Banner for AsiaDirect

AsiaDirect Anmeldelser

TrustScore 5 av 5

Se hva andre synes

Vurdert til 5 av 5 stjerner

We werden heel goed geholpen door Natasja. We hebben meerdere keren contact gehad via de telefoon en ze heeft ons hierdoor heel goed kunnen helpen om onze reis te maken zoals wij hem zouden willen. Oo... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben de communicatie voor en tijdens de reis als goed ervaren. 😊 De reis was super goed verzorgd en liep allemaal goed.👍 Alles was goed op elkaar afgestemd taxi boot en tussenvlucht.�... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Uitstekend geregeld, van begin tot eind! Wij hebben met twee gezinnen (4 volwassenen en 4 kinderen) een rondreis door Thailand geboekt via Asia Direct, en het was een fantastische ervaring. All... Vis mer

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een geweldige reis naar Thailand gemaakt. We waren heel blij dat alles zo goed geregeld was, tijdens de reis zijn we nergens tegenaan gelopen en verliep alles perfect. Tijdens de reis... Vis mer

Informasjon om virksomheten

1. Reisebyrå
  2. også i
  3. Turoperatør

Om AsiaDirect

Skrevet av virksomheten

Direct naar interessante informatie:
Over ons
AsiaDirect is dé specialist in reizen naar Azië. Omdat we er al zijn, kennen we de meest bijzondere accommodaties, de leukste excursies en de mooiste plekjes, waar anderen niet snel komen. We werken lokaal en daarom betaal jij niet te veel. Plus: alle reizen en bouwstenen zijn op maat aanpasbaar. Zo krijg jij precies de reis waar je van droomt.

Met AsiaDirect kun je zonder zorgen op reis, want we zijn aangesloten bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. We hebben 25 jaar ervaring en werken verantwoordelijk met betrekking tot de natuur en de lokale bevolking. Dat maakt AsiaDirect ook voor jou de ideale reisorganisatie. Als je Azië wilt ontdekken, kies je AsiaDirect.

AsiaDirect, Omdat wij er al zijn!
Meer informatie op asiadirect.nl.
De bestemmingen:
Waarom boeken bij AsiaDirect:
✔️ Omdat wij er al zijn!
✔️ Als locals kennen wij de mooiste accommodaties, de leukste excursies en de onontdekte plekjes
✔️ Alle reisgaranties, zoals ANVR, SGR en Calamiteitenfonds
✔️ AsiaDirect heeft 25 jaar reiservaring in Azië
✔️ Alle reizen zijn aanpasbaar aan jouw wensen
✔️ Bespreek je droomreis met onze specialisten
✔️ Persoonlijk contact en snelle feedback
✔️ Verantwoord reizen met oog voor mens, dier en natuur

Kontaktopplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Ber kundene om å skrive anmeldelser

Slik bruker virksomheten Trustpilot

Se hvordan anmeldelsene og vurderingene deres innhentes, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

247 anmeldelser i de siste 12 månedene

Skriv en anmeldelse

Het was fantastisch

Het was fantastisch. Wij hebben het zeer goed naar ons zin gehad . Wij hebben zoveel indrukken opgedaan dat ze bijna niet meer te verwerken waren. En alles was supergoed geregeld, dus hulde aan het AsiaDirect team. Onze Chinese gidsen waren ook geweldig. Wat een goede service. Alle excursies waren goed gekozen en alle shows waren leuk om te volgen. Wij hebben zelfs een Chinese opera bezocht en deze gedurende 4 uur helemaal uitgezeten. Hier volgen nog een aantal foto’s. Dank voor alles, voor het regelen van de reis en voor het geven van hele mooie herinneringen aan ons.

27. mai 2026

Svar fra AsiaDirect

"Alles was supergoed geregeld." Dat horen we graag! Dankjewel Paul! Zonnige groet, Michel

Vurdert til 5 av 5 stjerner

AsiaDirect: alles tot in de…

AsiaDirect heeft alles tot in de puntjes geregeld. Het was een erg interessant programma (reis van Noord- naar Zuid-Vietnam in 3 weken) met leuke gidsen en prima hotels. Alles verliep super voorspoedig - we hebben zelf niet na hoeven te denken over praktische zaken als treintijden. Er werd ook duidelijk gecommuniceerd.

26. mai 2026

Svar fra AsiaDirect

Fijn dat Vietnam zo goed is bevallen. Dank voor je recensie! Zonnige groet, Michel

Heel professioneel

Heel professioneel, flexibel, klantvriendelijk, kennis van zaken

11. november 2025

Dankjewel! Zonnige groet, Julie

Bijna alles goed gedaan

Bijna alles goed gedaan. Twee opmerkingen: 1. Te weinig tijd bij overstap in Nagoya richting Nakatsugawa, met koffers erbij niet te doen op z’n groot station, trein later was prima geweest. 2. Fare kaarten info was niet echt duidelijk. Hij moet altijd bij de juiste kaart zitten.

22. mai 2026

Dat is heldere taal Frans. Dank voor je feedback! Zonnige groet, Natasja

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Rene was erg behulpzaam en meedenkend

Rene was erg behulpzaam en meedenkend. Ook terplaatsen was alles erg goed geregeld en waren de gidsen en chauffeurs erg vriendelijk. Ook toen en vluchtwijziging plaats had gevonden, stond iedereen meteen paraat en was alles tot in de puntjes verzorgd. Onze zoon had onverrast met een bezoekje en ook hij werd met open armen ontvangen en in de watten gelegd. Echt geweldig hoe iedereen ons een geweldige vakantie heeft bezorgd. Ik zou iedereen Asia direct aanraden..

18. mai 2026

Dankjewel voor deze mooie aanbeveling Eefje! Zonnige groet, René

Ze denken met je mee

Ze denken met je mee, stellen je gerust, en bijna alles is mogelijk. Wij hebben in ieder geval een geweldige ervaring/ vakantie gehad.

18. mai 2026

Top! Dankjewel voor je 5 sterren! Zonnige groet, Michel

uitstekend geregeld.

Alle verbindingen en excursies uitstekend geregeld en duidelijke communicatie. Zou weer boeken bij AsiaDirect

10. mai 2026

Dankjewel! Graag tot een volgende keer dan! Zonnige groet, Natasja

Alles top geregeld

Alles top geregeld! Onze vragen op locatie werden snel beantwoord en er wordt prima met je meegedacht.

21. april 2026

Dankjewel voor je 5 sterren recensie! Zonnige groet, Michel

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Alles was perfect geregeld en het…

Voor de tweede keer heeft Asia Direct ervoor gezorgd dat we een fantastische reis hebben gemaakt. Deze keer hebben we een rondreis door India en Nepal gemaakt. We bezochten de Koningssteden in India en maakten een rondreis door Nepal. Alles was perfect geregeld en het programma was heel divers en gevarieerd.

Echt een aanrader!

15. mai 2026

Svar fra AsiaDirect

Mooi gezegd Hannie: "Alles was perfect geregeld en het programma was heel divers en gevarieerd. Echt een aanrader!" Dankjewel! Zonnige groet, Natasja

Vurdert til 4 av 5 stjerner

Goede tips en duidelijke afspraken

Goede tips, goed hotel, duidelijke afspraken voor ons verblijf in Bangkok.
De informatie voor het bezoek van het wild reserve park bij Hua Hin was niet duidelijk en klopte niet...dat is een tegenvaller met een kind van 2 en eentje van 6. Daarnaast waren we te vroeg opgehaald waardoor we met onze kleinkinderen ook ter plekke nog een uur moesten wachten voor aanvang bezoek.

5. mai 2026

Prachtige ervaring

Prachtige ervaring! Elke dag was weer een avontuur. Prima georganiseerd, goede gidsen, prima chauffeur (Sami). Veel bijzondere dingen gezien en veel geleerd over het land India.
Reis had een prima prijs/kwaliteit verhouding. Enige minpunt was de periode in het jaar (eind april/ begin mei). Eigenlijk veel te warm. Maar die keuze hadden we wel gewoon zelf gemaakt.

7. mai 2026

Svar fra AsiaDirect

Goed gesproken Rob! Dank voor je 5* review!
Zonnige groet, Jeroen

Sri-Lanka april 2026

April 2026;
Voor de tweede keer met AsiaDirect een familiereis gemaakt, wederom een geweldige reis met fantastische service. De reis was geweldig samengesteld, er was goede begeleiding en we hebben regelmatig contact kunnen leggen met AsiaDirect, om er voor te zorgen dat de reis vlekkeloos verliep. De gids en chauffeur die aan ons waren toegewezen tijdens de reis, waren zeer fijn, beleefd en luisterden naar onze wensen. Daardoor voldeed de reis volledig aan onze behoeftes en dat was de kers op de taart.
Een zeer fijne ervaring met AsiaDirect! Bij een volgende reis naar Azië, komen we zeker bij AsiaDirect terug!!

1. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra AsiaDirect

"Voor de tweede keer met AsiaDirect een familiereis gemaakt, wederom een geweldige reis met fantastische service." Dankjewel Gerard. Hier zijn we blij mee! Zonnige groet, Michel

Rondreis Sri lanka en Malediven met gezin

Onze rondreis met ons gezin (twee kinderen van 14 en 17) door Sri Lanka, gevolgd door een verblijf op de Malediven, was in één woord fantastisch. AsiaDirect heeft ons vooraf uitstekend geadviseerd en een programma samengesteld met een ideale balans tussen cultuur, natuur en actie. Tempels, steden en dorpen werden moeiteloos afgewisseld met natuurervaringen zoals olifanten, schildpadden, koraal en dolfijnen, én activiteiten als de ziplijn en het beklimmen van de Leeuwenrots.
De lokale partner Ceylon Tours regelde alles uiterst stipt en zorgvuldig. De gids voelde ons gezin perfect aan en verraste ons regelmatig met extra stops en activiteiten, bijzonder leuk ook voor de kinderen. Lokale restaurants, nieuwe smaken en persoonlijke uitleg—zoals zijn indrukwekkende toelichting in de Temple of the Tooth in Kandy—maakten de reis extra bijzonder.
Zowel de heen- als terugvlucht (via Dubai) werd geannuleerd, maar dankzij het snelle en doortastende optreden van het AsiaDirect-team zijn we probleemloos heen en weer gekomen. De communicatie was helder, persoonlijk en geruststellend.
Dikke complimenten: een absolute aanrader. Onze volgende reis naar Azië boeken we zeker weer bij deze organisatie.

4. mai 2026
Anmeldelse skrevet uten oppfordring

Svar fra AsiaDirect

"Onze volgende reis naar Azië boeken we zeker weer bij deze organisatie", horen we graag. Van je motivering krijgen we rode wangen Edward! Dankjewel! Zonnige groet, Tom

Asia direct is een…

Asia direct is een superreisorganisatie. We waren in het begin heel sceptisch omdat onze reiswens heel wat inhield! Heel wat eisen van ons waar Asia direct direct een pas klaar antwoord op wist en direct bijstuurde waar nodig! Op het kantoor geweest in Bangkok waar Julie Krieger het volledige reisschema met ons doornam👍. 41 vouchers was niet niets, gaande van veerboot, catamarans, hotels, drivers, trein, binnenlandse vlucht,…. Alles was PERFECT. Zelfs toen we ontevreden waren over een huisje in Koh Tao en een whatapps stuurde werd er direct professioneel op gereageerd! In een woord als we een score mogen geven op 10 dan krijgt Asia Direct gewoon een 11 van ons! We zijn super tevreden dat we toch de keuze gemaakt hebben en ons volledig vertrouwen hebben gegeven aan Asia Direct. 2 Super tevreden Belgen. Rudy en Lieke

29. april 2026

Svar fra AsiaDirect

"In een woord als we een score mogen geven op 10 dan krijgt AsiaDirect gewoon een 11 van ons!" Dank voor de complimenten Rudy en Lieke! Zonnige groet, Michel

Alles was TOP geregeld

Alles was TOP geregeld,
We hebben op de mooiste plekken geslapen en een indrukwekkend stukje Thailand gezien. We zijn volledig ontzorgd en hebben alleen hoeven te genieten van al het moois. Het contact met AsiaDirect was ook zeer prettig, er werd steeds snel en accuraat gereageerd. Ze snappen echt goed wat we wilden zien en doen en pastten daarop het voorstel goed aan. Ook last minute door alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten. AANRADER!

20. april 2026

Svar fra AsiaDirect

"Ze snappen echt goed wat we wilden zien en doen en pasten daarop het voorstel goed aan. Ook last minute door alle ontwikkelingen in het Midden-Oosten. AANRADER!" Dankjewel! Zonnige groet, Tom

Goede communicatie

Goede communicatie. Pakket aangepast aan onze wensen. Deze beoordeling gaat over de voorbereidemde informatie en communicatie.

24. april 2026

Dankjewel Kees! Zonnige groet, Natasja

Vurdert til 5 av 5 stjerner

Wij hebben een fantastische reis naar…

Wij hebben een fantastische reis naar Bali gehad! Alles was goed geregeld en het programma sloot perfect aan op onze wensen. De accommodaties waren prettig, de locaties prachtig en de hele reis verliep soepel. We hebben enorm genoten van de natuur, cultuur en de vriendelijke mensen op Bali. Kortom: een onvergetelijke ervaring waar we met veel plezier op terugkijken. Bedankt voor de goede organisatie!”
Jacqueline & Elly

24. april 2026

Svar fra AsiaDirect

"Bedankt voor de goede organisatie!" Graag gedaan Jacqueline! En dank voor je recensie! Zonnige groet, Natasja

Lær om anmeldelsesprosessen på Trustpilot.

Her får du åtte tips om hvordan du skriver en god anmeldelse.

Ta en titt selv