Se hva andre synes

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Hoesje besteld voor de Samsung Galaxy Xcover 7 pro. Het geleverde hoesje was veel te klein, dus verkeerd geleverd. Contact gezocht met de klantenservice, ik citeer: Het klopt dat u een hoesje he... Vis mer

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik heb mijn hoesje besteld op 4-4-2025, net voordat ik een mooie reis ging maken. Op dit moment, 27-3-2026, heeft hij zijn beste tijd gehad. Ik heb ontzettend genoten van dit hoesje. De k... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Dit was echt een impulsaankoop midden in de nacht. Ik vermaak me altijd uren met online editors waarmee je zelf producten kunt personaliseren. Dat was hierbij niet minder. De afbeeldingen zijn erg ori... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Ik bestel al jaren gepersonaliseerde hoesjes hier. De kwaliteit is top, goede pasvorm en bescherming. Mooi bedrukt en het hoesje gaat lang mee. Enige reden om te vervangen is omdat ik een andere telef... Vis mer

Selskapet har svart

Informasjon om virksomheten

1. Butikk med tilbehør til mobiltelefoner

Skrevet av virksomheten

B2C Telecom staat voor een ruim, gevarieerd, exclusief en kwalitatief hoogstaand aanbod hoesjes voor telefoons en tablets. Wij leveren cases voor vrijwel alle merken en staan bekend om onze uitstekende service. Onze kwalitatief hoogstaande hoesjes en andere accessoires voor telefoons en tablets zijn erg goedkoop. Dit onderscheidt ons van andere aanbieders. Dat geldt ook voor onze speciale Phone Case Designer (PCD), waarmee je zelf een uniek hoesje voor je telefoon of tablet kunt ontwerpen. Houd je meer van hoesjes met een strakke en zakelijke uitstraling, zonder allerlei opvallende printjes? Je kunt kiezen uit zeer veel standaard boekhoesjes, fliphoesjes, stand cases, achterkantjes en TPU cases. Ook voor andere accessoires zit je goed bij B2C Telecom. Zo betekenen onze goedkope screenprotectors extra bescherming voor je touchscreen. Indien je op werkdagen voor 17:00 uur jouw hoesjes en andere accessoires bestelt, worden deze nog dezelfde dag verzonden. Voor vragen en opmerkingen kun je te allen tijde contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag: of het nu telefonisch is, via WhatsApp of e-mail.

Kontaktopplysninger

3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har svart på 33 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Zeer slechte service

Het klopt dat u een hoesje heeft ontvangen voor de Xcover 7 Pro, maar u heeft ook een ander hoesje besteld.
U kunt het product retourneren naar onderstaand adres……
Graag ontvangen wij het pakket als brievenbuspost.
??????
Dus ik krijg een verkeerde bestelling. Het antwoord op mijn mail begrijpt niemand en ik mag zelf betalen voor het retourneren?

3. april 2026
Vurdert til 2 av 5 stjerner

Hoes past niet

Altijd goeie hoesjes besteld hier en nu voor mijn vriendin een hoesje voor de Samsung a16 besteld en jammer die paste niet. Hoop dat hier een goede oplossing voor komt
Trienke Bronts

3. april 2026
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Heel lang plezier van gehad :)

Op dit moment, 27-3-2026, heeft hij zijn beste tijd gehad.

Ik heb ontzettend genoten van dit hoesje. De kwaliteit was goed en ik ben heél blij dat ik de optie met Anti-shock back heb genomen, deze beschermd je toestel echt enorm.

Het enige wat ik een beetje jammer vind is dat hij z'n 1 jarige jubileum niet heeft gehaald. Die twee weken had die echt niet meer volgehouden 🙈.

Tot de volgende bestelling!

- Marlène.

27. mars 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Foto bookcover besteld voor mijn Samsung

Foto bookcover voor mijn telefoon opgezocht, ik heb de galaxy S21 FE ingetoetst wat mijn telefoon is en ik krijg een Ultra ik heb dat niet ingetoetst. Nu kan het bedrijf zeggen dat ik dat wel heb gedaan. Ook is de eerste reactie helaas pindakaas geen geld terug. Nu na een trustpilot reactie kan ik 5€ korting krijgen op een volgende bestelling. De nieuwe bestelling heb ik bij smartphonehoesjes nog goedkoper en ze checken of jou bestelling past bij de telefoon.

9. februar 2026

Beste klant,

Bedankt voor je mail. Zoals we kunnen zien, heb je een zelf ontworpen hoesje besteld voor de Samsung S21 Ultra. Dit is ook het model dat wij netjes naar je hebben verstuurd.

Helaas heb je zelf een verkeerd model gekozen. Omdat het om een gepersonaliseerd hoesje gaat, kunnen wij dit niet retour nemen of verder voor je oplossen.

Mocht je een nieuwe bestelling willen plaatsen, dan kunnen we je een korting van €5aanbieden.

Laat ons gerust weten of je hier gebruik van wilt maken.

Wederom een mooi product

Hier vaak besteld en altijd snel een mooi product ontvangen.
Ook dit keer weer een mooi product ontvangen, alleen duurde het dit keer wel erg lang.
Heb zelfs een mail erachteraan gestuurd.
Dus even weer de puntjes op de i .

30. januar 2026

Bestelling #275664 Leopardhoesje voor Samsung S21+

Goedenmiddag,
Vandaag is het 21 januari en ik heb bestelling (275664) NIET ontvangen. De bestelling heb ik geplaatst op 29 december 2025 (bijna een maand geleden) en ik heb nog niets ontvangen.
Ik verzoek u mij zo spoedig mogelijk een oplossing te bieden.
Met vriendelijke groet.
‐--------------------------------
Buenas tardes,
Hoy es día 21 de Enero y NO he recibido el pedido (275664), el cual hice el día 29 de Diciembre de 2025 (casi un mes) y no he recibido nada.
Ruego me den una solución a la mayor brevedad.
Saludos.

21. januar 2026

Beste klant,

Bedankt voor je bericht. We zullen het hoesje opnieuw naar je toesturen en hopen dat het deze keer goed bij je aankomt.

Onze excuses voor het ongemak.

Chemische geur

Heb een hoesje voor mn telefoon gehaald. Extreem chemische geur die eigenlijk niet minder wordt na een paar dagen. Krijg er koppijn van.

12. januar 2026

Beste klant,

Wat vervelend dat je zoveel last hebt van de geur. Je mag het hoesje kosteloos aan ons terugsturen door gebruik te maken van het retourlabel dat in de bijlage zit.

Zodra wij het hoesje retour hebben ontvangen, zullen we het bedrag aan je terugboeken.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Foto op het hoesje niet goed…

Foto op het hoesje niet goed gecentreerd geplaatst.
Mail gestuurd en telefonisch contact gehad.
Ze nemen niet de verantwoording omdat ik deze zo zou hebben besteld.
Ik moet mijn foto op een klein voorbeeld plaatsen, wat moeilijk is. Je zou dan denken dat het door B2tctelecom wordt aangepast dat dat netjes wordt, maar helaas. Er staat ook niet vermeld dat hoe jij het opstelt het zo wordt gemaakt. Jammer , als ik dat had geweten had ik het elders besteld.

26. november 2025

Onbereikbaar, niks Verzonden

Eerst een hoesje via bol.com besteld bij B2CTelecom. Ik ontving echter een ander hoesje en die ik wilde stond ineens niet meer beschikbaar bij bol.com.
Daarna via hun eigen website hetzelfde hoesje besteld (die daar gek genoeg nog wel op voorraad zou zijn) en deze keer heb ik gewoon niks ontvangen.
Via de mail wordt ook niet gereageerd gereageerd.

Dit riekt naar oplichting!

8. juli 2025

Hoesje besteld

Hoesje besteld. Na 24 uur hoopte ik op de levering. Was er niet, niks aan de hand levertijd is immers 1-3 dagen.

Maar toch even bellen....

We wouden je hoesje printen vrijdag en dat is over 2 dagen en dan opsturen.... Maar niet door communiceren, he

Maar deze kans aangegrepen met beide handen en omhelst zelfs om ergens een hoesje te kopen dat een stuk goedkoper was.

Volgende keer graag even een berichtje ofzo dat het later komt.

11. juni 2025
Vurdert til 2 av 5 stjerner

LEES DIT!!! TOT HET EIND

Echt uitermate teleurstellend!!!
Ik heb op 28 April een hoesje besteld voor de Samsung galaxy A5 met foto's er op van mijn recent OVERLEDEN zoon.
1. Ik kreeg een trackingscode van PostNL die zowel door PostNL als door 17Track niet wordt herkent.
2. Volgens b2ctelecom.nl had het hoesje afgelopen Vrijdag bezorgd moeten zijn. (Het is nu Dinsdag 6 Mei). B2ctelecom.nl reageerde telefonisch dat het mogelijk in een andere straat geleverd kan zijn??? Mijn buren weten in iedergeval van niks.
3. Als je binnen 5 werkdagen nog niks hebt ontvangen, moet je contact opnemen zoals op de website staat vermeld. Dat ga ik straks (na meerdere email berichten en een telefoontje) dan maar weer doen.
Hopelijk mag er dan eindelijk een oplossing komen! En hopelijk mag ik mijn review aanpassen naar iets positiefs ipv negatiefs.

Update 1: Helaas nog niks positiefs..
Ik heb nog mail contact gehad over het adres waar het heen gestuurd moet worden. En wat ontdek ik tot mijn stomme verbazing??????!!!!!!! PostNL heeft mij verteld dat het pakketje naar b2ctelecom.nl zelf is gestuurd!! Hun adres en mijn plaatsnaam!!!!! En dat met de foto's van mijn recent overleden zoon!!!!!! Dit is echt onbeschrijfelijk en zo'n groffe fout!!!! (Van wie? PostNL of b2ctelecom.nl? I don't f*ck*ng care!! Los het op!!)

B2ctelecom.nl ik heb ALLE bewijzen!

Update 2: Helaas nog steeds niks positiefs.
Na telefonisch contact te hebben gehad, is er gezegd dat ik mijn geld tussen nu en 10 dagen terug krijg, omdat ze geen hoesje voor mijn telefoon meer op voorraad hebben. Daar was ik wel blij mee, tot ik zag dat ze maar 10 euro hebben terug gestort ipv 32,90!!!
Ze gaan geen klacht indienen bij PostNL omdat ze eerst willen wachten of het pakketje retour komt... Juist...

B2ctelecom.nl geef op zijn minst gewoon het hele bedrag terug. Dit is gewoon pure diefstal!!!
En weet dat als er geen oplossing komt, ik jullie voor de rechter ga slepen. Ik heb al een advocaat in de arm genomen die mij hier heel graag bij wilt helpen. Want dit is gewoon onmenselijk!

Update 3: Eindelijk iets positiefs.
Ik heb eindelijk het bedrag terug gestort gekregen op 7 Mei 2025. Dank u wel b2ctelecom.nl! Hier ben ik blij mee.
Alleen door dit, zal ik van mijn ster 1, een ster 2 maken.

28. april 2025
Vurdert til 4 av 5 stjerner

Ik heb een hoesje besteld

Ik heb een hoesje besteld. Ze hebben het verkeerde model opgestuurd.
Na een mailtje van mij hebben ze het goed opgelost. Ik kreeg het correcte model alsnog toegestuurd en de verkeerde kon ik op hun kosten terugsturen.

18. februar 2025

Een eyecatcher

Ik heb een prachtig hoesje ontvangen wat overeen kwam met internet. Ik had lang er naar gezocht en komt toch altijd weer uit bij B2C. Het is nu mijn 3e hoesje en prijs qualiteit is super en gaat lang mee in zijn mooiheid!

11. februar 2025
Vurdert til 3 av 5 stjerner

Communicatie….

De hoesjes die ik reeds kreeg lijken zeer goeie kwaliteit te zijn.

Ik bestelde een grote pak hoesjes voor bedrijfsredenen.

Kreeg tot nu toe maar 1/3e van de bestelling binnen.

Zijn bijna niet te bereiken via mail of whatsapp..
of wel geen antwoord, of heel laat!

Update:
Ik kreeg net nog een pakket binnen die achtergebleven was wegens het verliezen van de bestelling in hun systeem.

Alle hoesjes die bij mij aankwamen waren hoesjes die ik reeds had ontvangen, dus volledig fout… ben benieuwd naar de oplossing. Ik mis nog altijd 2/3e van mijn bestelling na 8 dagen!

19. januar 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv