Se hva andre synes
Mijn pakket van Babily was kwijtgeraakt bij DHL.. ik heb gelijk contact gezocht met Babily en zij hebben direct actie ondernomen en het probleem opgelost. Heel erg blij mee, bedankt!
Har ikke svart på negative anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Andre kikket også på
Contact gezocht met de klantenservice
Contact gezocht met de klantenservice. Pascal heeft 1x gereageerd en daarna laat hij het afweten met zn reactie!!! Super slecht. Als je waardeloos materiaal levert mag je er ook voor zorgen dat je het gaat oplossen! Maar dat is blijkbaar heel moeilijk voor dit bedrijf!
Geen contact te krijgen
Product retour willen sturen, maar nooit contact gekregen
HEB 1 MAAND GELEDEN 2 KRUIKEN RETOUR…
HEB 1 MAAND GELEDEN 2 KRUIKEN RETOUR GESTUURD AAN BABILY !
NOG STEEDS GEEN GELD RETOUR??
EN ER WORDT NIET OP MIJN MAILS GEREAGEERD!
VALT DIT BEDRIJF ONDER DROP SHIPPING ? IK GA HET ANDERS MELDEN AAN KASSA EN DE CONSUMENTEN BOND !
Slechte klanteservice
De bestelling werd snel geleverd, wat positief was. Helaas verliep het retourproces zeer teleurstellend. Na meerdere pogingen om contact op te nemen, ontving ik pas na twee weken een reactie. Er werden excuses aangeboden en aangegeven dat de retourzending goedgekeurd zou worden, inclusief een gratis retourlabel. Dit retourlabel heb ik echter nooit ontvangen, en sindsdien is er geen enkele reactie meer gekomen op mijn e-mails. Mijn geld is nog steeds niet teruggestort. De klantenservice is hierin zeer gebrekkig en onvoldoende bereikbaar.
Kapot product ontvangen
Kapot product ontvangen. Ik kan geen contact krijgen met het bedrijf. Ik kan alleen mailen waarop geen antwoord wordt gegeven.
Kruik top, service wordt genegeerd, jammer.
Mijn bonus dochter tipte mij over de BE1 Premium Elektrische Kruik omdat zij er zelf een cadeau had gehad.
Voor kerst gaf ik haar moeder er een met de voeten hoes en bandhoes.
Alles in roze en voor mijzelf de kruik in blauw wat ook netjes bevestigd werd.
Echter nadat ik die van mij na kerst en oud op nieuw pakte bleek hij na het openen van de doos roze te zijn.
Op mijn mail (twee gestuurd) word helaas niet gereageerd voor een oplossing en dat is teleurstellend.
Aan het product zelf mankeert niets.
Een van de beste aanschaffen ooit.
Mijn kruik ligt nog steeds onaangeroerd in de doos wachtend om omgeruild te worden.
Doordat ik genegeerd wordt geef ik een ster minder.
Jammer hoor.
Product geeft een vervelende geur af
Vriendelijke klantenservice, product voldeed in eerste instantie niet, ze hebben een nieuwe opgestuurd👏🏼
Top bedrijf, snelle levering
Wat een top bedrijf zeg, ondanks Black friday de kruik alsnog de volgende dag in huis gehad. Daar kunnen een hoop bedrijven nog veel van leren!
Blij met deze combinatie
De kruik wordt snel warm en werkt precies zoals ik had gehoopt. De voetenwarmer die ik erbij bestelde maakt het helemaal af. Samen zorgen ze gewoon voor fijne, constante warmte. Ik ben er echt blij mee!
Fijne service
Fijne klantenservice
Wat een fijne klantenservice, mijn vraag werd snel en adequaat beantwoord. Top!!!
Geweldige service en een top product!
Ik twijfelde in eerste instantie over het aanschaffen van de borstkolf, omdat ik nog wat vragen had. Na contact opgenomen te hebben met de verkoper, werd ik ontzettend vriendelijk en snel geholpen. De informatie die ik kreeg was duidelijk en hielp me enorm bij het maken van mijn keuze. Uiteindelijk heb ik de borstkolf besteld en ik ben er méér dan tevreden mee! Zeker een aanrader voor wie op zoek is naar goede babyproducten en fijne klantenservice.
