We werden heel goed geholpen door Natasja. We hebben meerdere keren contact gehad via de telefoon en ze heeft ons hierdoor heel goed kunnen helpen om onze reis te maken zoals wij hem zouden willen. Oo... Vis mer

Selskapet har svart
Wij hebben de communicatie voor en tijdens de reis als goed ervaren. 😊 De reis was super goed verzorgd en liep allemaal goed.👍 Alles was goed op elkaar afgestemd taxi boot en tussenvlucht.�... Vis mer
Selskapet har svart
Uitstekend geregeld, van begin tot eind! Wij hebben met twee gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen) een rondreis door Thailand geboekt via Asia Direct, en het was een fantastische ervaring. All... Vis mer
Selskapet har svart
Wij hebben een geweldige reis naar Thailand gemaakt. We waren heel blij dat alles zo goed geregeld was, tijdens de reis zijn we nergens tegenaan gelopen en verliep alles perfect. Tijdens de reis... Vis mer
Skrevet av virksomheten
Nieuwstraat 64, 7411LN, Deventer, Nederland
Ber kundene om å skrive anmeldelser
Slik bruker virksomheten Trustpilot
Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.
Prachtige reis waarin veel moois en alles goed georganiseerd was.

Svar fra AsiaDirect
Goede communicatie en komen afspraken na!
Alle ritten / excursies tot in de puntjes geregeld en als we een vraag hadden, werd het gelijk geregeld.
Mensen op locatie is zeker een voordeel!

Svar fra AsiaDirect
Wij hebben met 4 koppels een geweldige 17-daagse rondreis gemaakt door Thailand. Het programma zat goed in elkaar, altijd stonden de chauffeurs/gidsen met Van’s klaar. Als we een vraag hadden werden we ter plekke ook snel te woord gestaan.
Zonder Asia Direct hadden we het nooit zo kunnen organiseren! Nu aan het nagenieten van alle belevenissen.

Svar fra AsiaDirect
De reis tot in de puntjes geregeld! En via WhatsApp uitstekend bereikbaar en snelle response. Onze complimenten

Svar fra AsiaDirect
AsiaDirect in de persoon van Michel Takken heeft ons zeer goed geholpen
met het samenstellen van onze reis en de late aanpassingen en veranderingen van de reis a.g.v politieke omstandigheden.
De reis is verder vlekkeloos verlopen.

Svar fra AsiaDirect
Alles wat vooraf duidelijk was afgesproken is op tijd en nagekomen .

Svar fra AsiaDirect
De organisatie was prima! Onze gids in Kuala Lumpur was ook perfect, de andere waren meer chauffeur dan gids, maar al bij al toch oké. De hotels waren ook goed, behalve Cameron highlands, sfeervol, maar kamers oud en vochtig.

Svar fra AsiaDirect
De hotels waren goed. Het vervoer was ook prima geregeld. We vonden het wel jammer dat we niet vaker een gids hadden of tenminste een chauffeur die iets Engels sprak. Communicatie met de chauffeur ging moeizaam. In het noorden hadden we 3 dagen een gids, Tom, die was geweldig. Ze sprak goed Engels en heeft ons veel verteld over Thailand. 2 minpuntjes: fietstocht in Bangkok. Een fiets ging onderweg kapot en was pas na driekwartier gemaakt (kon niet gebeld worden met de fietsorganisatie). Hierdoor werd de fietstocht afgeraffeld.De ontvangst was ook niet erg positief en na afloop was er niemand meer! 2de minpuntje was dat ze ons vergeten waren op te halen voor bezoek aan het National Park. Gelukkig heeft de hotelreceptioniste gebeld en werden we een uur later opgehaald. Thailand heeft ons positief verrast. Een prachtig land, vriendelijke mensen en heerlijk eten en goed georganiseerd door Asia Direct!

Svar fra AsiaDirect
Waanzinnig goede service en alles was perfect georganiseerd. De persoonlijke benadering bij de reisplanning en de persoonlijke ondersteuning toen 1 van ons een voedselvergiftiging had opgelopen was uitmuntend.
Asia Direct is een echte aanrader!!

Svar fra AsiaDirect
De uitvoering van de geplande reis ging uitstekend.
We kwamen daar waar we heen wilden, de taxidiensten waren op tijd en de hotels waren prima.
Daarentegen ging de voorbereiding door AsiaDirect niet echt soepel. We hebben onze voorkeuren schriftelijk aan AsiaDirect doorgegeven, hier werd om onduidelijke redenen veel te vaak vanaf geweken. Wij vonden dat behoorlijk irritant.
Om die reden overwegen we of we een volgende keer weer gebruik zullen maken van AsiaDirect.

Svar fra AsiaDirect
Alles was tot in de puntjes geregeld
We hebben echt een fantastische reis gehad met ons zessen, een reis om nooit meer te vergeten
De hotels waren super de mensen super lief de taxichauffeur en reisleidster die we voor drie dagen hadden waren geweldig
Dus super bedankt voor het regelen van onze mooie reis

Svar fra AsiaDirect
Fantastische gevarieerde rondreis door een prachtig Sri Lanka, onder begeleiding van een geweldige, fijne, flexibele chauffeur/gids.
Goede organisatie en goede en snelle communicatie met onze contactpersoon van AsiaDirect.

Svar fra AsiaDirect
Schitterende individuele rondreis in Thailand gedaan. ASIA DIRECT stippelde samen met ons de reis uit, maakte duidelijk wat haalbaar was en niet qua verplaatsingstijden, past het standaardprogramma aan aan onze wensen. De afspraken (gids, driver, uitstappen zoals fietstour bangkok) werden perfect nagekomen. Ook op dat ene moment waarop we even hulp nodog hadden waren ze onmiddellijk bereikbaar via whatsapp en zorgden voor een passende oplossing. Een absolute aanrader dus !

Svar fra AsiaDirect
1e offerte aanvraag gedaan met de bouwstenn voor een rondreis Thailand. We kregen de offerte snel toegestuurd. Daarna de offerte nog een paar keer na overleg aangepast. Zeer tevreden hierover. Duidelijke informatie. Klantvriendelijk.

Svar fra AsiaDirect
Het was een totaal ontzorgde reis van A-Z. Alles was super georganiseerd, Alles met lokale gidsen en chauffeurs. Makkelijk app contact en overleg met de lokale gids. Een tijdschema/ planning welke perfect voldeed aan onze wensen. Goed Engels sprekende gidsen en zeer nette chauffeurs en auto's keer op keer. Water was aanwezig en aanpassingen waren mogelijk als wij dat voorstelde. Een dikke 10

Svar fra AsiaDirect
Alles was perfect georganiseerd en verliep ook geheel volgens de planning. Het reisschema dat was aangeboden was een prima beeld van Thailand in diversiteit. Gewoon een fantastische reis.

Svar fra AsiaDirect
AsiaDirect heeft voor ons een maatwerk reis naar Thailand gemaakt waarin alles perfect was geregeld.
De locaties van de hotels waren prachtig met een uitstekende service. Het contact met de reisadviseur was perfect, dacht pro-actief mee met onze reiswensen en kwam met aanvullende informatie

Svar fra AsiaDirect
Heerlijk ontzorgd in een zelf samengestelde, door Asia Direct ondersteund reis door Indochina (Thailand, Vietnam en Cambodia). Een fantastische reis met onuitwisbare ervaringen en belevingen.

Svar fra AsiaDirect
Het klopte allemaal op de seconde wat we hebben afgesproken. De hotels waren geweldig. De volgende keer weer met Asia Direct.super bedankt voor de mooie rondreis.

Svar fra AsiaDirect
Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.