Syns avxperten er litt dårlig jeg bestilte ein fatmax fugemaskin og den ble sendt i retur og etter og ha betalt for den så kan jeg ikke se at pengene kom i retur til meg på klarna og det og nå di på... Vis mer
Selv om dette er en USB-A-enhet, fungerer den ikke i USB-porten på min PC. For å få den til å fungere må jeg bruke en USB-C-adapter og koble den til en av USB-C-portene. I tillegg bestilte jeg produk... Vis mer
AV experten leverer gode produkter, og holder stort sett hva de lover. Har pr nå handlet 3 ordrer, 3 stk Bose Quiet comfort 2nd gen, til ungene og meg selv. Det ble bommet på leveringsdato de 2 førs... Vis mer
Pakken ble levert flere mil fra mitt egentlige hentested, tok kontakt og fikk svar fra en sur og lite kundevenlig person som nektet og hjelpe meg, dette har jeg opplydt om på alle mine sosiale medier... Vis mer
Danmarks nok billigste elektronik shop med stort udvalg indenfor antenne, kabler, vægbeslag, HDMI/DVI kabler, adaptere og meget mere.
Teknologivej 15, 8500, Grenaa, Danmark
- www.avxperten.dk
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Har ennå ikke mottatt varen jeg har…
Har ennå ikke mottatt varen jeg har bestilt og synes det er alt for lang leveringstid. Når jeg får spørsmål om rating før varen er levert så synes sikkert dere også at det går alt for tregt.
Har ikke fått varen ennå
Har ikke fått varen ennå. Det har gått to måneder siden forventet levering. Jeg ønsker å heve kjøpet, men de hevder ordren har kommet for langt i prosessen. Kan ikke se at varen er sendt. Kundeservice svarer hyggelig, men tar ikke tak i problemet.
Kjapt levert og gode produkter 👍
Er fornøyd med produktet og prisen
Er fornøyd med produktet og prisen, kunne vært snarere levering.
Har ikke mottatt varen enda:-((
Jeg synes leveransen har tatt altfor…
Jeg synes leveransen har tatt altfor lang tid . Derfor kun 3 stjerner.
Sen levering
Hurtig og riktig leb´veranse
Hurtig og riktig leb´veranse. Anser leverandør som pålitelig.
Har bare ikke mottatt varen enda
Har bare ikke mottatt varen enda, så jeg vet hverken tilstand eller annet på varen.
Jeg har ikke mottatt det produktet jeg bestilte.
Jeg har ikke mottatt det produktet jeg bestilte, jeg bestilte en badevekt. Jeg mottok et byggesett i plast med magneter - for barn.