Informasjon om virksomheten

3,9

Bra

TrustScore 4 av 5

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Lyngs Auto

Lyngs Auto - Autoplus
Lille værksted men stor kompetence! God dialog og ærlighed hele vejen igennem - og prisen var endda mindre end det oprindelige tilbud 😃

8. juni 2023

Pc autoservice i Ålborg

Pc autoservice i Ålborg
Værkstedet som er ligeglad med dig hvis det koster penge. Det kan godt være at der er garanti på det de laver, men indtil videre, har det for mig kun været en garanti for at jeg ikke har en bil. De skiftede tandrem og vandpumpe, og efter kun 60000km og inden for garantiperioden går en af delene i stykker, tandremmen falder af og motoren går i stykker. Han har nu haft bilen i 4 uger, og der er intet lavet, Niels har været go til at komme med undskyldninger og bortforklaringer over telefonen. Jeg har endda fundet en anden motor til den, så det er ikke der den hænger. Jeg er en arbejdende mand med 52km til arbejde, 2 små børn i børnehave, og med bopæl på landet er jeg pænt afhængig af en bil, hvilket åbenbart rager ham langsomt. Så hold jer langt væk fra hans værksted.

D. 1/7 der er stadig ikke lavet noget, bilen holder stadig som da han modtog den.
Og han mener nu at den garanti på de 36 måneder ikke gælder mig, fordi det ikke var mig som fik den lavet.

1. juni 2022

HD Autoquick i Solrød, mit fremtidige værksted

Er du som jeg glad for din bil og ønsker den bedste servicering, så skulle du prøve HD Autoquick, Engvangen 12 i Solrød. Meget kompetent og venligt personale som jeg har fornemmelsen af bruger tiden effektivt på at diagnosticere og finde de bedste priser på reservedele. Man føler sig virkelig godt behandlet, og der er en høj grad af tillid og troværdighed. Jeg anbefaler virkelig stedet og vil helt sikkert bruge det som mit fremtidige værksted. Tak for jer, godt gået Dennis - 5 store stjerner fra mig.😁

15. juni 2021

Fremragende service

Fremragende service, pris og personale hos HD Autoquick på Engvangen 12 i Solrød :).
Jeg kan varmt anbefale dette sted. Meget kompetente, hurtigt at komme til og styr på tingene.

23. mai 2020
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Magen til arogant person skal man lede langt efter

Magen til arogant person skal man lede længe efter. Jeg har spurgt efter hvordan med udskiftning af dæk på alufælge. Efter et par spørgsmål begyndte han og blive næsvis og nedladende . Er det de ikke til for at servicere os befolkningen . Kort sagt hold jer langt fra brødrene Davidsen nørholmsvej 164 9000 Aalborg. Der er ikke noget godt der.

31. mars 2018

Aldrig igen

Til stort service blev følgende overset:
Horn defekt
Positionslys 1 pære defekt
Nærlys 1 pære defekt
Smøring af døre ikke udført
Samtidig blev jeg anbefalet at skifte tandrem nu og her ved 100.000 km/5 år selv om bilproducenten anbefaler 180.000 / 10 år.
Spild af både tid og penge, og jeg kommer ikke til at bruge værkstedet igen.

24. august 2016

Autoplus - Rødovre Autoservice...HOLD DIG MEGET LANGT VÆK

Jeg kan ikke advare nok imod dette værksted (imod Bruno) som på INGEN måde kan finde ud af at overholde en aftale.
Fik store problemer efter besøg på dette værksted, hvorfor jeg efterfølgende var nødsaget til at få min bil kontrolleret, af et autoriseret værksted.
Fire ud af fem aftalte ting var slet ikke udført, og måtte klage til Autoplus kæden, som med deres hjælp fik løst problemerne.
Har aldrig oplevet noget lignende...mere kritisabelt forløb, skal man lede meget længe efter.

2. august 2016

Et livsfarligt værksted!

Jeg afleveret min bil til service d. 17. november 2015 hos Autoplus KBH, Landlystvej 44, Hvidovre, efter at have fået et billigt tilbud gennem Autobutler. Værkstedet ringede og fortalte at styrekuglen på venstre forhjul skulle skiftes og gav en god pris på arbejdet. De udført opgaven til aftalt tid og pris. Fint!
Den 28. december kørt jeg i bilen på motorvej, da bilen pludseligt ikke kunne styres. Heldigvis lykkedes det mig at køre bilen ind til siden uden uheld. Det kunne lige så godt have endt galt! Autoplus KBH holdt juleferie, så jeg fik bilen bugseret til det værksted som jeg tidligere har brugt.
Det viste sig at Autoplus KBH ikke havde sat styrekuglen ordentligt fast. Der manglede en split til at holde spændemøtrikken på plads. Hvorfor splitten manglede ved jeg ikke. Autoplus KBH har sagt at de havde sat en selvspændende møtrik på, så splitten ikke var nødvendigt. De har også sagde at der er tale om en menneskelig fejl og at de måske har monteret en anden model styrekugle, der ikke kræver en split.
Det er ubehageligt når et bilværksted begår fejl, men det værste her er Autoplus KBH's mangel på erkendelse af fejlens alvor og at Autoplus KBH tilsyneladende ikke agter at gøre noget for at forhindre gentagelse af denne er lignende fejl. Jeg vil derfor på det kraftigste fraråd brug af Autoplus KBH, Landlystvej 44, Hvidovre.

6. februar 2016

AutoPlus Poppelstykket Valby

Stort service og nyt rudehejs samt fejlfinding på motorstyring og servo på Skoda Octavia fra 1999.
Samlet pris ca 3.000 kr lavere end på Skoda værksted.
Færdig til tiden og der blev ringet og spurgt til nye bremser og oplyst pris.

10. februar 2015

Autoplus Poppelstykket Valby

Lad være med at gå derhen!
De druknede næsten motoren i olie, "glemte" at tjekke lygter og dæk ved et serviceeftersyn...og forsøgte at bilde mig ind, at vores bremser i 2 år gammel volvo skulle udskiftes - fik dem tjekket dagen efter hos andet værksted (som samtidig skulle tømme motoren for olie)
bremserne var fine! Betalte 2200 for et serviceeftersyn, der ikke var noget værd, og som næsten ødelagde motoren. Værkstedet smider bare røret på, og ignorerer os!
PS: Autobutler anbefaler stadig dette firma, så pas på

29. januar 2014

Hurtigt og billigt

Havde købt en brugt Punto der begyndte at lyse fra kølervæske-lampen. Ringede til Din Mekaniker i Hadsten, der er en del af Autoplus.dk, og han sagde det måske var en defekt toppakning. Kørte den derhen, og han målede lynhurtigt på kølervæsken at der var udstødningsgas i, så det var toppakningen den var gal med.
100 kr kostede det, og jeg fik lov til at komme med det samme jeg ringede, og det tog 20 minutter før jeg kunne køre den derfra og ned til forhandleren der fik bilen tilbage og jeg fik mine penge.

23. august 2013
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Er denne virksomheten din?

Opprett konto gratis

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv