We hebben ons nieuwe huis volledig door Behangservice Nederland laten stucen, verven en behangen. Het eindresultaat is geweldig geworden. Stuk voor stuk goede vaklui. Ondanks dat we soms elkaars taal... Vis mer
Selskapet har svart
Luis en zijn team hebben prachtig werk afgeleverd in ons huis (renovlies, sauzen, luxe behang). Ze reageren snel en professioneel. Extra waardering ook omdat ze zonder moeite nog een keer terugkomen... Vis mer
Selskapet har svart
Vooraf hebben we goed contact gehad met Diana. Zij reageerde duidelijk en snel. De uitvoering verliep niet helemaal zoals gepland, maar door goed contact met Luis is de planning gehaald. Het behang- e... Vis mer
Selskapet har svart
Hele fijne duidelijke communicatie vooraf per e-mail. Flexibele partij die ook de werkzaamheden eerder konden uitvoeren toen we eerder dan verwacht de sleutel van ons huis ontvingen. De uitvoerder op... Vis mer
Selskapet har svart
Expert in het aanbrengen en sauzen van behangsoorten zoals: renovlies, glasvlies, glasvezel en patroon.
Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Wat een top team! In no time m’n hele woning voorzien van renovlies en super strak geverfd! Oude muren die niet best waren waren geen probleem maar een uitdaging. Hebben ze super goed opgelost! Ik ben ontzettend blij met het resultaat! Bedankt :)

Svar fra Behangservice Nederland
Doordat iemand was uitgevallen, was ik met spoed opzoek. Na contact met Behangservice Nederland konden ze na 3 dagen al gelijk starten. De prijs die er werd gevraagd all-inn, was zeer wenselijk en schappelijk. Communicatie was zeer prettig! Louis en zijn team werkte netjes en waren duidelijk. Bij het nalopen van het werk ontdekte ik wat kleine puntjes en zelfs deze werden opgelost. Hierdoor zie je dat service hoog in het vaandel staat en de klant bij hun ook echt koning is. Ben je dus op zoek naar professionele behangers die een mooie prijs leveren en uitstekend werk kies dan voor dit bedrijf!

Svar fra Behangservice Nederland
Het werk was zeer snel gedaan, en ook keurig gedaan. En alles volgens afspraak. Ik heb in de toekomst nog wel wat klussen die ik zeker door hun zal laten uitvoeren.

Svar fra Behangservice Nederland
Vorige week (10 en 11 juni) hebben jullie mijn nieuwbouwwoning voorzien van renovliesbehang en dit vervolgens gesausd. Ik ben supertevreden met het resultaat! Het is strak op de muur, het ziet er echt uit als stucwerk. Uw medewerkers waren vroeg aan de slag gegaan en op de laatste dag pas om 20.45u vertrokken. Ik zou uw bedrijf voor dit werk zeker aanbevelen!

Vakwerk geleverd!
Onze nieuwbouwwoning had deels gestucte wanden en deels casco.
Luis en zijn team brachten overal een strake toplaag aan, schuurden alles, brachten renovlies aan en hebben keurig afgewerkt in de gewenste kleur. Geen enkele naad zichtbaar. Zelfs de buren stonden versteld. Heel blij dat we voor Behangservice Nederland hebben gekozen.

Svar fra Behangservice Nederland
Communicatie verliep heel vlot vanaf eerste contact tot oplevering. Heel goed meedenken in het werk en altijd bereikbaar voor vragen. Resultaat is zoals verwacht helemaal Top! 👌🏽

Svar fra Behangservice Nederland
Strak en professioneel werk!
We hebben een woning uit de jaren 60, en de wanden waren in slechte staat na het verwijderen van oud behang. Luis en zijn team hebben eerst alles netjes gestuct, daarna renovlies behang aangebracht en geschilderd. Ook hebben ze prachtig Arte behang gemonteerd. De communicatie verliep soepel en het eindresultaat mag er echt zijn. Bedankt Luis en team!

