Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hold da op en fornøjelse at få serviceret sin bil hos Autonova. Fik en fin video af hvad der skulle laves, så der ikke kom nogle overraskelser. Modtog et tilbud, der endda var bedre end perlegrus-me... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Fantastisk service! Har netop haft min gamle Citroen til synstjek. Alt spillede og fik god information fra det friske personale i indskrivningen. Bilen blev gennemgået fra for- til baglygte og ble... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

fin og smertefri handel med bil+køb af gammel bil et lille minus hvis jeg haved vented en uge med at købe ville jeg haved fået pavabehandling og eletronisk parkerings skive uden beregning ellers fin... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super lækker hjælp. Når man nu ikke køber bil hver dag, så var der god hjælp hele vejen. Både med behov men også papir arbejdet samt forskellige løsninger angående betaling. Mega lækkert 👍

Informasjon om virksomheten

1. Bilforhandler

Skrevet av virksomheten

Vi er dit lokale bilhus med mere end 20 års erfaring, som beskæftiger sig med salg af nyere brugte biler og import af elbiler - primært Mercedes, Mini Cooper og EL varevogne. Vores værksted kan servicere alle mærker og tilbyder basis service fra kun 1.495,-

Kontaktopplysninger

4,8

Enestående

TrustScore 5 av 5

Har svart på 100 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

God oplevelse

Vi kørte til Autonova for at finde en mindre brugt bil.
Det var lidt spontant, men vi blev mødt af meget imødekommende personale og i løbet af et kvarter var vi ejer af en fin lille bil.
I løbet af de næste par dage havde vi nogle spørgsmål, og igen blev vi mødt med stor hjælpsomhed

3. februar 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

1700+ for olieskift, Nej tak

Et værksted der tager over 1700 kr for et olieskift er simpelthen for dyr. Så hold jer væk.
Tænker deres priser er for høje, over hele linjen.

Der er ingen grund til at gå i dialog med et værksted der tager 1700 for et olieskift.

20. juni 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring
Logoen til Autonova

Svar fra Autonova

Hej Tommy,

Vi er kede af at høre, at du oplevede vores pris som for høj. Vi vil dog gerne gøre opmærksom på, at vi som autoriseret værksted følger Citroëns vejledende priser og procedurer – både når det gælder olie, filter og arbejdsløn.

Vi forstår dog, at pris altid er vigtigt, og vi er altid åbne for at gennemgå en faktura og svare på eventuelle spørgsmål. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte.

Mvh Aleksa / Autonova Helsingør

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super køb i en god atmosfære

Jeg oplevede, at den salgsansvarlige som jeg handlede med var imødekommende og troværdighed.
Blev kontaktet som aftalt undervejs i processen.
Bilen jeg har købt er skøn, som jeg forventede.
Ingen ubehagelige overraskelser :o)

15. april 2025

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv