Batterinet.dk Anmeldelser

2. Bilbatteriforhandler
  3. Hage
  4. Kjøkkenutstyr
  5. Svømmebassengutstyr

www.batterinet.dk er en dansk onlineshop med et stort udvalg af special batterier, batterier og tilbehør samt artikler til din bolig og have, altid til super skarpe og konkurrencedygtige priser. Vi har et stort udvalg af bl.a. Lithium batterier i forskellige volt, og også genopladelige Lithium batterier. Du finder også blybatterier til f.eks. golfvogne, el biler og el-scocter fra flere mærker og i forskellige volt, afhængig af dit behov. Vi fører mange stærke brands som f.eks. Duracell, Osram, Nitecore, Varta og Victron. Vi har et stort udvalg af alverdens batterier til f.eks. den almindelige husholdning eller bil, MC og marine batterier samt boremaskine og robotplæneklipper batterier. Mangler du en pool, mini drivhus eller vinkøleskab eller måske køkken og bad produkter har vi også dette. Du finder et bredt udvalg af LED-lyskæder, LED-stearinlys og julevarer. Mangler du en god gaveidé har vi f.eks. LED lygter, LED pandelygter og UV rav lygter fra Nitcore, som er produkter i høj kvalitet og flot design. Vi har et dansk lager og leverer derfor dine varer med dag-til-dag levering i hele Danmark. Vi tilbyder billig fragt fra 29kr og fri fragt ved 499kr. Vi sidder klar i kundeservice og hjælper altid gerne med spørgsmål, råd og vejledning på info@batterinet.dk

Middels

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 24 timer

Alle anmeldelser

7 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Vi sjekker anmeldelser

Handlet batterier for første gang i…

Handlet batterier for første gang i Batteriernet og det var én fornøjelse. Nem webshop at navigere rundt I og hurtig levering. Vil så absolut bruge denne webshop igen.

19. august 2024

Hej Connie,

Mange tak, fordi du har taget dig tid til at skrive din positive anmeldelse af batterinet.dk.

Det er dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med din bestilling hos os, og at du har været tilfreds med både webshoppen og den hurtige levering.

Vi ser frem til at handle med dig igen og ønsker dig en rigtig god dag.

Med venlig hilsen
Kundeservice

Meget meget træls oplevelse

Købte et tipi telt og tog på tur med 5 små børnebørn. INGEN pløkker i posen - øh what to do …..😳
Hvis det ikke følger med SÅ SKRIV DET MED BLINKENDE RØDT, så man ved det 😭
Jeg er SUR !

8. juli 2024

Svar fra Batterinet.dk

Hej Elizabeth, vi har oplevet dit udfald mod vores kundeservice tak! Det ændrer ikke på din oplevelse naturligvis, men vi beskriver ikke hvad der IKKE medfølger i pakken, men hvad der gør. Havde du rettet henvendelse i forbindelse med købet, ville vi kunne have svaret på evt spørgsmål om produktet.

Ble lovet 2 batterier som jeg bestilte…

Ble lovet leveringstid på 3-5 dager på 2 batterier som jeg bestilte. flere uker etterpå fikk jeg 1 av 2. Venter fortsatt på nummer 2. Ekstrem dårlig kundeservice med useriøs ansvarfraskrivelse. HOLD DERE LANGT UNNA BATTERINETT

18. august 2023

Hej Glenn,

Vi beklager meget at du har haft problemer med din levering. Dine to batterier er afsendt fra os i hver sin pakke kort tid efter bestillingen.

PostNord har haft problemer med forsendelsen, hvilket vi desværre ikke har indflydelse på, selvom vi gentagende gange rykker for levering.

Den forsinket pakke er i dag ankommet til Drammen, hvor den klargøres til at blive leveret.

Hvis du har nogle spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os på info@batterinett.no.

Kundeservice, Batterinett.no

Bestilte batteri til Husqverna 310…

Bestilte batteri til Husqverna 310 Robotklipper på en mandag, mottatt på fredag i norge. Var på mail til de når jeg bestilte og spurte om seriøsiteten til nettsiden og batteri. Rask svar med at de var selvfølgelig seriøse og kunne levere raskt. Meget hyggelig pris var det og, sammenlignet med å kjøpe orginalt. Så da får vi håpe at batteri holder seg i live i noen år :)

29. april 2022

Bestilte Panasonic NCR18650B, fikk NCR18650GA no-brand made in china

Jeg bestilte 5 panasonic NCR 18650 batterier, fordi disse batteriene har fått gode anmeldelser flere steder. Batteriet på bildet i nettbutikken er merket "NCR18650B" og "made in japan", noe som kombinert med at de i nettubtikken påstås å være produsert av Panasonic er årsaken til at jeg bestilte. Batteriene jeg mottok er merket "NCR18650GA" og made in china". Batterinet hevder på e-post at dette er batteriene jeg skal ha. Men batteriene er ikke pakket i original emballasje, så jeg kan ikke få verifisert opprinnelsen til disse batteriene. Kommer ikke til å handle fra Batterinett igjen, og vil fraråde andre fra å handle med dem.

26. november 2021

der er ikke styr på lagerstatus

prøver at bestille oplader og batterier. skal rykke for bestillingen. først er oplader ikke på lager og da jeg rykker igen er batterierne ikke på lager til trods for at lagerstatus stod som på lager.
det dur ikke

2. desember 2010
Vis anmeldelser på alle språk. (254 anmeldelser)