Behangservice Nederland Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Vooraf hebben we goed contact gehad met Diana. Zij reageerde duidelijk en snel. De uitvoering verliep niet helemaal zoals gepland, maar door goed contact met Luis is de planning gehaald. Het behang- e... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... Vis mer

Informasjon om virksomheten

Skrevet av virksomheten

Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

56 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Hele goede

Hele goede, betrouwbare service. Vriendelijke mensen en top kwaliteit.
Onze woning is geschuurd dan renovlies aangebracht en geschilderd in 2 dagen
Ik zou dit bedrijf zeker aan familie en vrienden aanraden!

7. august 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Wat goed om te horen dat u zo tevreden bent! Daarnaast waarderen wij het enorm dat u even de tijd heeft genomen om een review te schrijven. Super! Groeten, Team Behangservice Nederland.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik ben uiterst tevreden met het werk…

Ik ben uiterst tevreden met het werk van dit bedrijf. In slechts drie dagen hebben ze 320 m² wanden van renovlies behang voorzien en gesaust, 110 m² plafonds gespoten en prachtig Arte behang aangebracht. Hun snelheid, efficiëntie en vakmanschap zijn indrukwekkend. Het resultaat is buitengewoon mooi en ik kan ze iedereen van harte aanbevelen.

5. august 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Wat een geweldige review! Ons team is er heel erg blij mee. Groeten, Geert - Behangservice Nederland.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Mooi gespoten plafond en fijne contacten.

Wat een fijn bedrijf! Wij hadden onverwachts snel een bedrijf nodig voor het spuiten van ons plafond. Nou dat is zeker gelukt en wat een fijne contacten om het allemaal te kunnen regelen. Romeo kwam bij ons langs om eerst het plafond in de primer te zetten en de dag daarna terug om het echt af te spuiten. Zo fijn dat hij niet alleen maar het werk uitvoerde, maar ook meedacht wat te spuiten en wat te behangen bij een plafond situatie waar wij zeker zelf niet bij nagedacht hadden. Echt top! Het resultaat mag er ook zijn, een heel mooi gespoten plafond in RAL 9016. Kortom zeer tevreden klanten.

2. august 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Geweldig om te lezen dat u zo tevreden bent over onze organisatie. Bedankt dat u de moeite heeft genomen om bij ons een review te plaatsen! Groeten, Geert - Behangservice Nederland

Highly recommended

We had a great experience.The team did an amazing job and exceeded our expectations.The preparation was very well done,they were very clean, professional,efficient and meticulous.We highly recommend them!

12. juli 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Thank you so mutch for taking the time to place a review. The team thanks you!

Wat een experts!

Wat een experts!

27. juli 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Bedankt voor het complement! We waarderen dat je de tijd hebt genomen om toch een review te schrijven!

Zeer tevreden klanten

Het behang zit er super strak op en was eerder klaar dan verwacht. De muren van onze nieuwbouwwoning waren niet helemaal strak opgeleverd maar daar is nu niks meer van te zien
Zeer vriendelijk mensen en denken heel goed mee
Kortom zeer tevreden klanten

26. juli 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Wat een mooi complement! Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een review te geven. Ons waardeert het enorm!

Geweldig mooi geworden!

Geweldig mooi geworden!
De paar slechte reviews die hier staan begrijp ik dan ook echt niet... 2 maanden geleden de klus ingepland, dag van te voor kwamen ze langs om alvast te komen kijken, toen kwamen ze eerlijk met het bericht; de muren zijn wel zo slecht dat we het wel kunnen doen maar dan krijg je muren voor een 5.. als we er eerst een dunne laag stuc op doen dan kregen we muren voor een 10, dus toch maar voor die optie gegaan.
ze dachten super goed mee en hielpen ons waar kon. Dag later stonden ze met 3 man sterk voor de deur.
ruim 200 vierkante meter is gedaan en met renovlies, ook is op 2 muren arte behang geplaatst. in 3 dagen was alles klaar, en het resultaat is echt geweldig! ik was zelf nog al sceptisch over het "naadloos" maar het is écht naadloos, en lijken echt gewoon gestucte muren! Wij zijn er echt heel blij mee!

23. juli 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Bedankt voor uw review en vriendelijke woorden! Ons team waardeert dat enorm!

Vurdert til 2 av 5 stjerner

stroken behang niet geplakt in…

Er zijn stroken behang niet geplakt in de hoekjes, een andere strook behang is met de schilderstape van de muren gekomen. Communiceren met de behangers werkt niet want zij spreken geen Engels of Nederlands. Contact gehad over de klachtafhandeling en nog geen 5% van de gemaakte kosten worden vergoed. Ik zou een andere behangservice aanraden.

14. juni 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Beste Marieke, het klopt dat het nog niet af was omdat wij zondag de laatste puntjes op de I zouden zetten. Kantoor heeft u hierover 3 keer proberen te bellen en ik zelf (als eigenaar) 2 maal. Daarnaast hebben we hierover ook gemaild.

Daarnaast spreken wij allemaal Nederlands behalve 1 van onze behangers. Bij elk project is er een aanspreekpunt en die heeft u ook meerdere malen gesproken.

Het is heel vervelend dat u niet tevreden bent maar waarom neemt u dan niet gewoon even op? Wij worden liever niet beoordeeld op werk wat 95 procent klaar is.

Er staat ook duidelijk in onze eerste mail dat wij samen met de klant altijd aan het einde alles doorlopen.

Pas dan hoeft u te betalen.

Waarom heeft u dan betaald als wij nog niet klaar waren en waarom nam u meerdere dagen niet op zodat wij het konden afmaken?

Omdat wij het niet hebben kunnen afmaken ben ik zelfs bereid u een compensatie te betalen.

In totaal hebben wij 3 m2 niet kunnen afmaken van het totaal.

Ik hoor graag wat u wenst als compensatie en/of wij de laatste stroken kunnen plakken.

Met dat betreft zoeken wij graag naar oplossingen en staan hier volledig voor open.

Met vriendelijke groeten,

Geert Jan Hendrik
Directeur
Behangservice Nederland

ze doen wat ze beloven

na een wat moeizame start is er perfect werk geleverd. Bedrijf staat voor de afspraken. Behangwerk is geweldig gedaan. Daarna prima 1e laag saus aangebracht. Serieuze club die ik iedereen kan aanraden.

12. juni 2024

Renovlies behangen en schilderen

Professioneel te woord gestaan. Zowel mondeling als schriftelijk. De werkvoorbereider komt voor dat de klus begint nog alles na meten en komt met een eerlijk advies en de verwachting ahdv de muren. 1 dag behangen 1 dag schilderen. Top gedaan. En volgende keer zou ik jullie weer bellen ^^

Wij hebben ons huis laten behangen met renovlies 230m2.

15. mars 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Bedankt Niels! Wij waarderen het erg als onze klanten de tijd en moeite nemen om een review achter te laten.

Diep onder de indruk!

Ik heb ze weer gevraagd.
De beloftes zijn waar.. alles top voor elkaar. De rest ook maar laten doen.
Alles professioneel gedaan tegen een mooi tarief...Dank voor ons mooi huisje!

20. mai 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Geweldig dat je wederom de tijd neemt om ons te beoordelen Johan. Wij waarderen enorm dat je ook andere familieleden en vrienden aan ons hebt doorgestuurd. Ik hoop dat je ons cadeau daarvoor kon waarderen. Groeten Geert - Team Behangservice Nederland.

Aanrader

Binnen 1 dag waren alle muren in mijn appartement behangen en afgewerkt. Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf. De prijs-kwaliteit verhouding is zeer goed. Het lijkt echt alsof mijn muren gestuct zijn, zo strak alles is gedaan. Bedankt hiervoor!

13. mai 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Super dat je de tijd neemt om een review achter te laten Britt! Ons team waardeert dat enorm. Groeten, Geert - Behangservice Nederland

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekende ervaring met behangservice…

Uitstekende ervaring met behangservice Nederland.
Harde werkers en secuur en kwalitatief goed behang en schilderwerk afgeleverd. Aanrader!

8. mai 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Dankjewel Marco! Ons team stond graag voor je graag.

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf! Via een kennis werd ik op de hoogte gebracht van Behangservice Nederland omdat ze topwerk hadden geleverd. Toen ik contact met ze opnam, werd ik direct gebeld door een vriendelijke medewerker. Hierin werd mijn opdrachtaanvraag besproken en werd vervolgens een offerte gestuurd. Dat was 3 jaar terug en recent zijn we verhuisd, dus hadden we weer hulp van ze nodig. Ze leveren altijd super kwaliteit! Ik kan niet meer dan tevreden zijn met de snelle service, lage prijs en hoge kwaliteit. Dus als je op zoek bent naar een goede en betrouwbare partij, dan moet je zeker kiezen voor Behangservice Nederland.

18. april 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Het was weer goed om je te zien Chris! Mocht je met de jaren weer verhuizen dan horen wij weer graag van je ;-)

Groeten, Geert - Behangservice NL

Harde werker

Ik belde op donderdag en op zaterdag kon Argilano mij al helpen met het verwijderen van behang. Zonder hem was de klus niet afgekomen die dag!

6. april 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons een positieve review te geven, dit waarderen wij erg. Geert en Argilano - Behangservice Nederland

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Goede communicatie en mooie en strakke…

Goede communicatie en mooie en strakke afwerking!

23. januar 2024

Svar fra Behangservice Nederland

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om voor ons een review te schrijven Maikel. Het team kan dat erg waarderen! Groeten, Geert Behangservice NL

Uitstekend werk door Behangservice Nederland

Behangservice Nederland heeft uitstekend werk bij ons geleverd. We hebben de eerste twee verdiepingen laten behangen, dit is vrijwel niet te onderscheiden van stucwerk! We hadden een paar kleine opmerkingen over de zolder. Na contact met Luis is dit tussen hun andere klussen door direct (EN kosteloos) gerepareerd.

Ik zou behangservice Nederland zeker aanraden voor het behangen en sauzen van een woning.

28. september 2023

Svar fra Behangservice Nederland

Wat een super review Yeal, wij waarderen dat enorm! Groeten, Geert Behangservice NL

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Aanrader!! snel, vakkundig en goede communicatie

Echt vak mensen liep van alles mis met de oplevering en op de bouw.
Maar door behangservice Nederland is het uiteindelijk allemaal weer goed gekomen en waren wij op tijd klaar met alles voor de komst van de keuken en vloeren.
Niks dan lof voor de mannen van behangservice Nederland.
Ik zou ze zeker aanraden.

29. september 2023

Svar fra Behangservice Nederland

We hebben onze uiterste beste voor je gedaan ES! Bedankt dat je ons hiervoor een positieve review geeft. Waarderen wij enorm.

Super gasten zijn het!

Ik had echt gigantische spoed en mijn budget was beperkt maar het is toch gelukt. Uiteindelijk alles met renovlies laten doen inclusief schilderen en het resultaat is echt verbazingwekkend! Super strak geworden en het team is gewoon cool. Dit is de 2 de woning die ze voor mij hebben gedaan. Als ik weer verhuis dan bel ik ze gewoon weer!

19. august 2023

Svar fra Behangservice Nederland

Super cool Bram je review! Bedankt daarvoor.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv