Auksjonen Anmeldelser

2 964

4,2

Jeg hadde bemerkelig samtale med selger. Selgeren også fikset bilen som ny også ny service . Alt jeg opplevert i salgs prosessen var overraskende. Jeg kan anbefale denne bilforhandler 100 prosent. Jeg... Vis mer

Dette var proffe greier , hadde mitt første kjøp og oppfølging rundt dette med kjøpe kontrakt osv virket meget proft Super tjeneste Om jeg skal si noe så koster det litt og kjøpe men samtidig så... Vis mer

Nettsiden fungerte bra. Autobud muligheten var super. Fikk bilen som avtalt med selger. Kjøpte bilen usett og er så langt jevnt over fornøyd med kjøpet og kjøpsprosessen. Litt irriterende at bilen had... Vis mer

Jeg ble fakturert 1.500 kr for et bud jeg aldri bevisst la inn. Da jeg kontaktet kundeservice umiddelbart og forklarte situasjonen, fikk jeg to avslag uten reell vurdering av saken. De gjemmer seg bak... Vis mer

1. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Onlineauksjon
  2. Nr. 1 av de 1 beste virksomhetene i kategorien Bilauksjon

Om Auksjonen

Auksjonen er Norges største nettauksjon for kjøp og salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr.

Vi er i dag en effektiv salgskanal for for næringslivet, privatpersoner, objekter for banker og finansieringsselskaper, samt avhending av konkursbo.

Det siste året er mer enn : 57.900 salg gjennomført gjennom vår nettauksjon, det er registrert mer enn 3 millioner bud og vi har hatt 18.8 millioner besøk på vår nettside. Mer enn 5.700 firmaer og 9.600 privatpersoner har solgt gjennom Auksjonen.no.

Vi annonserer også de fleste auksjoner på FINN.no, og næringsobjekter på internasjonale markedsplasser. Vi benytter også annonsering av slike objekter på Google og Meta.

Auksjonen.no har 140 ansatte, og mer enn 40 auksjonsmeglere over hele landet som bistår bedrifter med salg av brukte maskiner, kjøretøy og utstyr. Vi forenkler hele salgsprosessen for våre kunder, og har trygg betalingsløsning for både selger og kjøper.

Bra

3k anmeldelser

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Alle anmeldelser

(2 964)

918 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Meget bra,fikk ok pris og alt ordnet…

Meget bra,fikk ok pris og alt ordnet seg.

14. mai 2026

Hei,

Takk for den hyggelige tilbakemeldingen 😊
Veldig kjekt å høre at du fikk en pris du var fornøyd med, og at alt ordnet seg på en god måte.

Auksjonen

Min interesse ble ikke i vare tatt

Min interesse ble ikke i være tatt

14. mai 2026

Hei Hiwa,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er leit å høre at du opplevde at interessene dine ikke ble ivaretatt. Vi ønsker alltid å følge opp kundene våre på en ryddig og god måte, så vi tar slike tilbakemeldinger på alvor.

Send oss gjerne litt mer informasjon om hva du opplevde, så ser vi nærmere på saken.

Alt gikk fort

Alt gikk fort, god kommunikasjon med auksjonsrådgiver

Takk for tilbakemeldingen 😊
Hyggelig å høre at alt gikk fort, og at du var fornøyd.

Svar fra Auksjonen

Takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du opplevde betjeningen som hyggelig – det er viktig for oss at kundene våre føler seg godt ivaretatt. Velkommen tilbake til oss igjen!

Enkelt og greit og handle

Enkelt og greit og handle

9. mai 2026

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at du opplevde handelen som enkel og grei – det er akkurat det vi jobber for hver dag.
Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din.

Auksjonen.

Ikke opplyste feil med varen som ble…

Ikke opplyste feil med varen som ble solgt

Hei Morten,

Takk for at du gir oss tilbakemelding.

Vi forstår at det er frustrerende dersom objektet ikke samsvarer med forventningene. Det er selger som er ansvarlig for å oppgi korrekt og relevant informasjon i annonsen, og vi er opptatt av at dette skal være så tydelig som mulig for kjøper.

Send oss gjerne litt mer informasjon om hva dette gjelder, så ser vi nærmere på saken og hvordan vi kan bistå deg videre.

Auksjonen

Selve kjøpet/handelen er 5 stjerner …

Selve kjøpet/handelen er 5 stjerner har handlet hos dere før å fått faktura for frakt på mail i etterkant men nå var det på postoppkrav noe som er dyrere å det er jeg ikke fornøyd med har kjøpt større og tyngre enn det jeg handlet nå å det var billigere 🤔🤔

Svar fra Auksjonen

Takk for tilbakemeldingen din.

Veldig bra å høre at du er fornøyd med selve handelen. Når det gjelder frakt, forstår vi at det oppleves frustrerende når løsningen og kostnaden avviker fra tidligere kjøp.

Frakt og leveringsmåte avtales i hvert enkelt tilfelle, og kan variere både ut fra selger og hvor objektet befinner seg. Også når objektet står på en av våre lokasjoner, kan fraktløsning og pris variere – blant annet avhengig av transportør og hvordan sendingen gjennomføres.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din videre – det er viktig for oss at dette oppleves så tydelig og forutsigbart som mulig før bud legges.

Go oppfølging etter vunnet auksjon

Go oppfølging etter vunnet auksjon
enkel plass å handle + eg føler de er sikkert å kjøpe hos dere

5. mai 2026

Svar fra Auksjonen

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Veldig bra å høre at du opplever både oppfølgingen og handelen som trygg – det er akkurat den opplevelsen vi jobber for å gi alle våre kunder.

Auksjonen.no.

Det har blitt dyre gebyrer

Det har blitt dyre gebyrer. Handler mer andre steder nå

Hei,

Takk for at du deler din opplevelse.

Vi forstår at gebyrnivået har betydning for totalopplevelsen.

Vi tar med oss din tilbakemeldingen din videre.

Ønsker deg en fin dag.

Topp service

Topp service, kjappt å få hjelp med lasting.

Hei,

Takk for hyggelig tilbakemelding.

Veldig bra å høre at du opplevde god og effektiv hjelp – det setter vi pris på.

Auksjonen.no.

Det var totalt uforståelig salg den tok…

Det var totalt uforståelig salg den tok både honorar fra meg og fra selgeren, jeg ombestemmer meg og selge bilen så jeg måtte stoppe salgsprosessen på grunn av av alt av feil informasjon ble oppgitt

Svar fra Auksjonen

Hei, og takk for tilbakemeldingen.

Vi beklager at du har opplevd dette som uforståelig og at informasjonen ikke har vært tydelig nok. Dette ønsker vi å se nærmere på.

Send oss gjerne en e-post med litt mer informasjon om saken, så kan vi gjennomgå den og følge deg opp videre.

Auksjonen.no

Hei . tussen takk for samarbeid.

Hei .
Det er veldig spenende å selge gjenom Auksjonen.no
Jeg er glad og fornoyd at jeg har valgt deres tjeneste,
kan bare anbefale for alle .

9. mai 2026

Svar fra Auksjonen

Hei, og tusen takk for en hyggelig tilbakemelding!

Så bra å høre at du er fornøyd og har hatt en god opplevelse med å selge gjennom oss. Det setter vi stor pris på, og ekstra hyggelig at du vil anbefale oss videre.

Har vunnet 2 objekter under minstepris

Har vunnet 2 objekter under minstepris. Hører ingenting, får ingen mail. Jeg trodde det var 2 arbeidsdager som gjaldt? Jeg har ringt flere ganger uten å få hjelp.

Svar fra Auksjonen

Hei, og takk for din tilbakemelding.

Vi undersøker saken og kommer tilbake til deg fortløpende.

Du er alltid velkommen til å ringe oss på Tlf:+47 33 30 05 40
eller Epost:post@auksjonen.no, så hjelper vi deg så godt vi kan.

Vart svindla

Vart svindla, mangla mykje verktøy.
Kontakta Auksjonen, fekk ingen hjelp.

Svar fra Auksjonen

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din.

Dette høres ikke bra ut, og jeg forstår at det er frustrerende når objektet ikke samsvarer med forventningene. Vi ønsker selvfølgelig å se nærmere på saken din og hva som har skjedd.

Ta gjerne kontakt med oss på nytt med auksjonsnummer og en kort beskrivelse av hva som manglet, så skal vi gjøre vårt beste for å følge deg opp videre og se på mulige løsninger.

Ryddig

Ryddig, enkelt og greit😎👌

6. mai 2026

Hei! Takk for hyggelig tilbakemelding 😊
Så bra å høre at du opplevde prosessen som ryddig og enkel .

Enkelt og greit

Enkelt og greit

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så bra å høre at du opplevde det som enkelt og greit – det er akkurat slik vi ønsker at det skal være.

Velkommen tilbake til Auksjonen.no!

Med vennlig hilsen

Fornøyd med salget

Fornøyd med salget

Tusen takk for tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med salget. Det er viktig for oss at prosessen oppleves trygg og enkel hele veien.

Velkommen tilbake til Auksjonen.no!

Med vennlig hilsen
Auksjonen.