Was op zoek naar een matrasbeschermer van 100% katoen. Meerdere aankopen bij andere webwinkels bleken, hoewel anders beschreven, uiteindelijk gedeeltelijk toch uit polyester te bestaan. Misleide... Vis mer
Se hva andre synes
Goede uitleg.neemt alle tijd,altijd vrolijk en maakt gewoon ook een praatje. En de KWALITEIT is ook uitstekend,weer 2 hoeslakens gehaald afgelopen donderdag voor mijn zoon die wil alleen maar de ho... Vis mer
Fijne Webwinkel die ook nog op markten staan, en goede kwaliteit dekbedovertrekken hebben tegen een goede prijs.Ook nog super snelle levering hebben als je via internet besteld! Ga zo door Bedmode24.n... Vis mer
Al jaren ben ik klant bij Bedmode24. Eerst op de markt en nu online. Altijd goede en snelle service cq levering. Top kwaliteit producten en nu was er onlangs kleinigheid aan 1 van de producten. Zeer v... Vis mer
Selskapet har svart
Informasjon om virksomheten
Skrevet av virksomheten
Het adres voor al je bedtextiel! De beste merken en mooiste kwaliteiten voor een fijn prijsje.
Kontaktopplysninger
Esp 115, 5633 aa, Eindhoven , Nederland
- Info@bedmode24.nl
- www.bedmode24.nl
Prettige webwinkel
Prettige webwinkel, snel verzonden en goed verpakt! Tevreden.
Dekbedovertrek goudkleurig.
Vandaag een heel mooi dekbedovertrek binnengekregen. Ziet er super uit. De kleur is precies zoals ik het zag op de site. Ga er zeker nog een bestellen!
Mooie en goede kwaliteit.
Mooie en goede kwaliteit.
Kocht het eerder hier bij hun op de markt en nu online.
Snel geleverd. Goede service.
Wat een prachtig dekbedovertrek van Pip…
Wat een prachtig dekbedovertrek van Pip en de volgende ochtend al in huis! Wat een service👍🏼
Prima dekbed van 100% katoen
Prima dekbed van 100% katoen, dus ook de tijk. Zeer snelle levering
Voor herhaling vatbaar
Ik kocht eerst altijd bij dit bedrijf op de markt wxl in Eindhoven maar ze zijn helaas gestopt Van een van zijn oud collega s zijn website gekregen Ik heb twee geweldige dekbedden gekocht Ben er heel blij mee Een minpuntje Toen ik ze binnen kreeg bleken het dezelfde te zijn als ik al had Waarschijnlijk is mijn smaak nog hetzelfde haha
Excellent kwaliteit
Was op zoek naar een matrasbeschermer van 100% katoen. Meerdere aankopen bij andere webwinkels bleken, hoewel anders beschreven, uiteindelijk gedeeltelijk toch uit polyester te bestaan. Misleidend.
Bij Bedmode24 zijn we geslaagd. Artikel is precies naar wens: materiaal is van dik en stevig (volledig) katoen en fantastische kwaliteit. Erg tevreden mee.
Verzenden ging supersnel (volgende dag) en ik werd via mail netjes op de hoogte gehouden.
Top bedrijf!
Goede kwaliteit textiel
Goede kwaliteit textiel, we moesten iets omruilen maar hadden de bon niet meer maar was geen enkel probleem. Hele vriendelijke verkoper, tevens persoonlijk en alles op basis van vertrouwen!
Fijne Webwinkel die ook nog op markten…
Fijne Webwinkel die ook nog op markten staan, en goede kwaliteit dekbedovertrekken hebben tegen een goede prijs.Ook nog super snelle levering hebben als je via internet besteld! Ga zo door Bedmode24.nl👍🏻
Mooie producten
Snelle levering en goede producten ik ben zeer tevreden met de bestelde kussenslopen en dekbedovertrek mooie kwaliteit. Aanrader
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd
Makkelijk te bestellen en snel bezorgd, erg mooie kwaliteit
Goede kwaliteit voor een mooie prijs en…
Goede kwaliteit voor een mooie prijs en snel geleverd, dat is super! Heerlijk genieten van een fijn dekbedovertrek.
Bestelling via de website verliep…
Bestelling via de website verliep soepel en het dekbedovertrek is snel en netjes geleverd. Prijs, kwaliteit en service is zeer goed. Wij zijn tevreden bedmode24.nl
Ik heb een prachtig dekbedovertrek…
Ik heb een prachtig dekbedovertrek gevonden bij bedmode, snel verzonden en met instructies hoe te wassen en te onderhouden. Erg tevreden
Snelle levering, mooi verpakt en prima kwaliteit !
Kwaliteit en service
Naast dat de kwaliteit uitstekend is, is ook de service perfekt. Mijn moeder zweert al jaren bij de producten van de "Beddenman op de Baarlense markt" en zelf ons specifieke uitzonderlijke verzoek werd uitstekend opgenomen. Klasse!
Garantie service
Het bedrijf heeft binnen een week zonder enige discussie geregeld dat we nieuwe dekbedovertrekken kregen toen de eerder aangeschafte overtrekken flinke slijtage plekken kregen na maanden gebruik.
Ik ben zeer tevreden over de…handdoeken en beddengoed
Ik ben zeer tevreden over de handdoeken en het beddengoed, vroeger stonden jullie op de markt in Boekel en ik ben blij dat ik jullie nu online gevonden heb.
Mijn vertrouwde plek voor al mijn…
Mijn vertrouwde plek voor al mijn dekbedovertrek! Goede communicatie, snelle levering en TOP kwaliteit!
Tevreden
Mooi dekbedovertrek voor een redelijke prijs
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.