Babily is een uitstekende keuze voor…
Babily is een uitstekende keuze voor ouders die op zoek zijn naar kwalitatieve en betrouwbare babyspullen. Het bedrijf onderscheidt zich door een zorgvuldig samengesteld assortiment dat niet alleen veilig en functioneel is, maar ook modern en stijlvol. Van kinderwagens tot verzorgingsproducten: alles straalt aandacht voor detail en comfort uit. Wat Babily extra sterk maakt, is de klantgerichte service en snelle levering. Ze denken echt mee met jonge ouders en bieden eerlijke informatie en praktische tips. Een bedrijf dat je met een gerust hart vertrouwt voor de beste start van je kindje.
De elektrische kruik
De elektrische kruik is echt super! Wordt lekker snel warm, en blijft dat ook best lang.
De klantenservice is helemaal top! Snelle reactie, erg vriendelijk en behulpzaam
hele vriendelijke service
Ik had voor Sinterklaas een voetenwarmer besteld voor mijn moeder. Het duurde alleen heel erg lang tot het kwam, dus ik stuurde een mailtje om te vragen of er iets mee was gebeurd. Ze reageerden heel snel en enorm vriendelijk. Ze vertelde dat het kwijt was geraakt door de drukte van Black Friday dus ze stuurde een nieuwe op met ook nog een warmteband erbij. Toen het binnen was gekomen stuurde ze nog een paar dagen later een mailtje om te checken of alles aan gekomen was en of het naar wens was. Mijn moeder is er heel blij mee en ik ook :) hele vriendelijke mensen!!!!
Helemaal blij met de service
Mijn kruik wilde niet meer opladen (binnen een jaar na aankoop)
Na contact te hebben opgenomen , heb ik een nieuwe gekregen.
De service is goed, vlot en vriendelijk!
Top service!
Hele fijne service! We hadden een probleem met onze flessenverwarmer en hebben direct een nieuwe opgestuurd gekregen! Daarnaast werd de verwarmingsplaat van de 4-1 sterilisator bruin en daarvoor hebben we goede schoonmaaktips gekregen. Ook heeft Babily aangeboden dat, wanneer dit niet helpt, ze een nieuw product toesturen.
Al met al zijn we zeer tevreden over de service van Babily en de producten. Kan het iedereen aanraden.
Het heeft wat langer geduurd dan de…
Het heeft wat langer geduurd dan de bedoeling was om deze review te schrijven, maar hierbij alsnog een welverdiende 5/5 sterren.
Ik heb na de geboorte van mijn dochtertje de flessen sterilisator aangeschaft en deze heb ik zeer intensief gebruikt voor het steriliseren en/of drogen van de flessen. Na een paar maanden ging er een stukje van mijn verwarmingsplaatje af. Hier heb ik toen contact over opgenomen met babily en hier kreeg ik al snel reactie op, ik kreeg een nieuwe opgestuurd! De oude heb ik teruggestuurd en de nieuwe heb ik inmiddels al enkele maanden naar tevredenheid. Ik kreeg een aantal tips over het schoonmaken van het plaatje, ook hier was ik erg blij mee. Inmiddels gebruik ik de sterilisator ook voor jampotten en staat deze elke dag minimaal 1 keer aan.
Babily, bedankt voor de super service.
Klantenservice laat te wensen over
Elektrische borstkolf gekocht. In het begin heel blij mee. Nog geen maand in gebruik en 1 kolf werkt niet meer. Nu 2x gemaild naar de klantenservice maar geen respons terwijl een kolf juist iets is wat je elke dag gebruikt en er dus enige haast zit bij een oplossing.
Top klantenservice
Top klantenservice! Reageren snel voor vragen en denken met je mee!
Snelle levering besteld en de volgende dag al in huis!! Product was netjes verpakt.
Kan niet wachten om het uit te testen!
Lær mer om andre slags anmeldelser.
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.