Svar fra Behangservice Nederland
We hadden een mooi, donkerblauw vliesbehangetje gekocht, maar dit behang bleek zeer gevoelig te zijn voor de kleinste behangfouten. Zoals lijmvlekken die niet meer konden worden verwijderd en zichtbare naden tussen de banen, die pas na een dag tevoorschijn kwamen.
Toen we hier na vier banen achter kwamen, hebben we besloten om alles er weer af te halen en een professionele behanger in te schakelen. We benaderden Behangservice Nederland en zij stuurden Luis en zijn maatje. Zij bleken een goed, snel en zeer ervaren team te zijn, dat netjes werkt.
Luis herkende meteen de problemen die dit behang met zich meebrengt en heeft de klus ontzettend mooi geklaard. Het behang zit er fantastisch strak op. En geen vlek of naad te bekennen. Dank!

Svar fra Behangservice Nederland
Wij hebben ons trappenhuis + aangrenzende zoldermuur laten behangen met renovlies en laten sauzen. Professionele vaklui, werken netjes en in een hoog tempo. Goede en duidelijke communicatie! Tijdens het verhuizen is helaas toch een muurtje geraakt, maar kregen gelijk het aanbod om wat verf op te halen zodat we het kunnen aanstippen. Heel fijn dat ze zo meedenken!
We zijn erg tevreden over het werk!

Svar fra Behangservice Nederland
Ze zijn bij mij thuis geweest en hebben ongelooflijk mooi behang geplaatst bij mij.
Mijn woning is van 1950 dus de muren waren afschuwelijk!! Oud, kapot en erg lelijk.
Ze hebben dit eerst vakkundig gerepareerd en heel mooi glad gemaakt.
Daarna hebben ze erg mooi behang geplaatst. Naadloos! En heel strak.
Ik heb totaal een nieuwe woonkamer!
Was zo verbluffend mooi dat ik gewoon op de bank een uur naar kon kijken van bewondering.
Ik heb wandpanelen patroon als behang maar iedereen van mijn vrienden en familie dachten dat het echte wandpanelen waren.
Ze gingen zelfs voelen aan de muur omdat ze niet konden geloven dat het behang was.
Zo mooi was het.
Ze zijn erg professioneel en werken ook in een goed tempo. Je kan duidelijk zien dat het niet alleen hun vak is maar ze hebben er ook echt passie voor.
Een perfectionist kan ik Luis noemen! Bedankt Luis en het hele team!
Ik zou iedereen Behang Service Nederland aanraden!!!!!! Je krijgt echt geen spijt!!!

Svar fra Behangservice Nederland
Prachtig resultaat! Fijne communicatie met Luis De muren zien er nu prachtig uit en wat is er hard gewerkt door ze allemaal!

Svar fra Behangservice Nederland
Wij zijn ontzettend tevreden met het resultaat! De wanden zijn prachtig gestuukt, voorzien van renovlies, netjes gekit en strak gesausd. Alles verliep soepel, op tijd en met ongelofelijk oog voor detail. Betrouwbaar team die echt vakwerk leverd. Onze woning ziet er weer fantastisch uit - een echte aanrader!
Het zijn echte renovlies specialisten! Super bedrijf

Svar fra Behangservice Nederland
Wat een leuk en goed team is dit! Wij zijn erg onder de indruk van de binnendienst en de vakmannen. Ze zijn altijd bereikbaar, betaalbaar en leveren ook nog eens goed werk. Aanrader dus!

Svar fra Behangservice Nederland
De heren hebben netjes gewerkt. Het was het een pittige klus om het behang te verwijderen. Ze hebben alles netjes in zakken gedaan. Nog een laaste check samen met ons gedaan. Waren zeer tevreden.

Svar fra Behangservice Nederland
Afspraken goed nagekomen. Mooi werk geleverd.

Svar fra Behangservice Nederland
Heel tevreden met behangservice Nederland. Kai heeft ons huis in 3 dagen voorzien van renovlies en geschilderd. Echt een topper.
Voor ons was het een spoed klus geworden, wat door behang service Nederland direct is opgepakt. De communicatie verliep heel prettig. Wij hebben prachtige strakke wanden.

Svar fra Behangservice Nederland
Top service duidelijke afspraken en transparantie. Prachtig resultaat

Svar fra Behangservice Nederland
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.