2,6

Under middels

Ga aub niet in zee met deze partij

Ga aub niet in zee met deze partij!
Wij hebben vrijwillig bewind aangevraagd voor iemand met alzheimer, maar vanaf het moment dat alles rond was horen we niks meer. Ineens was de pinpas geblokkeerd, hebben we geen inzage meer in de rekening, weten we niet wat voor kosten in rekening gebracht zijn, niks. En Anneke zelf is niet meer te bereiken, die laat een assistente de mails heel kortaf beantwoorden.

4. mai 2026

Splijtzwam Van Maldegem

Op geen enkele wijze probeert deze organisatie partijen tot elkaar te brengen. Zaait tweespalt en communicatie gaat direct per advocaat! Kassa voor de bewindvoerder en advocaat, op (onnodige) kosten van de onder bewind gestelde! Daarnaast zijn er gerede twijfels over in rekening gebrachte opstartkosten: deze behoren te liggen tussen EUR 800,- en EUR 1.000,-. Echter, Van Maldegem en consorten rekenen onmiddellijk EUR 2.000,- aan. Onder bewindstelling is een zeer ingrijpende en emotioneel beladen maatregel. Van Maldegem, heeft daar blijkbaar totaal lak aan en denkt enkel aan haar eigenbelang.

4. juli 2025

Mw van Maldegem is niet professioneel

Mw van Maldegem is niet professioneel, staat niet boven partijen, communiceert niet en geeft geen antwoord op vragen, telefonisch niet bereikbaar. Je mag je vragen per mail stellen, voor haar heeft een persoonlijke of telefonisch gesprek geen meer waarde. Persoon die onder bewind is gesteld had dit nooit gewild. Wel geld opstrijken maar er niet naar handelen. Zo krijg je familieruzies die onherstelbaar zijn.

2. mai 2025

Slechte zaak

Mevrouw van Maldegem doet haar werk niet, ze geeft geen antwoord op vragen en voert de afspraken niet uit. Mevrouw van Maldegem is al helemaal niet behulpzaam. Wel haar maandelijks centen opstrijken maar er niks voor doen.
Zoek iemand anders!

1. juli 2024

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis