Assem Anmeldelser

TrustScore 3.5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We zijn zeer vriendelijk ontvangen, kregen alle tijd om ons te oriënteren op wat we mooi vinden. Toen we onze keus hadden gemaakt, is de desbetreffende schoen voor ons gehaald. Ze bracht twee verschil... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Haute couture-motehus
  2. Butikk for motetilbehør
  3. Skobutikk

Skrevet av virksomheten

Al sinds 1910 bedienen wij klanten, die wij als gewaardeerde gasten ontvangen in onze winkels en op onze webshop, met hart en ziel. In al die jaren hebben wij al heel wat fijnproevers laten ervaren wat een goede pasvorm en de beste kwaliteit inhoudt.

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ingen tidligere historie av å be om anmeldelser

Har svart på 90 % av de negative anmeldelsene sine

Svarer vanligvis i løpet av én uke

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

56 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Waardeloze service

Waardeloze service.
Denken niet mee met de klanten. Beloftes worden niet nageleefd.
Interne communicatie binnen verkopers is waardeloos.

25. juli 2026

Slechte service

Mijn aankoop van een tas was binnen 1 week plots 40 euro goedkoper. Besteld via klarna dus kunt dan makkelijk als assem zijnde dit bedrag als korting aanpassen. Dit weet ik want is een keer gebeurd met een ander bedrijf.
Nee zegt assem stuur maar retour weer 3.95 kosten maken net als bij aankoop. Milieutechnisch, tijd en bij assem administratieve rompslomp voor iets wat zo makkelijk op te lossen is. Maar regels zijn regels!!
Inderdaad ook eerst via chatbox niks gehoord. Toen dag erna proberen te bellen, te druk op dat moment om 16.15u. Liep een telefoonband met bel maar terug. Slechte service!

23. juli 2026
Vurdert til 1 av 5 stjerner

Defect paar schoenen ontvangen, communicatie bijzonder slecht

Defect paar schoenen ontvangen en de communicatie met de klantenservice is bijzonder slecht.

Oplossing onvoldoende.

Ordernummer: 32347024

23. juli 2026

Hi,

Bedankt voor het delen van jouw review.

Het spijt me te horen dat we je niet naar wens hebben geholpen. Groetjes Anne | Assem

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Niet leveren, wel in Klarna laten staan

Grote bestelling gedaan via Klarna (+800eu)
Een item zat niet in de doos vest van 135eu.
Heb ook een mail gehad dat het vest met succes ontvangen is voor retour. Waarschijnlijk ging dit automatisch omdat het item niet op voorraad was. Uiteindelijk deel gehouden en item zelf retour gestuurd. Conclusie alles is bijgewerkt in Klarna maar niet het vest dat ik nooit heb ontvangen. Collega heeft via mail 2 weken geleden laten weten dat dit inderdaad klopt en het bedrag op Klarna wordt bijgewerkt. Dit is nu nog steeds niet gebeurd! En nu riskeer ik een boete bij Klarna voor een product wat ik dus nooit heb ontvangen. Schandalig! Daarnaast kwam mijn bestelling ook nog een week later dan voorspelt…
En even bellen voor opheldering is ook geen optie telefonisch onbereikbaar!

8. juli 2026

Svar fra Assem

Hi, Bedankt voor het delen van jouw review.

Het spijt me te horen dat we je niet naar wens hebben geholpen.
Door de drukte zijn wij even niet telefonisch bereikbaar geweest, maar gelukkig zijn wij inmiddels weer telefonisch bereikbaar.

Mocht het nog niet opgelost zijn wil je ons dan even bellen of een e-mail sturen t.a.v. Anne. Dan kijk ik graag mee naar de Klarna factuur.

Ik wens je een fijne dag. Groetjes Anne| Assem

Vurdert til 2 av 5 stjerner

Het bedrijf is niet te telefonisch te…

Het bedrijf is niet telefonisch te bereiken. Alleen via mail. Heel vervelend als het pakket kwijt is bij post.nl en er een waarde inzit van 200 euro.
Ga ik daar nog een keer bestellen? Voorlopig niet meer!

21. juli 2026

Svar fra Assem

Hi, Bedankt voor het delen van jouw review.

Het spijt me te horen dat we je niet naar wens hebben geholpen.

Topservice bij Assum in Breda

Topservice bij Assum in Breda! Mykeltcia is een super vriendelijke en nette medewerker die echt de tijd voor je neemt. Ze luistert goed, geeft passend advies en laat zien dat ze haar werk met interesse en plezier doet. Dankzij haar voelde ik me echt geholpen. Zeker een aanrader!

19. juli 2026

Svar fra Assem

Hi Noelle, bedankt voor de leuke review.

Wat leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over onze winkel! We doen ons best om je altijd goed te helpen en je een fijne shopervaring te geven, dus super dat je dat zo hebt ervaren. Je bent altijd welkom, tot snel weer!

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Hele goede collectie en erg prettig en…

Hele goede collectie en erg prettig en vakkundig geholpen

9. juli 2026

Svar fra Assem

Hi, dankjewel voor jouw 5-sterren review.

Wat fijn dat je graag bij ons shopt. Wij horen het heel graag wanneer wij je in de toekomst nog ergens mee kunnen helpen. Ik wens je veel draag plezier!

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Nou,hou me hart vast geen leuke…

Nou,hou me hart vast geen leuke revieuws.

Heb schoenen bij van Assem besteld zou ik 8 juli a.s ontvangen.
Zijn betaald en besteld op 3/7
Maar na deze reviews te lezen denk ik eerder dat ik kan gaan fluiten na geld en schoenen.

Geef het nog hoop maar onderbuik zegt wat anders

Mailtje gestuurd met de vraag wanneer ik mijn schoenen zou kunnen ontvangen krijg je mail productklachten ...vraag alleen na de schoenen wanner te ontvangen

Hi ...,

Dankjewel voor je e-mail. Jouw bericht is goed ontvangen en wordt behandeld onder het volgende casenummer: .......

We behandelen jouw vraag binnen 5 werkdagen. We willen je vragen ons niet meerdere berichten te sturen over hetzelfde onderwerp. Houd er wel rekening mee dat wij productklachten alleen kunnen beoordelen aan de hand van een foto of filmpje.

7. juli 2026

Hi,

Bedankt voor je bericht.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze klantenservice.

Ik hoop dat het in de tussentijd voor je is opgelost. Mocht dat niet zo zijn, dan mag je ons opnieuw mailen t.a.v. Anne. Dan kijk ik graag nog even met je mee.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Maken niet waar wat ze beloven, niet bereikbaar

Ik bestel kleding en tijdens het bestellen 'belofte' dat het 3 dagen later op te halen was in de winkel. Het is nog niet eens in de verzendmodus...teleurstellend. Telefonisch zijn ze niet bereikbaar en een mail pas na 5 werkdagen terugkoppeling. echt geen goede service.

30. juni 2026

Svar fra Assem

Hi Marije, bedankt voor het delen van jouw review.

Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent over de levering van je bestelling. We begrijpen heel goed dat het vervelend is als je een snelle levering verwacht, maar je bestelling uiteindelijk later wordt bezorgd.

De levertijden die je op onze website ziet, zijn altijd gebaseerd op een verwachte levertijd. In veel gevallen klopt die inschatting gelukkig, maar er zijn ook situaties waarin het iets langer kan duren. Als een artikel niet beschikbaar is, dan wordt het verzonden vanuit één van onze winkels. In dat geval duurt het vaak iets langer – meestal tussen de 1 en 3 werkdagen extra.

We doen natuurlijk altijd ons best om jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te krijgen, maar zijn hierin ook deels afhankelijk van de voorraadlocatie en de vervoerder. Ik snap dat dit verwarrend kan zijn, en neem je feedback zeker mee om te kijken hoe we dit in de toekomst duidelijker kunnen maken.

Mocht je nog vragen hebben of als we iets voor je kunnen doen, laat het dan vooral weten. We helpen je graag verder. Groetjes Anne | Assem

ik wacht al 2 weken op mijn geld

ik wacht al 2 weken op mijn geld, geen reactie, tel niet te bereiken.
ik koop hier niets weer
heel slecht!!

20. juni 2026

Goedemorgen Margreet,

Bedankt voor je review.
Ik heb je gegevens erbij gepakt en ik zie dat jouw retourzending niet helemaal goed was gegaan. Het is met een DHL label meegegeven aan PostNL en het is op dit moment op het depot wat we je hebben doorgegeven.
Ook zie ik dat mijn collega je aan het helpen is en er inmiddels een onderzoek voor je loopt.

Voor verdere vragen wil ik je vragen die via de klantenservice te stellen.

Excuses voor het ongemak!

Vreselijke ervaring

Ik heb via website een broek besteld. Te groot en daarom via winkel retour gebracht. Geld zou meteen worden teruggestort, maar tot op heden niet gebeurd (gaat om bedrag van 250 euro). Klantenservice is onbereikbaar, je kunt niemand aan de telefoon krijgen en geen reacties per mail. Vreselijk slechte service, ik zou hier niets kopen - wees gewaarschuwd!

