen var høyere fordi vi ikke var tidligere ute!
* at inkluderte turer ikke var med i tilbudet fordi deres samarbeidspartnere ikke hadde lagt ut priser for sommeren 2018 "ennå"
Så, de bommer med pris, og gir et tilbud som er 35% høyere i pris, skylder på at vi er for sent ute, 8 måneder før, men at vi ikke kan få priser på de inkluderte turene fordi vi er for tidlig ute.
Vel, - vi bestemte oss for å arrangere reisen selv. Det klarte vi enkelt, og sparte 22.000,- kr. !!! Jeg opplever Benns Norge som skikkelig useriøst.
Jeg har selvsagt bilder av markedsført tur, tilbudet vi fikk og kommunikasjonen i etterkant. Jeg har også oversikt over reiseplan og budsjett på egen arrangert tur, og deler gjerne - denne og flere andre reiser jeg har vært på, om noen ønsker å spare penger og arrangere turer selv. (Kenya, Tanzania, Australia, India, Kina, California, Hawaii, Cuba, Sri Lanka og Maldivene) Kontakt meg gjerne!