Beamerexpert.nl Anmeldelser

2,4

Bedrijf is failliet verklaard met curator. Schandalig dat de website altijd online is gebleven. Hebben een doorstart gemaakt. Met een postbusvestiging in Amsterdam onder een andere naam. Net of er nie... Vis mer

Deze mensen verstaan hun vak. Geven het beste (en zeker niet het duurste) advies wat echt bij je vraag past. Op afstand (via mail en bellen) hebben ze voor mijn bedrijfsruimte de perfecte beamer geadv... Vis mer

Bestelling gedaan, wel bevestiging gehad daarna niks meer. meerdere malen gebeld voor track en trace en wanneer ik mijn bestelling kan verwachten. elke keer afgescheept met het verhaal van wat is uw... Vis mer

Een week geleden een beamer besteld die niet op voorraad was, terwijl dit wel zo aangegeven stond op de website. Hierover kreeg ik een snelle reactie per mail, waarna er gekeken werd naar andere optie... Vis mer

1. Elektronikkbutikk
  2. Elektroniske reservedeler og komponenter
  3. Elektronikkutleie
  4. Kontorrekvisita
  5. TV-butikk

Om Beamerexpert.nl

Zoals onze naam al zegt, houden wij ons vooral bezig met beamers, beamerlampen, projectieschermen en alle accessoires die nodig zijn voor een geslaagde presentatie.

U kunt al meer dan 19 jaar bij ons terecht voor alle soorten en merken beamers.

Ruim 19 jaar ervaring

Beamerexpert verzendt al sinds 2003 beamers, uw bestelling is dus in vertrouwde handen.

Beamers

Grote voorraad beamers van alle bekende beamermerken.

Beamerlampen

Originele beamerlampen. Verschillende lampopties mogelijk.

Videoconferencing

Op afstand met beeld vergaderen. Wij helpen u aan een geschikte opstelling met een beamer of een large display.

Top 10 Beamers van 2022

Bekijk onze beste beamers. Wij helpen u de juiste beamer kiezen.

Under middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har ikke svart på negative anmeldelser

Alle anmeldelser

6 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Betrouwbare partij / snelle levering

Prima betrouwbare partij en snelle levering. Volgende dag al in huis, ondanks dat ik een speciale lamp bestelde die moeilijk te vinden was op internet. Ze weten waar ze het over hebben en hebben me ook nog eens goed advies gegeven over hoe die nieuwe lamp in te bouwen.

Tot de volgende keer!

7. mars 2013

Erg goed

Via de chat meteen contact met deze partij. Lekker laagdrempelig en real time contact. Hielpen me erg snel en offreerden me (na zelf wat marktonderzoek te hebben gedaan) een goede prijs. Dag erna al in huis, zoals beloofd. En de rekening kreeg ik op goed vertrouwen pas een paar dagen later als attachment bij een klantvriendelijke mail of alles naar wens was. Erg professioneel en klantgericht. Een aanrader!

29. februar 2012

Top Service

Goede en snelle service Lamp besteld volgende dag geleverd.
Producten goed verpakt. Gewoonweg top service

27. januar 2012

top service!

Ik ben net een eigen online bedrijf begonnen (Redlinegolf.nl) en kijk erg kritisch naar collega's. Op de service van Beamerexpert.nl is werkelijk niets aan te merken. Hoog niveau e-marketing. Levering binnen een dag, netjes en snel mijn vragen beantwoord. Kortom: 5 sterren. Zo hoor je online te verkopen.

27. januar 2012

Uitstekende service en duidelijke instructie

Helaas ging maandag onze beamerlamp stuk. Meteen gebeld met Ramon en de volgende dag hadden wij de nieuwe al in huis. Nu ben ik zelf totaal een leek voor wat betreft het monteren van zaken en computerdingen etc. Door de duidelijke uitleg (fimlpje!) heb ik in 5 minuten de lamp ingebouwd.

29. juni 2011