8. juni 2026

Goedemorgen Fen,

Goed dat je dit aan ons doorgeeft.
Onze excuses dat de terugbetaling nog niet is verwerkt en dat je ons moeilijk hebt kunnen bereiken. We begrijpen goed dat dit, zeker bij een bedrag van €250, voor veel frustratie zorgt.

Zou je jouw gegevens willen delen met onze klantenservice? Dan kijken we dit graag zo snel mogelijk voor je na en zorgen we ervoor dat je een terugkoppeling ontvangt.

Vurdert til 1 av 5 stjerner

Pakket is zoek / geen reactie

Pakket is zoek. Maar zij kunnen onderzoek bij Post.nl starten. Post.nl kan mij niet verder helpen. Niet mogelijk met de assem klantenservice contact op te nemen. Telefonisch niet bereikbaar. Op emails wordt niet gereageerd. Heel teleurgesteld van dit familiebedrijf

8. juni 2026

Goedemorgen Bea,

Bedankt voor je review.
Goed dat je dit bij ons aangeeft.
Vanwege de enorme drukte, duurde een reactie inderdaad langer dan je van ons gewend bent, waarvoor excuses!

Ik vernam dat het inmiddels volledig is terugbetaald.

Excuses voor het ongemak!

20% korting online maar niet in de winkel

Ik heb in mei hele mooie stefano Lauran laarzen gekocht in de winkel. Ik heb de verkoopmedewerker gevraagd of ze " toch niet volgende week in de uitverkoop gaan "... dus na een week of iets wilde ik nog een ander paar laarzen kopen, want ze bevielen heel goed, en tot mijn verbazing zijn ze online met 20% in de sale. Eerst geprobeerd dit op te lossen met de klantenservice, maar 0% coulance. Ik koop bijna al mn schoenen bij van Assem, maar nu dus niet meer,

12. mai 2026

Hi.

Dankjewel voor jouw revieuw.

Helaas kunnen we je niet tegemoetkomen in het prijsverschil. Mocht je alsnog gebruik willen maken van de Saleprijs, kun je de artikelen eventueel opnieuw bestellen. Je zou de artikelen die je eerder hebt besteld, ongedragen aan ons kunnen retourneren, zodat je van de Saleprijs kunt profiteren.

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Om te beginnen is het een mooie winkel…

Om te beginnen is het een mooie winkel en ik werd ontzettend goed geholpen door Patrick. Deze man bleef maar rennen om schoenen te halen in mijn maat. Niets was hem te veel. Sterker nog hij bediende ook nog een ander paar tegelijk met mij. Met de juiste adviezen van Patrick ben ik geslaagd. Ik kom zeker terug, maak je niet veel mee dat je zo goed geholpen wordt als klant.

21. mai 2026

Svar fra Assem

Hi, bedankt voor de leuke review.

Je bent altijd welkom, tot snel weer! Groetjes Anne | Assem

Mooi assortiment

Mooi assortiment
Prima kwaliteit
Goede prijs kwaliteit

2. mai 2026

Goedemorgen Lena,

Bedankt voor je review.
Mooi om te lezen dat de punten waar we het voor doen, zo goed bevallen.

We zien je graag terug!

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Uitgebreide collectie

Uitgebreide collectie, regelmatig leuke afprijzingen en snelle levering!

1. mai 2026

Goedemorgen Joke,

Bedankt voor je mooi woorden.
Leuk om te lezen dat je zo tevreden met ons bent.

Tot snel!

heel goed merk voor mij

ZEER snelle bezorging,
Pertini schoenen
weer prachtige schoenen, ik slaag altijd bij ASSEM.

9. april 2026

Goedemiddag Geertje,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over de snelle bezorging en je nieuwe Pertini schoenen. Altijd leuk dat je weer bij ons bent geslaagd, we zien je graag terug!

Groetjes, Eveline| Assem

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Er zat een vlek in de broek die ik had…

Er zat een vlek in de broek die ik had besteld. Nadat ik gemaild had kreeg ik een tip om de vlek eruit te halen en de optie voor houden (met extra korting) of terug sturen. Beide nette opties! Ook was het contact snel en heel vriendelijk!

3. april 2026

Goedemiddag,

Bedankt voor je mooie review.
Wat fijn dat je zo blij bent met ons.

We zien je graag terug!

Groetjes, Anne| Assem

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv