AudioNova Anmeldelser 4 134

TrustScore 4.5 av 5

4,7

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god hyggelig og objektiv betjening. Effektiv grundig høre prøve forinden. Ingen købetvang men afprøvning af apparaterne 14 dg for egen bedømme. Service siden er super god. Stedet kan absol... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg fikk en super god behandling og en kop kaffe,så det var en god oplevelse fra jeg kom ind av døren til jeg var ferdig.Selv om jeg ikke vil indrømme at jeg hørte dårlig,men det fortalte min datter m... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Betjeningen i forretningen var supergod, behagelig og meget informativ. Professionelt. Produktet er rigtig komfortabelt med mange gode funktioner, som jeg endnu prøver i forskellige fora.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg var inde hos Eugenia og få skyllet mine øre. Hun var meget sød og god til at spørge om jeg var ok. Jeg kunne mærke hun havde styr på det hun lavede. En rigtig rar oplevelse

Informasjon om virksomheten

1. Høreapparatbutikk

Skrevet av virksomheten

AudioNova er landsdækkende og Danmarks største kæde af private hørecentre. Vi har hørecentre fordelt over hele landet, hvorfra vi udleverer, servicerer og sælger høreapparater og tilbehør. I Danmark kan vi frit vælge mellem at få høreapparater i offentlig eller privat regi, og det er vores mål at være danskernes foretrukne hørecentre. Derfor tilbyder vi også mange forskellige høreapparater, som dækker forskellige behov fordelt på forskellige priskategorier.

Kontaktopplysninger

4,7

Enestående

TrustScore 4.5 av 5

4k anmeldelser

Har svart på 97 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av 48 timer

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele processen fra jeg taler om nye…

Hele processen fra jeg taler om nye høreapparater til de sidder der og jeg får betalt regningen og tilskud fra Sigesikringen.
Alt forløb fint

15. august 2025

Kære Hans

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god
oplevelse hos os og været tilfreds med vores service. Mange tak for din
anmeldelse.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Gratis fra det offentlige

Hvorfor oplyser i ikke om gratis høreapparater hos det offentlige? Det syntes jeg ikke er i orden

7. april 2025
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Kære Marianne
Tak for din henvendelse. Vi vil gerne tage din klage til efterretning, men du må meget gerne sende os en mail på info@audionova.dk, hvor du uddyber din oplevelse, og hvilket hørecenter du har besøgt.
Det er på ingen måde en hemmelighed, at det offentlige tilbyder gratis høreapparater. Men det er også muligt at få høreapparater til 0 kr. med offentligt tilskud hos AudioNova.
Vi har samlet informationer om forskellen på at vælge AudioNova, som en privat udbyder, og så at gå til det offentlige her:

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Ikke så gode som der blev fortalt om dem på det "foredrag" jeg var med til.

De nye høreapparater er MEGET svære at få indstillet til at jeg kan bruge 100%, er er nødt til at få dem reguleret igen.
Birthe Elleholm

27. desember 2024

Kære Birthe
Vi er kede af at høre, at de nye høreapparater ikke fungere perfekt endnu. Vi håber og forventer, at du til den kommende aftale kan få apparaterne indstillet, så de lever op til dine forventninger.

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god
oplevelse hos os og været tilfreds med vores service. Mange tak for din
anmeldelse.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Super god hyggelig og objektiv…

Super god hyggelig og objektiv betjening.
Effektiv grundig høre prøve forinden.
Ingen købetvang men afprøvning af apparaterne
14 dg for egen bedømme.
Service siden er super god.
Stedet kan absolut anbefales af andre.

28. november 2024

Kære Eigil

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse
hos os.
Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt behandlet.

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Jeg er ikke glad ved mine høreapparater…

Jeg er ikke glad ved mine høreapparater får ondt i mine øre så går ikke så meget med dem 😂😂Mvh Gerda Koch

22. november 2024

Kære Gerda.
Mange tak for din henvendelse, selvom vi er kede af at høre, at dine apparater generer dig, så du ikke går med dem. Vi har videregivet din anmeldelse til det hørecenter, hvor du har købt dem, og opfordrer dig også til selv at kontakte dem og få en aftale om en justering. Her er der også mulighed for at de kan udskifte propperne, som sidder i ørerne til nogen, der passer dig bedre. Lad os få løst det sammen, så du kan få god gavn af dit køb.

Kunnskapsrike ansatte. Kan anbefales

Møtte en respektfull og dyktig person.
Kunnskapsrik.
Anbefaler mitt sted. Galten.

3. oktober 2024

Kære Vigdis
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og været tilfreds med vores service. Mange tak for din anbefaling.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Jeg er meget fornøyd med den…

Jeg er meget fornøyd med den behandlingen jeg fikk i Slagelse. Alt i alt, 5 velfortjente stjerner til Audio Nova avd. Slagelse 😁

6. oktober 2024

Kære Erik
Mange tak for din anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du deler din tilfredshed her på TrustPilot.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Betjeningen i forretningen var…

7. september 2024

Kære Peter
Mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og er tilfreds med høreapparaterne.

Super fint de er så prof

Super fint de er så prof

28. juni 2024

Kære John

Fin behandling

6. juni 2024

Kære Per

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Meget behagelig og god betjening samt…

Meget behagelig og god betjening samt god rådgivning om valg af høreapparat

25. mai 2024

Kære Jørgen

Vi er rigtig glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os og været tilfreds med vores service. Mange tak for din anmeldelse.

super service

super service kan varmt anbefales

17. mai 2024

Kære Hans Jørgen/Dorte.
Mange tak for stjernerne og anbefalingen. Det sætter vi stor pris på, og husk at I altid er velkomne hos os til service, justering eller hvis der opstår spørgsmål til apparaterne.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Det har været en super service lige fra…

Det har været en super service lige fra der første opkald på telefonen og i butikken. Jeg kan varmet anbefale butikken i Frederikssund. Der er kun ros herfra.

9. mars 2024

Kære Kim

Tak fordi du har taget dig tid til at anmelde din oplevelse hos os. Vi er glade for at høre, at du har følt dig godt behandlet.

Kære Kurt

Mange tak for stjernerne – vi er glade for, at du deler det her på Trustpilot, at du har haft en god oplevelse hos os.

Hørebussen kom til plejehjemmet

Hørebussen kom til plejehjemmet, hvor min far bor. Det gjorde en stor forskel, at min far kunne være i sine egne omgivelser og få nye høreapparater.

16. januar 2024
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Kære Edith

Mange tak for din anmeldelse. Vi er rigtig glade for at høre, at du og din far har haft en god oplevelse med vores mobile hørecenter.

AudioNova

Lær mer om andre slags anmeldelser.

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv